Jump to content

SvijetKladjenja

Forums

 1. Pravila foruma

  Kako bi postojao određeni red i pravila ponašanja donesena su pravila koja će doprinjeti poboljšanju kvalitete foruma. Molimo Vas da pročitate pravila.

  1
  post
 2. Obavijesti

  Sve obavijesti vezane uz rad foruma možete naći na ovom mjestu

  204
  posts
 3. Prijedlozi i pitanja

  Ovdje možete davati Vaše prijedloge kako učiniti forum još boljim, te postavljati pitanja

  763
  posts
 • Posts

  • Ne mogu puno pričat o NHL-u jer ga ne pratim, mogao bi počet, ali ne mogu ne primjetiti da su ti Edmonton Oilersi prije sezone bili drugi favorit za osvajanje lige, a zasada imaju samo dvije pobjede uz 5 poraza. Tek je prošlo 7 kola, a vidim da ih ima 84 ukupno prije playoffa tako da je još prerano za suditi dali je taj klub pravi pick. Svi ovi nabrojani favoriti moraju imati pobjedničke serije prije ili poslje ako misle biti u vrhu, a zanimljivo je kod NHL-a što ima puno utakmica što daje na dinamičnosti prilikom igranja na ovaj način,...
  • Evo sad sam napravio ukupni rezultat ovih klubova od pocetka sezone, tj. od 7-9 kola. Stanje bi bilo: Toronto 5,22 u, Tampa Bay 3,43 u, Pittsburgh 0,11 u, Washington - 5,17 u, Chicago -5,12 u i Edmonton -7 u. Ipak se ne isplati pratiti ovoliko klubova, najbolje kao sto si naveo po jedan tim, eventualno dva iz jedne iste lige. Kao sto si napisao, najbitnije je da timovi vezu pobjede sto cesce. Npr. Oilersi nisu vezali niti jednu seriju pa je toliki minus. Potrebno je samo pronaci pravi tim i uz ovu strategiju se moze dobro zaraditi.
  • Prije svega drago mi je što si shvatio poantu, to isčitavam iz tvog posta jer očigledno vidiš o čemu se radi. U principu nije nišza ni komplicirano ni revolucionarno, ali uz pametnu i strpljivu igru sa jakom bankom obećava krasan profit. Samo da tim povremeno veže pobjede,...npr. WWWLWWLLWLLLLWW,... O NHL ne znam gotovo ništa, ali mi se sviđa mi se tvoja ideja pogotovo zbog či jenice da nema izrazitih underdogova i da su kvote na favorita @1.70. Na ovoj temi slobodno možeš voditi evidenciju za NHL, dapače. Kad igraju međusobno igrati odvojeno svaki klub u svom doublu, a ionako svaki klub ima drugi par u svom doublu stoga to ne bi trebalo smetati. Samo je bitno držati se ritma i ne paničarit ako pukneš 5 puta jer šesti double koji će biti pogođen imat će kvotu veću od prosjeka do tada baš zbog crne serije gdje kladionica zbog crne serije povećava kvotu, a nama to ide na ruku jer predpostavljamo da će tim ponovno zaredati par pobjeda za redom. Tako je i gore u primjeru nakon 4 lost doubla došao won sa kvotom 4.55 i opet smo u ritmu i sve to sa flat ulaganjem. Ako padneš 4 puta i pobjediš u petom doublu to može potrajati po mjesec dana i baš zbog toga napominjem da je strpljivost ovdje jedan od ključeva jer won će doći kad tad. Sretno  
  • "Total Cards" are calculated according to the following rules: Yellow card = 1 card, Red card = 2 cards. Maximum cards for one player are 3 cards.
 • Teme

×