Jump to content

Bet365 nagradna igra

Sudjeluj u Bet365 nagradnoj igri, pogodi TIP-ove i osvoji 10€ na svom Bet365 računu!

 • Posts

  • Ja sam prilagodio sebi ovu strategiju ako to mogu sad nazvati "ovu" jer nije identicna. Posto sam vec u igri s nekoliko strategija, projekata ili kako da vec to nazovem, nisam trenutno u mogucnosti izdvojiti neki veci bankroll za ovu strategiju koju sam poceo igrati veceras te iz tog razloga ne dolazi u obzir povecanje uloga nakon promasaja, vec u slucaju istoga nastavljam s pocetnih 20. I tako isto u slucaju pogotka, tj. uzastopnog vezanja. Za pocetak idem s manjom kvotom ali i sigurnijom marginom. Cilj mi je dizati pocetni ulog kako bude banka rasla, a prvo podizanje bi bilo na 450€ bankroll-a, a pocetni ulog bi tad bio 30 po okladi. Meni nije problem sto se kvote za dvije tekme istog kluba ne daju unaprijed jer se moze odigrat single, pa samo prenijeti taj dobitak na iduci put kad taj tim bude igrao i dobijes na kraju istu kvotu kao i da si odigrao double unaprijed. Kod tvojeg nacina mi ne odgovara sto nakon promasaja se prakticki gubi dvostruko, sto bi zahtjevalo pozamasniju banku zbog moguce lose serije. Kao sto i sam znas, najbitnije je izabrati timove koji cesto pobjeduju, po mogucnosti u sto vise serija. U svakom slucaju hvala ti sto si podijelio ideju, a ja sam stvar prilagodio sebi i svojim trenutnim mogucnostima. Osim nba predictora koji mi je trenutno udarni i tu mi je najveca lova, igram takoder i opcenite, obicne tikete bez neke strategije. Samo da napomenem da sam dosad u nekih 15- tak godina kladenja isprobao zasigurno preko 20- tak razlicitih strategija, ali ono sto je najbitnije je bez obzira na strategiju moras gadati tipove. Nekim sistemima sam bio i sam autor, ali kad naide negativna serija nista ne pomaze.
  • Napravio sam racun na skrillu verifikovao identitet i jos moram adresu kako bi povecao ili dobio racun bez limita? Sa mobitela sam pokusao al nema nigdje opcije da posaljem im neki dokument za verifikaciju adrese pise da moze ako ukljucim lokaciju ili neki dokument da im saljem? Mozda samo mogu preko pc-a to?
  • Sad san sazna, trpajte na Bookera over
  • ak  imas Tipico bet tamo ga mozes  iskoristi
  • Da ti si je prilagodio i to više nije double bet već samo vezane pobjede sa ulogom koji je dobitak od prošlog kola, zanimljivo.  Šta ako padneš? Dižeš jedinicu ili ponovno sa 20 eura? Šta ako dobiješ dvije za redom, ideš dalje ili uzimaš profit i krećeš opet sa početnom jedinicom od 20 eura,... Upitna je kvota 1.40, ali kao što kažeš za početak, ako si siguran u poznavanje igre treba igrat Golden State -12 @1.90, sa 10 eura, ali bolje oprezno po tvome.  Vidiš u NBA ne daju kvote za dvije tekme istog kluba unaprijed i tu mi se gubi ideja sa početka topica, no treba vidjeti kako ovo ide,...sretno!
 • Teme

×