Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/19/18 in all areas

  1. Toronto Raptors - Boston Celtics - pobjeda Celticsa @2.30 bet365 Bookmakeri su ovdje dosta podcijenili Celticse, zaista ne vidim razlog za koefom 2.30 na tim koji je sa punim rosterom koji je na otvaranju sezone ubacio 105 koševa protiv 76ersa (pobjeda 105-87). Bez puno analize, opklada na Boston defitivno ima value po ovom koeficijentu.
    2 points
  2. IzudinB

    NBA - Petak 19.10.2018.

    Baš sam htio pisati o njemu ali si me prestigao, svaka čast ispratim to večeras. A evo nešto malo i od mene. Kawhi Leonard over 22.5 (1.896) 1xbet Kawhi Leonard je u svojoj prvoj utakmici ove sezone pokazao da je prilično dobar i da je u odličnoj formi, nakon što je postigao 24 koša. Njegov šut nije bio savršen, ali danas igra u derbiju protiv Boston Celticsa, gdje se očekuje vrlo napeta i teška utakmica, a najbolji igrači bi se trebali pokazati. Međutim, s obzirom da Celticsi imaju veliku širinu u napadu, nisam izabrao niti jednog igrača iz njihovog tima. Mislim da bi Leonard mogao ići over 22.5. Sretno!
    2 points
  3. Nbafan

    NBA - Petak 19.10.2018.

    T. Hardaway 18,5 over 1.85 HL Primjetio sam da HL na startu sezone dosta griješi što se tiče margina pa hajmo to iskoristiti. ? Dok ostale kladionice drže Hardawaya na 20,5 što je realna granica, HL nam daje 18,5 što bi se tokom dana trebalo podići. Ozljedom Porzingisa, Hardaway je postao prva violina Knicksa što mu je drastično povećalo usage rate. Na otvaranju sezone utrpao je slabašnoj Atlanti 31 poen za samo 29 minuta provedenih na parketu. Utakmica se raspala već na poluvremenu gdje su Knicksi imali 23+ nakon odlične igre u 2/4 gdje su utrpali pomalo nestvarnih 49 poena što je rezultiralo manjom minutažom za Hardawaya. Danas očekujem egal utakmicu, di će potonji provesti na terenu oko 35 minuta. Uz 20-ak uzetih šuteva i par slobodnih ovo bi lako trebalo otići na 20+. Lp i sretno tko prati ?
    2 points
  4. FamilyGuy

    NBA - Petak 19.10.2018.

    TORONTO - BOSTON tip: Boston Derbi Istočne konferencije večeras gledati ćemo u Kanadi gdje će Toronto Raptors ugostiti Boston Celticse. Sudar je to dviju ekipa koje su upisale pobjedu u svojim prvim utakmicama nove sezone. Toronto je slavio kod kuće protic Vleveland Cavaliersa 116:104 dok su Celticsi u prvoj utakmici nove sezone bili bolji od Philadelphie 76ersa 105:87. Navijači Raptorsa mogu biti zadovoljni debijem Kawhi Leonarda koji je u prvom nastupu za Toronto ubacio 24 poena. Leonard bi trebao biti odličan dodatak momčadi koja zadnjih par godina igra vrlo dobro regularnu sezonu no "izgube" se u playoffu. Domaća publika biti će vjetar u leđa momčadi Raptorsa no protiv njih stajati će u ovom trenutku najjača momčad Istočne konferencije. Boston je ponovno pokazao kako se malo tko može pohvaliti širinom rostera kakvog ima Brad Stevens. Niti Gordon Hayward niti Kyrie Irving nisu imali utakmicu iz snovana otvaranju sezone no pobjeda protiv 76ersanije bila pod znakom pitanja ni u jednom trenutku. Obojica još traže svoju pravu formu jer Hayward je bio van terena godinu dana dok je Irving bez košarke bio gotovo šest mjeseci. Toronto je također momčad koja ne ovisi samo o starterima te su dobro popunjeni s igračima iz drugog plana tu treba istaknuti Ibaku i VanVleeta. Ovo je dvoboj dviju kvalitetnih momčadi no na papiru gledajući roster jednostavno prednost treba dati gostima. Domaći teren prednost je Raptorsima no uz bolju partiju Haywarda i Irvinga večeras mislim da Boston može proći ovo gostovanje bez poraza. izvor : http:// http://omegasplus.com/toronto-boston-derbi-istocne-konferencije/
    1 point
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use