svijetkladjenja.com
Veljača 11, 2012, 08:44:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Subota 20.03.2010 (Listic Dana)  (Posjeta: 1657 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kosarkas12
Napredni kladioničar

« Odgovor #15 : Ožujak 20, 2010, 19:16:41 »

NBA Dallas-Boston 2  2,50 ... Boston igra u najjacem sastavu veceras,nemaju ni jednog ozljedenog na listi...potpunili su klupu sa Nate Robinsonom i Michaelom Finnley...Dallas jest da je jak,al Boston sa zvijezdama poput Garneta,Piercea,Allena,Ronda...mislin da su jacu protiv Nowitzkoga,Mariona i ostatka druzine...(Thomas ne nastupa zbog privatnih problema) .. da se riskirat za manji ulog
Evidentirano
_Ivan_j
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #16 : Ožujak 20, 2010, 23:16:04 »

Everton - Bolton 1 @1,55

Statistika kaže da u zadnjih 5 utakmica odigranih kod kuce Everton daje uvjerljivih 14 golova, prima samo 4,
sve pobjede 0 izgubljenih dok Bolton kao gost je dao samo 2 pogotka što je izuzetno slabo. Everton je 9 na ljestvici Bolton 13. Po meni sve ide u prilog Evertonu, a Bolton jos ne moze se naviknuti bez Allardyca u sastavu.

2-0 za Everton sto je bilo i za ocekivat Sirast
Evidentirano

Forza Inter!
wmo
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #17 : Ožujak 21, 2010, 01:00:35 »

Evo nakon nesto duzeg vremena gdje nisam bio online, vratio sam se pa idemo napad na kladionicu  Cool Cool Cool
Arsenal - West Ham  hendikep 1 1.55 KV

Arsenal danas kuci ceka West Hama koji je na 16om mjestu premier lige i pobjeda nebi trebala doc u pitanje kao ni hendikep jer se u sastav vraca Fabregas i mislim da ce se danas igrat "VIKTORIJA" na gol gostiju koji po meni nemaju sto traziti protiv Arsenala koji po meni uz Barcelonu igra najljepsi nogomet

Bremen - Bohum 1 1.4

Werder nakon ispadnja iz lige uefe  od Valencie mora se okrenut domacem prvenstvu i nastavit nizad pobjede protiv slabih ekipa kako bi ponovo mogao izborit nastup u Europi.Danas mu u goste dolazi Bohum jedna od slabijih ekipa u njemackom prvenstu i ako Werder zeli zadrzati korak za HSVom i Dortmundom mora pobjediti

Xerez - Tenerife oba gol 1.6

Danas u La Ligi igra derbi zacelja Cerim se u kojem se sastaju zadnji Xerez i 18i Tenerife...Ovo ce bit zanimljiva utakmnica za obe ekipe i moraju dati jedan od svojih maximuma ako zele pobjediti izravnog konkurenta za ispadanje pa ce tu vjerovatno bit k'o neka otvorena utakmnica sa puno prilika i nadam se pogodaka sa obje strane Sirast

Jos bi preporucio Sttutgart - Hanover 1 mozda ista analiza kao i Bremen-Bohum...

Eto nadam se da ce nekom bit od koristi ako isprati Cool

Evo nadam se da je neko ispratio barem jedan od parova i da sa mu pomogao Sirast

sutra pokusavamo u istom tempu Jezik
Evidentirano
Kosarkas12
Napredni kladioničar

« Odgovor #18 : Ožujak 21, 2010, 12:00:15 »

NBA Dallas-Boston 2  2,50 ... Boston igra u najjacem sastavu veceras,nemaju ni jednog ozljedenog na listi...potpunili su klupu sa Nate Robinsonom i Michaelom Finnley...Dallas jest da je jak,al Boston sa zvijezdama poput Garneta,Piercea,Allena,Ronda...mislin da su jacu protiv Nowitzkoga,Mariona i ostatka druzine...(Thomas ne nastupa zbog privatnih problema) .. da se riskirat za manji ulog

93-102 proslo !!! Jezik Jezik
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!