svijetkladjenja.com
Veljača 10, 2012, 03:19:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Subota 19.12.2009.  (Posjeta: 1968 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Majstor
Profesionalni kladioničar

« : Prosinac 19, 2009, 10:51:49 »

Goks šta kasni spust žena? jel će prenosit eurosport? najava je nekog skijanja na txt, hrt prenosi muške...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Prosinac 19, 2009, 11:03:43 »

Goks šta kasni spust žena? jel će prenosit eurosport? najava je nekog skijanja na txt, hrt prenosi muške...

Kasni... Počinje tek u 12h. Mislim da će SLO2 prenositi, nadam se da će i Eurosport, ali mislim da je u isto vrijeme kada i muški pa će morati birati, a vjerojatnije će EUROSPORT muške prenositi, kao i HRT2...
Evidentirano

Majstor

« Odgovor #2 : Prosinac 19, 2009, 11:07:38 »

Kasni... Počinje tek u 12h. Mislim da će SLO2 prenositi, nadam se da će i Eurosport, ali mislim da je u isto vrijeme kada i muški pa će morati birati, a vjerojatnije će EUROSPORT muške prenositi, kao i HRT2...

hm šteta...jer SLO2 preko maxtv a i sličnih usluga je uvijek blokiran za vrijeme sporta...možda se da iskopat neki stream...
Evidentirano
Majstor

« Odgovor #3 : Prosinac 19, 2009, 11:10:38 »

evo nešto sam iskopao nadam se da će bit dobar stream

http://www.fromsport.com/c-11.html
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Prosinac 19, 2009, 12:04:19 »

Odgođeno za 13:00... Neodlučan
Evidentirano

Majstor

« Odgovor #5 : Prosinac 19, 2009, 12:08:11 »

evo nešto sam iskopao nadam se da će bit dobar stream

http://www.fromsport.com/c-11.html

mislim da teško s ovim gore  vidom ima nešto tu ako će valjat...

http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=other

13:00 h cccc...sam me drži na iglama,šta je loše vrijeme?
Evidentirano
Majstor

« Odgovor #6 : Prosinac 19, 2009, 12:35:05 »

vrijeme je očajno tamo,sumnjam da će se opće vozit taj spust...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #7 : Prosinac 19, 2009, 13:01:12 »

Otkazano zbog loših vremenskih uvjeta. Kada je već takvo vrijeme možda je i bolje da su otkazali jer lako moguće da svi nebi imali iste uvjete, što nebi išlo u prilog Vonn...
Evidentirano

Majstor

« Odgovor #8 : Prosinac 19, 2009, 13:07:29 »

gledam kvale skokova...

Morgi 133 m---> (Malysz 127,5m )...

Kofler 134 m --->(Kuettel 123,5m)...

Gregor 138m opet kao jućer...daj to provedi u pravoj seriji  Namigujem

Ammann 118 m

moram priznat da je Goksim bio u pravu,mislim da će pobjedit Gregor ja sam ipak odigrao ovako:

1.Listić:

Schlierenzauer 1. @ 2,3
Kofler-Kuettel 1 @ 1,45
Morgenstern-Malysz 1 @ 1,55.............@5,17

2. Listić:

Ammann 1. @ 2,5
Schlierenzauer 1-3 @ 1,2
Morgenstern 1-6 @ 1,6.................. @ 4,8

Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #9 : Prosinac 19, 2009, 13:13:29 »

Odlične vijesti. Znaci da je Gregor raspoložen i da se želi revanširati pobjedom za drugo mjesto jučer.

Očito je motiviran, a jedino ga Amman može ugroziti, međutim Amman nije konstanta i iako je odličan skakac zna iznenađujuce podbaciti , dok je Gregor, i kad mu nije dan, u vrhu, a vjerujem da će danas biti njegov, a i naš, dan Namigujem

Btw. sada vidim da kladionice daju oko 1,45 na Gregora, nakon rezultata kvalifikacija  Smješko
« Zadnja izmjena: Prosinac 19, 2009, 13:14:54 Goksim » Evidentirano

Majstor

« Odgovor #10 : Prosinac 19, 2009, 13:20:37 »

Odlične vijesti. Znaci da je Gregor raspoložen i da se želi revanširati pobjedom za drugo mjesto jučer.

Očito je motiviran, a jedino ga Amman može ugroziti, međutim Amman nije konstanta i iako je odličan skakac zna iznenađujuce podbaciti , dok je Gregor, i kad mu nije dan, u vrhu, a vjerujem da će danas biti njegov, a i naš, dan Namigujem

a ja sam se iskreno nadao tome da će jućer podbacit 2. skok Ammann jer dosta puta mu se dešavalo da ne veže dobro dva skoka,no Lilerhamer 2. dan pobjeda,jućer pobjeda sve to govori da je u formi i on...ali ako me paćmćenje služi mislim da je i on prošle godine uzeo prvu turnejod  4 skakaonice  pa kasnije nije to zadršao i uzeo Loitzl naslov...Ammann svakako zna kiksat...

Gregor izgleda odlično to je 20 m više od Ammanna ali treba pričekat prave skokove...

Ugl sretno nam bilo!!!

btw...jel me pratio netko u duelima?
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #11 : Prosinac 19, 2009, 13:23:59 »

Ja sam prošle sezone više forsirao Ammana i do nove godine je bilo lijepo, jako lijepo, ali sam se u prvom i drugom mjesecu razocarao jer je bilo dana kada nije bio niti u top6 dok je u to vrijeme koef. na Gregora bio oko 1,50 i redovito je skakao par metara više od konkurencije.

Biti će zanimljivo danas, sigurno će Amman skociti više nego na kvalifikacijama, ali mislim da je danas Gregorov dan...

Nisam igrao duele, jedino mi je Gregor bitan da bude prvi, to mi je i najvažniji bet danas...
Evidentirano

Majstor

« Odgovor #12 : Prosinac 19, 2009, 13:26:34 »

Otkazano zbog loših vremenskih uvjeta. Kada je već takvo vrijeme možda je i bolje da su otkazali jer lako moguće da svi nebi imali iste uvjete, što nebi išlo u prilog Vonn...

svakako je bolje...ja sam to odigrao u SS sad moram čekat 72 h ili će vratit ulog ili će se vozit,prokleti SS... ko zna hoće li se to opće vozit taj spust jer obićno eventi u skijanju se ne nadogkađuju kao nogomet ide se dalje jer je program krcat...šta ti misliš Goksime?
Evidentirano
Majstor

« Odgovor #13 : Prosinac 19, 2009, 13:36:19 »

imam jednu anegdotu...ukratko da ju ispričam bilo je prije jedno 7,8 godina neznam mislim da sam bio 7. ili 8. razred odigrao sam listić ulog 600 kn (moj prvi veliki ulog) i naravno nisam mogao ja uplatit nego sam zamolio frenda iz ulice....listić je trebao bit (ski skokovi + 3,4 ostala događaja) Schmitt 1-10, Ahonen 1-3, Ljoekelsoey 1-3 Janda 1-6 i neznam toćno jel još koji skijaš bio...i kvota je terbala bit između 2,5 -3 to su manji kofovi bili...

cura u kladi stavlja mi Ljoekelsoeya 1. @ 3,00...Ahonena 1-2 približno  @ 2,00 i kaj je najbolje to je sve prošlo,nogomet,rukomet i Janda koji je tad bio u vrhu i uzeo prevenstvo nije bio među prvih 6 @ 1,15 i tu sam pao a tad mi nije bio kof između 2,5-3 nego nekih @ 11..12 i to je bio dobitak 6,7 t kn i to me šokiralo a cura mi je skinula ogromne kofove hehehe...i od tad ja više prakticiram duele jer mi ovisi dva skakača a kad imam npr. pobjedinak Gregora svi ostali su mu konkurencija makar je on najbolji....

al za mene pošto pratim skokove od malena Schmitt i Hanavald su carevi...........
Evidentirano
Majstor

« Odgovor #14 : Prosinac 19, 2009, 13:46:19 »

evo ar stvari da se uzme u obizir:

Kofler zaletište 12
Olli i Gregor zaletište 11 dok je

Ammann išao sa 10-ke....

ostali svi sa 13...jućer prva serija sa 14 pa micanje na 11 jer su dobro skakali ovi lošiji skakači ,di bi došli ovi bolji...i na kraju su ovi lošiji ponavljali skokove...danas se starta sa 11!
Evidentirano
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!