|
|
|
|
|
Vagabundo
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 27, 2009, 14:26:18 » |
|
-ja imam problem sa tim bonusom tj. nisam ga dobio. uplatio sam 220 kuna cim sam se registriro i nista od bonusa, proslo je 6 dana od tada, a pise da bonus sjedne u roku od 24h. Jel netko imao slicnih problema? Kontaktirao sam ih u vezi toga al ne odgovaraju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Money won is twice as sweet as money earned"
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 27, 2009, 17:12:19 » |
|
-ja imam problem sa tim bonusom tj. nisam ga dobio. uplatio sam 220 kuna cim sam se registriro i nista od bonusa, proslo je 6 dana od tada, a pise da bonus sjedne u roku od 24h. Jel netko imao slicnih problema? Kontaktirao sam ih u vezi toga al ne odgovaraju Ne znam kada si se registrirao jer kada sam ih ja kontaktirao u vezi bonusa i rekli su da će bonus za prostor Hrvatske, BIH, Slovenije i Srbije davati negdje do oko nove godine a za dalje da još nemaju saznanja dali će nakon toga bonus za naše područje biti dostupan. Rekli su da će ukoliko bonus bude dostupan on biti dostupan i preko navedenog linka. Nadam se da ćeš dobiti bonus
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vagabundo
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 27, 2009, 19:02:19 » |
|
-evo javili su mi se, ma joj. Kazu da nisam dobio bonus jer se nisam registriro preko tog promotivnog linka nego obicnog linka za registraciju. Mislim stvarno. Sad je vazno jesam se registriro ovdje il ondje, bitno je to da sam se rego, uplatio prvu uplatu odma i zivim u Hrvatskoj te ispunjavam sve uvjete za taj bonus. Rekli su mi da su proslijedili moju poruku servisu za bonuse pa ce oni odlucit oce li mi dat bonus. Poznavajuci politiku firmi nece mi dat nista, posto po njihovom pravilniku nisam preko promotivnog linka pa mi ne moraju dat nist, sad da ce darovat a da ne moraju, heh ne vjerujem bas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 27, 2009, 19:10:42 » |
|
-evo javili su mi se, ma joj. Kazu da nisam dobio bonus jer se nisam registriro preko tog promotivnog linka nego obicnog linka za registraciju. Mislim stvarno. Sad je vazno jesam se registriro ovdje il ondje, bitno je to da sam se rego, uplatio prvu uplatu odma i zivim u Hrvatskoj te ispunjavam sve uvjete za taj bonus. Rekli su mi da su proslijedili moju poruku servisu za bonuse pa ce oni odlucit oce li mi dat bonus. Poznavajuci politiku firmi nece mi dat nista, posto po njihovom pravilniku nisam preko promotivnog linka pa mi ne moraju dat nist, sad da ce darovat a da ne moraju, heh ne vjerujem bas.
Hm... a stvarno šteta, ali ajde možda pokažu dobru volju pa daju bonus... Navedeni link je bio "ispravan" dok je "bonus" akcija trajala i više ljudi se je registralo i dobilo bonus tako da su očito oko nove godine odlučili ukinuti bonus 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vagabundo
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 04, 2009, 21:09:49 » |
|
Bwin pokazao dobru volju i danas mi darovao 30 Eura bonusa iako se nisam registrirao preko promotivnog linka  Al ono sto me ubija na bwinu je live kladjenje kad mi pocnu sa "ovaj tip nije trenutno dostupan"... Ja odaberem 4 para i taman hocu uplatit i onda mi pocnu te fore... prođe 15 min... 2/3 para jos su uvijek nedostupna dok mi 4.og izbace iz ponude  Onda ostanem na 3 i sad su mi sva 3 nedostupna! Dok se maj**** sjete zavrsit ce mi utakmice... Jebes mi sve te kladionice se toliko stite od gubitka da bi im najrađe upo s AK47... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 06, 2009, 11:53:08 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gumi
Početnik
|
 |
« Odgovor #7 : Veljača 19, 2009, 21:52:00 » |
|
Moze li mi netko poslati invite za bonus na bwinu na mail gumi@letalis.org ... thx
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 20, 2009, 15:07:46 » |
|
jel možda još vrijedi ovaj bonus od 150 kn... može mi netko ukratko objasnit ja se sad registriram i dobijem mukte 150 kn...(naravno ako još vrijedi rok)... unaprijed hvala...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
tonivk
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 23, 2009, 01:02:43 » |
|
kakva je situacija sa bonusima ? kontam se prijavviti da ugrabim neki bonus...cuo sam da bwin daje do 100 e bonus......zanima me sad recimo uplatim i dobijem bonus 30 eura i kao nesmijem ga dizati ...kako to funkcionira, koliko mora proci da mozes dici lovu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vagabundo
|
 |
« Odgovor #12 : Ožujak 23, 2009, 03:36:25 » |
|
kakva je situacija sa bonusima ? kontam se prijavviti da ugrabim neki bonus...cuo sam da bwin daje do 100 e bonus......zanima me sad recimo uplatim i dobijem bonus 30 eura i kao nesmijem ga dizati ...kako to funkcionira, koliko mora proci da mozes dici lovu
Ovih dana traje neki bonus za igrace iz Hrvatske koji na uplacenih minimalnih 75kn dobiju jos 40kn bonusa. Al ja si kontam da ti mislis na ovaj bonus sto daju do 30 Eura bonusa na tvoju prvu uplatu, za njega pak ne znam jel jos vrijedi. Sto se tice dizanja bonusa morao si ga prvo izvrtit kor tecaj 2 ili 3, ovisi o kladionici. Mozda Goks ima neku korisniju info 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tonivk
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 23, 2009, 15:18:47 » |
|
ja sam regan vec godinu dana na bwinu, ali nisam uplacivao, pa me zanima dali dobijam bonus ako sad uplatim godinu dana nakon registracije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #14 : Ožujak 23, 2009, 18:54:06 » |
|
Što se bonusa tice prvi put čujem da bwin daje iznos veći od 30e kao bonus za klađenje. Dosta pratim bonuse, kladionice i njihove akcije i nikad nisu dali više od 30e tako da sumnjam da imaju takvu akciju... Ako imaš račun već više od godinu dana a nisi uplačivao najbolje je da ih kontaktiraš i kažeš da bi uplatio neki iznos, ali bi želio bonus od 100% do 30e pa dali imaš pravo na to. Budući da je ta akcija, koliko znam, i dalje ne vidim razloga zašto ti nebi udovoljili. Ako ne možda možeš zatvoriti račun i otvoriti novi preko gore navedenog linka koji daje bonus. http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871Kada ja stisnem na link dobijm donju sliku što znaci da putem tog linka dobivate bonus od 30eura. Provjerite dali i Vama tako izgleda bwin stranica, kada stisnete na link! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2009, 15:19:48 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|