svijetkladjenja.com
Veljača 10, 2012, 03:10:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ocijenite bwin kladionicu...
5 - 5 (55.6%)
4 - 3 (33.3%)
3 - 0 (0%)
2 - 1 (11.1%)
1 - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 9

Str: 1 2 [3] 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: bwin  (Posjeta: 9831 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
bojanknezevic
Početnik
*

« Odgovor #30 : Siječanj 12, 2010, 09:34:45 »

Moze li mi iko reci u cemu je problem kad se pojavljuje greska
Plaćanje nije izvršeno uslijed naših sigurnosnih postavki. Molimo, odaberite drugi način plaćanja.

kod uplate novca na bWin

Hvala unapred.
[/quote
A kojim načinom pokušavate uplatiti novac? Putem debitnih kartica ili?

pokusavam sa VISA elektronic   
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #31 : Siječanj 12, 2010, 11:17:52 »

Preko VISA ELECTRON kartice.

Da li znate do cega  je , molim pomoc.

Da budem iskren ne mogu sa sigurnoscu reci u cemu je problem. Ako na računu imate sredstva transakcija bi trebala proci bez problema. Dali ta kartica osim xxxx xxxx xxxx xxxx broja ima, na poleđini, još i 3-znamenkasti broj (CVC)? Taj broj Vam je kao lozinka (pin) te se treba upisivati prilikom transakcija.

Ukoliko nemate taj broj moguće je da preko navedene kartice ne možete prebaciti sredstva na internet. O kojoj se banci radi?
Evidentirano

bojanknezevic
Početnik
*

« Odgovor #32 : Siječanj 12, 2010, 11:37:26 »

Da budem iskren ne mogu sa sigurnoscu reci u cemu je problem. Ako na računu imate sredstva transakcija bi trebala proci bez problema. Dali ta kartica osim xxxx xxxx xxxx xxxx broja ima, na poleđini, još i 3-znamenkasti broj (CVC)? Taj broj Vam je kao lozinka (pin) te se treba upisivati prilikom transakcija.

Ukoliko nemate taj broj moguće je da preko navedene kartice ne možete prebaciti sredstva na internet. O kojoj se banci radi?

Imam. unesem to sve tj
Broj kartice,dokle vazi,cvc br, ime prezime i datum kartice dokle vazi.

Pro Credit bank
BiH Banja Luka
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #33 : Siječanj 12, 2010, 13:22:33 »

Imam. unesem to sve tj
Broj kartice,dokle vazi,cvc br, ime prezime i datum kartice dokle vazi.

Pro Credit bank
BiH Banja Luka

Ako imate sredstava na toj kartici ne znam u čemu je problem. Probajte ako npr. na računu imate 30e upisati da želite uplatiti 25e (na bwin računu), jer ako upisete puni iznos mozda nece proci transakcija zbog troskova transakcije koji su veci za par centi od stanja računa(ako upisete cijeli iznos koji imate na računu). Također, dali ste sredstva sa tekuceg računa prebacili na taj račun. Ja npr. sredstva moram sa tekuceg računa u kunama konvertirati u eure kako bi mi otišle na karticu sa koje mogu placati na internetu. Možda je i kod vas sličan slučaj...

btw. dali ste im poslali kopiju osobne/putovnice?   
Evidentirano

bojanknezevic
Početnik
*

« Odgovor #34 : Siječanj 12, 2010, 13:30:03 »

A u tome mi je problem mozda kod mene je karica u KM a ne u eur,
pa na koji nacin prebacujes u eure ?
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #35 : Siječanj 12, 2010, 14:29:53 »

A u tome mi je problem mozda kod mene je karica u KM a ne u eur,
pa na koji nacin prebacujes u eure ?

Imam internet bankarstvo i idem u "mjenjačnicu" te konvertiram kune u eure. Ako imate internet bankarstvo i vi možete isto, a ako nemate onda bi trebali otići u poslovnicu i zamoliti da Vam konvertiraju tj. promjene km u eure. Iako to može ali ne mora biti problem jer neki u RH imaju kartice koje im terete kunski račun. Meni tereti devizni. Ne znam kako je kod Vas.

Svejedno, bilo bi dobro da im pošaljete kopiju osobne ako niste jer može biti i do toga...
Evidentirano

poskaaa
Početnik
*

« Odgovor #36 : Siječanj 28, 2010, 00:49:48 »

Ej, bokk Smješko
Zanima me ak bi mi mogao reci kaj sve treba za bwin..malo mi je nejasno to sve..kakva kartica treba? kak uplatit novac sa kartice na bwin, i obrnuto, pomocu moneybookersa il bez njega, s cim je bolje?? bio bih ti jako zahvalan Smješko))) nejasno mi je to sve...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #37 : Siječanj 28, 2010, 22:29:32 »

Ej, bokk Smješko
Zanima me ak bi mi mogao reci kaj sve treba za bwin..malo mi je nejasno to sve..kakva kartica treba? kak uplatit novac sa kartice na bwin, i obrnuto, pomocu moneybookersa il bez njega, s cim je bolje?? bio bih ti jako zahvalan Smješko))) nejasno mi je to sve...

Dakle prvo što trebate učiniti jest otvoriti račun kod bwin kladionice. Bwin trenutno ne daje bonus ali ako se registrirate rpeko ovog linka https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69869 ,na prvu uplatu ćete dobiti bonus 100% u iznosu do 30eura. Dakle uplatite 30eura, a na računu dobijete 60 eura.

Po pitanju uplate možete koristiti moneybookers ili bilo koju debitnu karticu. Više možete saznati na http://svijetkladjenja.com/savjeti/nacini-online-placanja/. Preporučam da otvorite u pbz-u navedenu karticu...
http://svijetkladjenja.com/savjeti/nacini-online-placanja/kreditne-i-debitne-kartice/

Evidentirano

DonJuanitoCRO
Početnik
*

« Odgovor #38 : Ožujak 05, 2010, 16:00:28 »

Evo ja imam jedno pitanje što se tice bwin-a..Naime prija jedno par mjeseci sam bio kod njih otvorio račun..međutim nisam onda igrao više i zaboravio sam šifru..i neki dan se ponovo registriram..i uplatim 120 kn..I dosao sam već do 450 kn dobitka..ali sada naime-zatvore mi račun i napišu da zbog duplog accounta mi zatvaraju...Šta sada napraviti??Poslao sam im poruku da slobodno zatvore onaj account kada ne znam šifru..ali ne odgovaraju..Kako doći barem do love??
Evidentirano
wmo
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #39 : Ožujak 08, 2010, 16:49:49 »

GOKSIME saljem ti PM al' nece da posalje nesto ne znam do cega je  Cerim se Cerim se

mislo sam se pocet kladit preko neta, razmisljam da li da krenem preko bwin.com ili bet-at-home.com i mislio sam preko banke otic uplatit 10-20€ i da se pocnem kladit.. i sad me zanima jel' samo trebam otic u banku i rec stavi mi 10-20€ na taj i taj username ili ima nesto drugo..

Odgovori ovdje ili na PM molim te  Poljubac Poljubac
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #40 : Ožujak 08, 2010, 17:00:04 »

Evo ja imam jedno pitanje što se tice bwin-a..Naime prija jedno par mjeseci sam bio kod njih otvorio račun..međutim nisam onda igrao više i zaboravio sam šifru..i neki dan se ponovo registriram..i uplatim 120 kn..I dosao sam već do 450 kn dobitka..ali sada naime-zatvore mi račun i napišu da zbog duplog accounta mi zatvaraju...Šta sada napraviti??Poslao sam im poruku da slobodno zatvore onaj account kada ne znam šifru..ali ne odgovaraju..Kako doći barem do love??

Ispričavam se što tek sada odgovaram. Pročitao sam poruku i poslije sam računao da sam odgovorio...

Moguće da ste u međuvremenu riješili problem, ali da ipak probam pomoći... Najbolje bi bilo da se obratite korisničkoj podršci i objasnite u čemu je problem. Vjerujem da će Vam novce vratiti na bankovni račun, i da će sigurno jedan račun zatvoriti. Moguće da će Vam zatvoriti i oba računa, ovisno o tome kako oni gledaju na razlog zašto imate dupli account. Naime, postoji mogucnost manipulacije s bonusima i sl. pa su po tom pitanju nešto rigorozniji.
Znam da nisam puno pomogao, ali u ovom trenutku Vam niti ne mogu puno reći, jedino što možete napraviti jest da se obratite korisničkoj podršci bwina, i čekate odgovor koji bi trebali dobiti u roku 48h...
 Ovim putem apeliram na sve da na istim kladionicama nikada ne otvaraju duple račune. Ako ste zaboravili password možete lako unjeti korisničko ime i na Vaš, prije registrirani, email ćete dobiti lozinku (password).
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #41 : Ožujak 08, 2010, 17:14:18 »

GOKSIME saljem ti PM al' nece da posalje nesto ne znam do cega je  Cerim se Cerim se

mislo sam se pocet kladit preko neta, razmisljam da li da krenem preko bwin.com ili bet-at-home.com i mislio sam preko banke otic uplatit 10-20€ i da se pocnem kladit.. i sad me zanima jel' samo trebam otic u banku i rec stavi mi 10-20€ na taj i taj username ili ima nesto drugo..

Odgovori ovdje ili na PM molim te  Poljubac Poljubac

Nažalost PM na forumu ne radi. Više puta sam pokušao riješiti taj problem i vjerujem da će u dogledno vrijeme biti i riješen, ali nažalost, trenutno je ovako. Ubuduće me slobodno kontaktiraj na mail goran91415@gmail.com (klikom na korisnički račun bilo kojeg forumaša imate uvid u njegove kontakt podatke).

i bwin i bet-at-home si renomirane svjetske kladionice. Možda bi Vam trenutno preporučio bwin budući da daju bonus 100% u iznosu na prvu uplatu, dok bet-at-home daje 50%. Također bwin ima bogatiju ponudu, i više događaja u ponudi live klađenja.

Pri registraciji bi Vam bilo najbolje koristiti sljedeći link https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69869. Kao što ste do sada mogli i pročitati bwin trenutno ne daje bonus ako se registrirate direktno preko njihove stranice, međutim ako se registrirate putem datog linka dobivate 100% bonus na prvu uplatu do 30eura. Dakle, ako uplatite 30e imati ćete 60e na računu. Ako uplatite 20e, imati ćete 40e na računu. Preporučam svima da prvu uplatu, ako su u mogucnosti, uplate na način da iskoriste maksimalan bonus tj. da uplate 30eura, kako bi dobili još 30eura.

Po pitanju uplate... Najbolje bi bilo da pročitate http://svijetkladjenja.com/savjeti/nacini-online-placanja/

Dakle najbolje rješenje bi bilo da otvorite PBZ Visa Electron račun. PBZ je prvi sa tim počeo, iako danas i ZABA i ostale banke imaju u ponudi takve kartice.
Dakle, to Vam je devizni račun na koji, kao i na tekući račun uplacujete novce. Kartica ima broj xxxx xxxx xxxx xxxx YYY.  x-evi predstavljaju broj kartice, a Y pretstavlja 3-znamenkasti CVC broj koji je ubiti password. Sa navedenim podacima koje ćete imati možete trgovati online, na ebayu, uplačivati na online kladionice i sve što želite. Mjesečna naknade je 1-2 kune, a kartica ima sve opcije kao i kreditna kartica, iako nije kreditna. Dakle najbolje bi bilo da zattražite u nekoj poslovnici da otvorite debitni devizni žiro račun te ćete nakon par dana dobiti karticu. Naravno poželjno je imati i internet bankarstvo, da možete kada poželite konvertirati kune sa tekuceg računa na devizni račun. Otvaranjem ovog računa, možete otvoriti i tekući račun (svakako to preporučam). Troškovi toga su zanemarivi, možda 10kn jednokratno za otvaranje računa i 1-2kn mjesečno. Prednosti je puno, a do nedavno su davali i mogucnost da se ode u minus do 1.000,00kn svima koji imaju navedene kartice, neovisno o tome dali su stalno zaposleni, dali su učenici, studenti i sl...

Druga mogucnost je da napravite moneybookers račun te da u banci uplatite monvce na moneybookers račun. Mana je što neke kladioncie na daju bonus ako je prva uplata sa moneybookersa, a i banke uzimaju dobru proviziju. Mislim da je fiksna provizija 30 ili 50kn. Bar je tako bilo kada sam zadnji put u banci uplacivao na mb. Nadam se da sam pomogao Namigujem
Evidentirano

tigra17
Početnik
*

« Odgovor #42 : Svibanj 07, 2010, 07:34:21 »

Igrao sam jucer pet parova za neku sicu, i jedan par je bio AEK Atena - Aris 1, koji je odgođen... ostalo je proslo... sta se događa s tom uplatom? jel trebam cekat da ponovo igraju ili je kof 1?
Evidentirano

Smješko
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #43 : Svibanj 07, 2010, 09:46:59 »

Igrao sam jucer pet parova za neku sicu, i jedan par je bio AEK Atena - Aris 1, koji je odgođen... ostalo je proslo... sta se događa s tom uplatom? jel trebam cekat da ponovo igraju ili je kof 1?

Vjerojatno će registrirati tečaj 1...
Evidentirano

tigra17
Početnik
*

« Odgovor #44 : Svibanj 07, 2010, 10:51:54 »

Eto je 1, hvala goksime... brzi su, mislio sam da cu morat cekat puno vise...
Evidentirano

Smješko
 Str: 1 2 [3] 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!