GOKSIME saljem ti PM al' nece da posalje nesto ne znam do cega je
mislo sam se pocet kladit preko neta, razmisljam da li da krenem preko bwin.com ili bet-at-home.com i mislio sam preko banke otic uplatit 10-20€ i da se pocnem kladit.. i sad me zanima jel' samo trebam otic u banku i rec stavi mi 10-20€ na taj i taj username ili ima nesto drugo..Odgovori ovdje ili na PM molim te

Nažalost PM na forumu ne radi. Više puta sam pokušao riješiti taj problem i vjerujem da će u dogledno vrijeme biti i riješen, ali nažalost, trenutno je ovako. Ubuduće me slobodno kontaktiraj na mail
goran91415@gmail.com (klikom na korisnički račun bilo kojeg forumaša imate uvid u njegove kontakt podatke).
i bwin i bet-at-home si renomirane svjetske kladionice. Možda bi Vam trenutno preporučio bwin budući da daju bonus 100% u iznosu na prvu uplatu, dok bet-at-home daje 50%. Također bwin ima bogatiju ponudu, i više događaja u ponudi live klađenja.
Pri registraciji bi Vam bilo najbolje koristiti sljedeći link
https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69869. Kao što ste do sada mogli i pročitati bwin trenutno ne daje bonus ako se registrirate direktno preko njihove stranice, međutim ako se registrirate putem datog linka dobivate 100% bonus na prvu uplatu do 30eura. Dakle, ako uplatite 30e imati ćete 60e na računu. Ako uplatite 20e, imati ćete 40e na računu. Preporučam svima da prvu uplatu, ako su u mogucnosti, uplate na način da iskoriste maksimalan bonus tj. da uplate 30eura, kako bi dobili još 30eura.
Po pitanju uplate... Najbolje bi bilo da pročitate
http://svijetkladjenja.com/savjeti/nacini-online-placanja/Dakle najbolje rješenje bi bilo da otvorite PBZ Visa Electron račun. PBZ je prvi sa tim počeo, iako danas i ZABA i ostale banke imaju u ponudi takve kartice.
Dakle, to Vam je devizni račun na koji, kao i na tekući račun uplacujete novce. Kartica ima broj xxxx xxxx xxxx xxxx YYY. x-evi predstavljaju broj kartice, a Y pretstavlja 3-znamenkasti CVC broj koji je ubiti password. Sa navedenim podacima koje ćete imati možete trgovati online, na ebayu, uplačivati na online kladionice i sve što želite. Mjesečna naknade je 1-2 kune, a kartica ima sve opcije kao i kreditna kartica, iako nije kreditna. Dakle najbolje bi bilo da zattražite u nekoj poslovnici da otvorite debitni devizni žiro račun te ćete nakon par dana dobiti karticu. Naravno poželjno je imati i internet bankarstvo, da možete kada poželite konvertirati kune sa tekuceg računa na devizni račun. Otvaranjem ovog računa, možete otvoriti i tekući račun (svakako to preporučam). Troškovi toga su zanemarivi, možda 10kn jednokratno za otvaranje računa i 1-2kn mjesečno. Prednosti je puno, a do nedavno su davali i mogucnost da se ode u minus do 1.000,00kn svima koji imaju navedene kartice, neovisno o tome dali su stalno zaposleni, dali su učenici, studenti i sl...
Druga mogucnost je da napravite moneybookers račun te da u banci uplatite monvce na moneybookers račun. Mana je što neke kladioncie na daju bonus ako je prva uplata sa moneybookersa, a i banke uzimaju dobru proviziju. Mislim da je fiksna provizija 30 ili 50kn. Bar je tako bilo kada sam zadnji put u banci uplacivao na mb. Nadam se da sam pomogao