svijetkladjenja.com
Veljača 11, 2012, 01:15:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ocijenite Gamebookers kladionicu...
5 - 1 (50%)
4 - 0 (0%)
3 - 1 (50%)
2 - 0 (0%)
1 - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 2

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Gamebookers  (Posjeta: 1548 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Siječanj 24, 2008, 22:57:15 »

Više o Gamebookers kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/gamebookers/.
Podijelite sa drugima Vaša iskustva sa Gamebookers kladionicom...
Evidentirano

pakrac643
Početnik
*

« Odgovor #1 : Ožujak 25, 2008, 00:32:30 »

Lijep pozdrav svima,

Moje pitanje vezano je za bonus u gamebookersu ali i u ostalim kladionicama, naime veliki broj kladionica nudi 100% bonus na prvu uplatu do 30E, ono sto sam ustio pronaći je da ako zelim taj novac dignuti moram ga prije toga 5x okrenuti....

No ako ja uplatim 30E dobijem jos 30E bonusa i s time se okladim na recimo koeficjent 1.5, sada mi je stanje na accountu 90E, mogu li ja tih 30 E dignuti a s ovim ostalim nastaviti se kladiti?!?!?!?

Nadam se da nisam previse zakomplicirao i zahvaljujem na odgovoru!
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Ožujak 26, 2008, 00:19:28 »

Lijep pozdrav svima,

Moje pitanje vezano je za bonus u gamebookersu ali i u ostalim kladionicama, naime veliki broj kladionica nudi 100% bonus na prvu uplatu do 30E, ono sto sam ustio pronaći je da ako zelim taj novac dignuti moram ga prije toga 5x okrenuti....

No ako ja uplatim 30E dobijem jos 30E bonusa i s time se okladim na recimo koeficjent 1.5, sada mi je stanje na accountu 90E, mogu li ja tih 30 E dignuti a s ovim ostalim nastaviti se kladiti?!?!?!?

Nadam se da nisam previse zakomplicirao i zahvaljujem na odgovoru!

To pravilo o okretanju bonusa a kod nekih kladioncia bonusa i uplate postoji kako ljudi nebi otvarali račune, uplačivali novac kako bi dobili bonus, te zatražili isplatu bez da išta igraju. Na taj načini bi svaka kladionica brzo bankrotirala, pa se na ovaj način štite.

U Vašem slučaju isplatu nebi mogli zatražiti prije nego sveukupna suma uplata (dakle može biti 600 listića po 0.5eura ili po npr. 10 listića po 30eura) ne prelazi onoliko koliko u pravilima piše, a u ovom slučaju to je 60eura*5=300eura.
Evidentirano

pakrac643
Početnik
*

« Odgovor #3 : Ožujak 26, 2008, 22:18:41 »

Hvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje

Imam otvoren racun na moneybookersu i gamebookersu, isti mail koristim za oba, no jučer sam pokusao prebaciti novac sa moneybookersa na gamebookers i on je skinut sa moneybooker racuna ali nikada nije sjeo na gamebooker.... koliko obicno traje prebacivanje novca?

Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Ožujak 27, 2008, 02:51:32 »

Hvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje

Imam otvoren racun na moneybookersu i gamebookersu, isti mail koristim za oba, no jučer sam pokusao prebaciti novac sa moneybookersa na gamebookers i on je skinut sa moneybooker racuna ali nikada nije sjeo na gamebooker.... koliko obicno traje prebacivanje novca?

Novac će sjesti u roku od par dana (ovisno od kladionice ali najčešće 2-3). Ukoliko i nakon recimo 3 dana novac nije na moneybookers računu možete ih kontaktirati, međutim ponekad treba uzeti u obzir ukoliko je vikend i tu činjenicu...
U svakom slučaju problema oko isplate nećete imati i samo možete malo duže čekati jer procedura nešto duže traje...
Uglavnom novac će kroz par dana biti na računu...
Evidentirano

pakrac643
Početnik
*

« Odgovor #5 : Ožujak 30, 2008, 19:50:32 »

Novac sam uplatio putem moneybookersa, na account u gamebookers, okladio se nesto dobio nesto izgubio, uglavnom ono sto imam na racunu zelio bih van e sada ne mogu naći mogućnost da mi novac isplate na moneybookers account, nemam Visu pa da cujem prijedloge......
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!