svijetkladjenja.com
Veljača 10, 2012, 04:19:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Chat  (Posjeta: 2696 )
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Travanj 23, 2008, 23:59:47 »

Od danas je i chat integriran na forum sa namjerom da poboljša komunikaciju među članovima...
Chat možete otvoriti ukoliko u gornjem izborniku odaberete "chat" kada ste logirani...
Pravila koja vrijede na forumu vrijede i na chatu!

I dalje će sve biti po starom tj. i dalje se postaju dnevni listići u listić dana, ali sada osim na liveu utakmice možemo pratiti i na chatu a one dane kada je i ponuda bolja možemo tokom jutra skočiti na chat pa tamo jedni drugima riješiti dileme oko odabira parova...

« Zadnja izmjena: Travanj 24, 2008, 00:02:49 Goksim » Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Svibanj 09, 2008, 20:38:19 »

a da se dogovorimo svako vece ako tko moze otprilike oko koliko sati da zajedno pratimo tekme i to biti ce uzbudljivije? Cerim se  Sta kazete ekipa? Cerim se
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Svibanj 09, 2008, 20:53:47 »

a da se dogovorimo svako vece ako tko moze otprilike oko koliko sati da zajedno pratimo tekme i to biti ce uzbudljivije? Cerim se  Sta kazete ekipa? Cerim se

Ako se kolege slažu, ja sam za, iako nisam previše zadovoljan sa chatom jer ima nekoliko vidljivih nedostataka, te ću ove dane pokušati integrirati neki, malo bolji, chat...
Evidentirano

eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #3 : Svibanj 10, 2008, 08:53:18 »

ja se slazem... nekako sve manmje pisemo ovdje na forumu pa da se onda bar na chatu cujemo!:)  i ja nebi samo jednom dnevno vec bi bilo dobro 2puta dnevno... neki jutarnji termin kad slazemo tikete i vecernji kad pratimo tekme..Smješko  a mozemo i kroz cijeli dan biti na chatu..  Cerim se Cerim se Cerim se
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Svibanj 10, 2008, 10:04:59 »

ja se slazem... nekako sve manmje pisemo ovdje na forumu pa da se onda bar na chatu cujemo!:)  i ja nebi samo jednom dnevno vec bi bilo dobro 2puta dnevno... neki jutarnji termin kad slazemo tikete i vecernji kad pratimo tekme..Smješko  a mozemo i kroz cijeli dan biti na chatu..  Cerim se Cerim se Cerim se

Pa skoro smo svi na netu uvijek oko 10:00 jer tada stižu "friške" ponude za tekući dan, pa se možemo dogoovriti da odemo na chat recimo svaki dan u 10:30. Dok snimimo ponude i malo skupimo informacija...
Jedino je pitanje kakav će odaziv biti, a sa chatom nisam zadovoljan i kao što sam već spomenuo pokušati ću integrirati drugi...
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Svibanj 10, 2008, 13:05:07 »

Moze tako a navecer dok pocnu neke tekme onda isto dodete pa cemo zajedno pratit... Cerim se
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Svibanj 14, 2008, 22:11:44 »

evo ovdije imas za chat Goks ako ovo smijem stavit ako ne obrisi  Cerim se

http://www.xat.com/web_gear/?cb
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #7 : Ožujak 10, 2009, 19:07:51 »

Gorane zasto nebi napravili ovo ovi da mozemo ragovarat i ovako i pratit lakse zbivanja i live?

http://www.cbox.ws/

Ako treba bilokakva pomoc javi mi se u vezi sajta i foruma!!naravno ako usvojis ovu ideju sa ovime... Cerim se
Evidentirano

Vagabundo
Živi od kladionice

« Odgovor #8 : Ožujak 10, 2009, 20:28:04 »

Nemam nist protiv chata, dapace, kontam si da ce nas se prije podne najvise okupit. Sam javite na kojem cemo sad bit od svih tih predlozenih  Namigujem
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
vladimir1
Početnik
*

« Odgovor #9 : Ožujak 10, 2009, 20:35:04 »

dobar dan poslali ste mi pozivnicu da se ukljucim na forum jel imate temu gde mogu stavljati parove sto igram u tri online kladionice expekt,sportinbet,betway hvala.mislim na svoj tiket.
Evidentirano
Vagabundo
Živi od kladionice

« Odgovor #10 : Ožujak 10, 2009, 20:40:22 »

dobar dan poslali ste mi pozivnicu da se ukljucim na forum jel imate temu gde mogu stavljati parove sto igram u tri online kladionice expekt,sportinbet,betway hvala.mislim na svoj tiket.

Ako mislis na parove koje se kladis imas temu "listic dana". Tamo komentiramo parove i stavljamo prijedloge.
BTW Dobro dosao na forum  Namigujem
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #11 : Ožujak 10, 2009, 23:53:40 »

Već je bila slična inicijativa na forumu prije nekih pola godine...

Pogledati ću i poraditi iducih dana na tome i nadam se da će uskoro portal i forum SvijetKladjenja dobiti i funkcionalni chat  Namigujem

Kada chat bude integriran na stranici biti ćete obavješteni  Namigujem

Evidentirano

vizoran
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #12 : Ožujak 10, 2009, 23:57:23 »

malo mi je čudan ovaj chat  Smješko jel ima koga?
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #13 : Ožujak 10, 2009, 23:59:50 »

malo mi je čudan ovaj chat  Smješko jel ima koga?

Trenutni chat nije baš funkcionalan i iako se može koristiti te je "ispravan" nisam zadovoljan njime i zato ćemo poraditi na promjeni...
Evidentirano

vizoran
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #14 : Ožujak 11, 2009, 00:15:39 »

e to bi bilo odlično jer imam sjajna iskustva s chatom kako na irc-u tako i na netu, sjajna stvar, preporučujem u svakom slučaju jer je tok informacija puno brži i fleksibilniji od klasičnog foruma
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!