Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Hellas Verona

Članovi
  • Posts

    502
  • Joined

  • Last visited

Hellas Verona's Achievements

  1. ooooohohohohoooooo..... :-* brate mili, ne znam više di sam... što ne znam igrati tenis... : da se ja i ona malo poigramo.... ;D ;D ;D Ahahahahahah... Ti cuvaj Janicu( i Ciru) a ja cu Anu. jer ako je ti budes cuvao na nekom turniru izbit ce medjunarodni incident ;D ;D ;D
  2. definitivno :-* :-* :-* http://www.padinaforum.com/t353-ana-ivanovic-slike#6798
  3. Slazem se s tobom. Ali ima interesantnih stvari oko tog handa. Recimo, ja koristim opciju Ja -On h(0:4,5). Znaci, On vodi u startu sa 4,5 kosa(recimo). I mislim da je to kristalno jasno. Tako pocinje utakmica da On vodi sa 4:0. Takav nacin izrazavanja handicapa je bio u samim pocecima kladionicarskih ponuda. Ne znam kako je sada. U Hrvatskoj. A vidi gornji primjer. Stavio sam tal. kosarku. Tamo je kontra obiljezen hand. Oznacena je ekipa koja je hendikepirana. Znaci ona koja je u zaostatku, u startu. Prema tome(glede toga ) ne znamo na kojoj se kladionicarskoj kuci klade ovi koji se tako izrazavaju. A kako vidimo razliciti su nacini obiljezavanja handicapa. Ne postoji jedinstveno pravilo, na zalost, i to zbunjuje u komunikaciji.
  4. Pozdrav mike2111 , dobro dosao...
  5. http://www.tvgratisnet.com/europei-calcio-a-5-live-streaming/ http://www.livestream.com/futsal_tv probaj na ove linkove
  6. http://www.youtube.com/watch?v=jvP3F1fxuYY Tko je ono rekao da se nogometasi ne klade ? Golman stavio daje gol a napadac ne daje gol ;D
  7. Pozdrav... Sve je to u redu sta ste napisali. Ali ako pogledate posjeta je ohrabrujuca. Evo do sad 514 npr. Znaci da se forum i te kako prati i zato nastavite biti aktivni. Evo , ja svaki dan posjetim stranicu ali kasno jer sam zauzet poslom a vjerujem da ih ima jos. U svakom slucaju imate veliku podrsku od mene i mnogih drugih koji posjecuju ove stranice.
  8. I ja cu bit tu cesto , samo necu bit nesto od koristi al nema veze... Bitno je da se dobro zabavljamo . I naravno , svima puno, puno srece u kladjenju... Rasturimo ove kladionice !!!
  9. Hellas Verona

    Pozdrav

    Pozdrav i dobro dosao , nadam se da ces dat koji dobar savjet , budi aktivan , budi cool...
  10. <a target='_blank' href='http://img245.imageshack.us/i/razbijanjestereotipa204.jpg/'><img src='http://img245.imageshack.us/img245/9611/razbijanjestereotipa204.th.jpg' border='0'/></a> Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a>
  11. Po pravilniku foruma clan 2 tocka 8 : zabranjeno pametovanje poslije utakmica Primijetio sam da se vecina pali ,pa i ja, na onu foru , ovima treba a ovima ne treba , mislim da bi bas poslije odigranih utakmica trebalo ukazati igracima na kojim stvarima trebaju biti oprezniji . Samo u zadnjih 7 dana imam bar 10-15 primjera koji nisu zavrsili onako kako smo ocekivali upravo zbog takvog razmisljanja. A kad pogledas malo bolje te utakmice , da su se npr.igrale usred sezone ne bi nas povela takva euforija i rezultati su bili uglavnom realni. I sam sam padao zbog istih razloga ali na greskama se uci. Mislim da bi se moglo analizirati utakmicu i poslije zavrsetka jer bi to poticalo na oprez u daljnjim slicnim slucajevima i trebalo bi pomoci igracima da ne srljaju..
  12. Danas u Italiji izbacena iz ponude utakmica Livorno-Catania , jos sinoc je bilo 2 2.00
  13. Da li bi bilo interesantno otvoriti temu o skandinavskim ligama ? Npr. 1.i 2. Svedska i Norveska . Dok cekam ove u vecernjem terminu uvijek odigram 3 para sto pocinju u 19 . Tako da mi brze prodje vrijeme . S obzirom na nepredvidjivost rezultata vjerujem da bi se imalo o cemu diskutirati . Iako rezultati podsjecaju malo na baseball , nikad ne znas tko ce koga ,pogledaj prosli tjedan . Kako se blizi kraj aktualnim ligama pa da popunimo prazninu. A da , i Finska je krenula pa stavimo sve u isti kos..
  14. Otprilike 4 god. se kladim online jer ovdje u Veroni nije bilo poslovnica kao kod nas .Poceo sam s MatchPoint zatim Snai a ostao na Better (Lottomatica) . Zasto ? Zbog nacina isplate . Cim lova sjedne (uvijek slijedeci dan ujutro) , u rubrici prelievi prebacis na svoju (njihovu )visa karticu ,koju dobijes prilikom sklapanja ugovora i mozes odmah ici na prvi bankomat dignut ili pak koristiti u trgovini i sl. Vrijedi i u Hrvatskoj samo je veca provizija prilikom podizanja gotovine . A doma najvise volim u birtiji igrat na automatima Hattrick kod sanka , uz pivo ili bambus . I dobru konobaricu ... Tura za sve , gazda isplati !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use