Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

zoom-zoom

Članovi
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

zoom-zoom last won the day on October 30 2023

zoom-zoom had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zoom-zoom's Achievements

  1. zoom-zoom

    Week 8

    malo kasnim ali jos ima vremena...ako tko uopce cita ovaj topic u nedjelju navecer Purdy je dobio zeleno svjetlo nakon potresa mozga, ali s obzirom da nije briljirao u zadnje dvije utakmice i dok je bio zdrav, mene jos uvijek vuce kvota na Bengalse. Nekakav kontra hendikep i Burrow baca bar jedan TD i lako se dodje do kvote @2,00. Druga zanimljivost je da bi u Denveru mogla biti prva snjezna utakmica, palo je 15cm snijega, temperatura je ispod 0,a Mahomes je pod virozom ali ce startati. Bit ce zanimljivo
  2. zoom-zoom

    Week 8

    Ovaj vikend utakmice pocinju sat vremena ranije nego inace. Na prvu mi se zanimljivo cini pobjeda Bengalsa, pogotovo ako Purdy ne bude igrao, Samuela nema i dalje,a zamjenski qb Sam Darnold je sve samo ne pouzdan. Ako vec ne na pobjedu, onda bar da ce pokriti spread. Vidjet cemo jos do sutra...
  3. Payz je isti k...c kao Skrill. Uplacujes sa svojom karticom na PayZ. Sa Payza uplacujes na Bet365 i povlacis dobitke na Payz. Sa PayZ karticom(koja je besplatna i koju moras naruciti) dizes eure na bankomatu bilo koje banke ili placas sa tom istom karticom kao i sa svakom drugom.
  4. PayZ samo moras prvo napraviti i jednu uplatu sa PayZ-a da bi ti se otvorila i opcija isplate. nakon toga su iste opcije kao i sa Skrillom, mozes dizati na bankomatu gotovinu ili placati sa njihovom karticom i tako trositi.
  5. zoom-zoom

    Week 6

    Miami Dolphins - Carolina Panthers Dolphinsi sa najmocnijim napadom u ligi, uz dva neuhvatljiva WR, ove sezone su tu i dva jako dobra RB koji koriste prostor koji im otvaraju ova dvojica svojim rutama u napadu. Danas jednog od ta dva RB (Achane) nece biti zbog ozljede. Panthersi jedna od najlosijih ekipa ove sezone i mogli bi dozivjeti katastrofu kao i Broncosi kojima su Dolphinsi uvalili 70 poena. Nadam se da ce ipak malo jaci otpor pruziti kako bi Dolphinsi sto duze "ozbiljno" igrali i onda ovaj izbor ne bi trebao doci u pitanje.
  6. Nije NFL ali je football. USC - Colorado Buffaloes USC -6,5 & Caleb Williams to score TD@2,15 Bet365 USC ima igraca koji ce (ako ne bude neke ozljede) biti 1.pick na draftu iduce godine. Caleb Williams je QB koji zna baciti ali moze i trcati. USC je dosad neporazena ekipa i imali su slobodni tjedan dok suigraci Colorada ipak pokazali koliko su limitirani u proslom kolu kad ih je Oregon(sa jos jednim 1st round QB - Bo Nix) pregazio sa 42-6. Colorado ce i ovaj vikend biti bez odlicnog Travis Huntera koji igra u oba smjera (cornerback i WR) zbog ozljede protiv ovakve ekipe bi opet mogli dozivjeti tezak poraz.
  7. zoom-zoom

    Week 12

    Titans ML@2,00 Objavljeno je da Chase i Mixon nece igrati danas protiv Titansa, s ti su napadacke opcije bengalsa jako smanjene. Titansi su dobri, tvrda ekipa koja igra cesto ruzan football ali pobjedjuju. Ako ce King Henry biti raspolozen, nece ga moci zaustaviti nitko. Ocekujem pad kvote na Titanse. Uz ovo bi se moglo probati sa jardazom na Higginsa koji ce biti glavna meta za lopte J.Burrowa danas.
  8. zoom-zoom

    Week 12

    Tua 2+TD /Waddle 50+yd/ Hill 50+yd@2,10 Na Hard Rock Stadium dolaze losi Texansi, Tua je opet zdrav, i Dolphinsi pobjedjuju, imaju 4 pobjede zaredom. Veceras ce upisati petu. Tua je samo dvije utakmice bacao manje od 250 yd(protiv Billsa i Bengalsa,kad se ozlijedio). Obrana Texansa je losa, Tua je zdrav, i danas ce ici vjerojatno preko 300 yd,a to znaci da ce i ove dvije ptice trkacice Waddle i Hill imati dosta lopti upucenih njima. Ovih 50 yardi za svakoga ne bi trebao biti nikakav problem.
  9. zoom-zoom

    Week 12

    J.Allen 2+ TD /S.Diggs 75+ yd/ G.Davies 25+yd @2,25 Billsi igraju drugu utakmicu zaredom u Detroitu(proslu bili tamo domacini zbog snjezne oluje u Buffalu), protivnici su domaci lionsi koji su ove sezone zabavni za pogledati. Doma su im Dolphinsi postigli 31 poen, Seehawksi 48, Commandersi 27 aEaglesi 38. samo su Packersi ostali na 9 poena sto, gledajuci njihovu igru ove sezone, i nije neko cudo. Billsi su nakon dva poraza upisali pobjedu protiv Brownsa u proslom kolu, jos uvijek im pass igra nije na onoj razini sa pocetka sezone pa je tu bilo cak 6 FG. Lionsi su im idealan protivnik za vratiti se u pravu formu koja ih je etiketirala najvecim favoritima za SB u pocetnim kolima. Lionsi ulaze u ovaj susret sa tri uzastopne pobjede ali iapk ne vjerujem Goffu da moze donijeti pobjedu protiv Billsa. mogli bi im zagorcati ovu utakmicu ali do pobjede ne vjerujem da mogu.Prosle sezone su igrali u Detroitu i Billsi su slavili sa 16-15. Vjerujem u Allena, vrijeme je za jednu jaku utakmicu sa njegove strane, a 2 TD mu ne bi trebala biti problem, a uz to bi i ova dvojica WR trebala imati lopte da pokriju ovu jardazu. Nadam se zabavnoj utakmici sa puno poena, pa ako je kome dosadio nogomet, sutra u 18:30 neka se zabavi uz ovu utakmicu. Sretno nam bilo!
  10. zoom-zoom

    Week 12

    Cowboys -6,5@1,61 Iako su na istom omjeru 7-3, Cowboysi su mi ipak ekipa koja puno bolje izgleda i ima vise toga za ponuditi, pogtovo u napadu. Igraju na svom stadionu, nakon sto su pregazili Vikingse u nedjelju. sa 40-3. Vjerujem da ce i giantsi otici kuci pognute glave i da ce Cowboysi pobjediti bar sa jednim posjedom razlike.
  11. zoom-zoom

    Week 12

    Ovaj tjedan je Thanksgiving day, koji je u znaku footballa pa cemo tako u cetvrtak imati cak tri utakmice na rasporedu.
  12. zoom-zoom

    Week 11

    Proslo lagano, vec u 3/4
  13. zoom-zoom

    Week 11

    Burrow 2+TD & 200+ yd, Higgins 50+yd@2,15 Bengalsima je ovo najlaksa utakmica do kraja sezone i ovdje moraju upisati pobjedu. Sa Steelersima su igrali na pocetku sezone u onoj ludoj utakmici koja je otisla u OT i zavrsila pobjedom Steelersa 23-20. To je Burrowu bila najgora utakmica u kojoj je imao cak 4 interceptiona(od onda samo 2). Protiv Dallasa, Baltimorea i Caroline je imao 1 TD, dok je na svim ostalima bacio barem 2. I u toj losoj prvoj utakmici protiv Steelersa je imao 2 TD. Sto se tice jardaze, samo protiv Dallasa je ostao ispod 200 yardi i to je bilo 199. Sutra opet nema prvog WR, Ja'Marra Chasea koji zbog ozljedde kuka jos uvijek nije spreman, sto znaci da ce Higgins zauzeti mjesto WR1 i primit ce glavninu onoga sto lansira Burrow. U zadnje dvije utakmice kad nema chasea imao je 60 jardi proiv caroline i 49 protiv Clevelenda. Steelersi nisu neka sila i ako ce Bengalsi biti pravi, otici ce lako na 30+ poena i upisati laganu pobjedu. Vriejme je za osvetu za prvo kolo.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use