Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

canca

Moderators
  • Posts

    2260
  • Joined

  • Last visited

About canca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

canca's Achievements

  1. Stephen Curry (sprained right ankle) & Klay Thompson (rest) have been ruled out of Wednesday's game vs. the Clippers. Kevin Durant (right calf strain), Draymond Green (right knee soreness) and Andre Iguodala (left knee & hip soreness) are all available to play Wednesday vs. the Clippers. Ako netko ima Duranta mogao bi over, a i Green koji je na 10,5 i 11,5.
  2. Curry over 26,5 1.85 većina kladionica U finoj formi, Durant out.
  3. Evo nešto za sutra. Granice su iz SS-a jer su jedino oni izbacili, malo su pretjerane neke granice, ali očekivano. LeBron over 30,5 1.85 Bez nekog pametovanja. James igra sjajno i ove sezone, u prosjeku bilježi 28,4 ppg ; 9,2 apg i 8,2 rpg. U posljednje dvije utakmice je zabijao preko 30, Bucksima 39 i Bullsima 34. Čeka ga duel protiv Duranta protiv kojega redovno ide na 30+ pa to očekujem i u ovoj utakmici. Prošle godine su također igrali na Božić i James je ubacio 31 (a tada je još bio i Irving). Durant over 32,5 1.85 Curry ne igra 99,9 posto (prema Kerru). Spomenuo sam gore, čeka nas duel Duranta i Jamesa i oni su uvijek zanimljivi i obojica često idu na 30+ međusobno. Prošli Božić im je Durant ubacio 36 (igrao Curry), a poderao ih je i u velikom finalu. Velike granice su i na njega i Jamesa ali mislim da se isplati odigrati. Porzingis over 24,5 1.85 Unicornu je ovo taman neki prosjek. Nakon što je propustio dvije utakmice radi ozljede vratio se očajnom predstavom protiv Bostona kada mu je šut bio na 0-11, ali se iskupio odmah sljedeću večer ubacivši 29 poena Detroitu. Teško će njega netko zaustaviti iz Phile, Božić je, igra se u MSG i vjerujem da će im pokazati tko je glavni. Ovako na prvu još tri tipa, koja su mi slabija od ovih gore ali bi i dalje trebali doći. Embiid over 24,5 1.85 Kada se Embiid napali (a vjerujem da hoće u ovoj utakmici) nitko ga ne može zaustaviti. Problem je jedino što je opet pauzirao tri utakmice. Vratio se protiv Toronta i za 23 minute na parketu ubacio 14 poena. Ako ne bude neke restrikcije i ako bude imao svoju minutazu, mislim da ovo lagano prelazi ali eto opet ulazim s dozom opreza dok ne izađu neke nove informacije. Harden over 31,5 1.85 Paul je upitan. Ukoliko ne bude igrao ovo se svakako isplati. Harden u finoj formi, u posljednje dvije utakmice zabio po 51 poen. Vjerujem ja da će opet siliti, igrao Paul ili ne, igra protiv bivšeg kluba. Problem je što OKC ima dobrih defanzivaca koji bi mogli barem malo ugušiti Hardena. Neće uspjeti nešto previše ali svejedno..na ovoliku granicu je to također bitna stavka pa ću još razmisliti o ovome tipu. Towns over 22,5 1.85 Ovo mi se isto čini kao fin pick. Karl Anthony oscilira što se overa i undera tiče, imao je jednu fazu kada je 5-6 utakmica u underima završavao. Ovaj mjesec ima 5 overa i 6 undera. Čeka ga duel sa Lakersima koji su jako loši obrambeno i ne vidim tko bi ga mogao čuvati, eventualno Randle može probati. Protiv njih u 7 utakmica ima 4 overa, jednom ostao na granici. Na dvije posljednje utakmice zabio 32 i 40 (u ovoj dodao i 21 skok).
  4. Giannis over 28,5 1.85 većina kladionica Bucksi večeras u svojoj dvorani igraju protiv Cavsa. Ovo im je već treći duel ove sezone a treći put ću igrati i isti pick. Giannis igra odlično, bilježi 29,8 ppg a tome pridodaje 10,5 rpg i 1,5 blkpg. U prosincu na ovu granicu ima 5 od 8 overa, jednom je ostao na granici, jednom zabio 27 i jednom 25. Grk voli igrati pritv LeBrona što sam spominjao i prethodna dva puta i oba puta je prešao zabivši 34 i 40 poena. Očekuje se dobra utakmica u kojoj bi pobjednika bez problema mogao odlučiti i jedan posjed. Giannis je prva violina ekipe, igra najviše, uzima najviše lopti, igra protiv LeBrona koji mu je motiv više i mislim da ide u over.
  5. Pau Gasol under 10,5 1.90 Lutrija BiH 1) Kod Clippersa teška bolnica, Rivers se tek vraća i pitanje je koliko će igrati, Williams je out, od ranije nema ni Gallinarija, Griffina i Beverleya a čini se da ni Johnson ne igra tako da bi ovdje mogao biti lagani BO. 2) Pau više nema nikakvu ulogu u napadu Spursa. Kawhi se vratio, Pau je i u godinama tako da ga Pop i čuva. Posljednje tri utakmice: 0 poena, 4 poena, 0 poena. Uzeo 2, 6 i 4 šuta, igrao 22, 18 i 15 minuta. 3) Ne baš lagan matchup sa Jordanom Danas očekujem laganu pobjedu Spursa samim time bi Gasol trebao igrati manje, ima slabu ulogu u napadu, vjerujem da će ga Pop i odmoriti koliko mogne pa bi trebao presjediti čak i više nego u posljednje tri utakmice.
  6. Los Angeles Lakers-Golden State (ki) 1 3.90 Marathon Mislim da se ovo isplati probati na neki manji ulog ili na neki narodnjak. Durantu (32,5) i Klayu su baš (25,5) povećane granice pa sam se odlučio na ovo. Naime, danas kod GSW-a nema: Currya, Greena, Livingstona i Zaze. Igrali su prije 3 tjedna u istoj dvorani i tada je GSW dobio 4 razlike nakon produžetaka a igrala su sva gore spomenuta četvorica ( Curry 28 poena, Zaza 11, Green 15 i Livingston 5). Ono što je danas još bitno je podatak da će se večeras prije utakmice umiroviti dva Bryantova dresa. Vjerujem da će biti malo i emotivno, a možda to bude i motiv više igračima da pred Bryantom pokažu što znaju. Sve u svemu, na osnovu ovoga mislim da se po ovoj kvoti isplati probati.
  7. Oladipo over 24,5 1.85 Premier/Bet Live/LutrijaBiH Oladipo je u brutalnoj formi. Dolaskom u Indianu pokazao je o kakvom je igraču riječ i koliko je njegov talent bio sputavan igrajući sa Westbrookom a to su pokazali i ostali igrači koji su se odvojili od njega tipa Sabonis i Kanter. Vratimo se Oladipu, ove sezone bilježi 24,5 poena. U ovom mjesecu bilježi jako dobre brojke: - vs Toronto 36 poena + 7 skokova + 6 asistencija + 3 blokade + 3 ukradene lopte - vs New York 16 poena + 5 skokova + 4 asistencije + 2 blokade + 1 ukradena lopta (igrao manje nego inače, BO) - vs Chicago 27 poena + 8 skokova + 2 asistencije + 3 ukradene lopte - vs Cleveland 33 poena + 8 skokova + 5 asistencija + 1 ukradena lopta - vs Denver 47 poena + 7 skokova + 6 asistencija + 1 blokada + 2 ukradene lopte Danas igra protiv Oklahome iz koje je i došao u Indianu. Igrali su već jednom na početku sezone, tada sam ga također igrao i zabio je 35 poena. Mislim da ga se sigurno isplati odigrati. U sjajnoj je formi, ima dosta ovlasti u ekipi, igra protiv bivše ekipe, u zadnje vrijeme često je imao i sjajnih clutch izvedi što mu je samo dodatno diglo samopouzdanje i večeras ga vidim preko ove granice.
  8. Aldridge over 22,5 1.85 Premier Kawhi i dalje out Pau Gasol out Ginobili out Parker out Anderson out Green upitan, više naginje tome da ne igra Pop standardno rotira i odmara, b2b utakmica, sinoć bila teška utakmica protiv Kelta. Nije isključeno ni da Pop odluči odmoriti LaMarcusa ali se isplati probati ovu granicu dok je nisu digli. Sve će pasti na Gaya i Aldridgea, a izabrao sam Lamarcusa jer on ima veće ovlasti i dosta više lopti. U Sunsima ga nema tko čuvati, igrali su prije mjesec dana i ubacio im je 21 poen uz BO. U prosinac je ušao sa tri vezana undera: Memphis 22, Detroit 17 i Miami 18. Taj niz je prekino sinoć, ubacivši Bostonu 27 poena uz koje je dodao i 10 skokova. Ako ne bude i on odmarao večeras ili imao neku restrikciju minuta, mislim da ovo dolazi bez problema. Sinoć je bio odličan protiv Bostona, večeras fali dosta igrača, Sunsi puštaju na sve strane i ako ne bude neka od dvije spoemnute stvari, Aldridge će se iživljavati večeras.
  9. Bez nekog tipa, ali jedan podsjetnik iz kojega možda netko izvuče nešto. Večeras Phila dočekuje Detroit, a utakmica će biti zanimljivija radi duela Embiid-Drummond. U njihovom zadnjem susretu, prije nešto više od mjesec dana, Embiid je izdominirao. Ubacio je 30 poena, dodao 9 skokova i 2 ukradene lopte. Ne bi to bilo nešto posebno zanimljivo, jer je Embiid imao i monstruoznijih utakmica, da on (u svom stilu) nakon utakmice nije izjavio kako Drummond ne zna igrati obranu i kako je krenuo agresivno i sa trash talkom ali ga je on odlučio "ušutiti". Drummond je nakon toga samo kratko na Twitteru napisao "See you Dec 2nd". Dočekali smo i taj 2.12., mislim da će biti jako zanimljiv duel pun trash talka uz dosta agresivne igre. Vrijedi pogledati sigurno, ali oko tipova nisam siguran još.
  10. Tatum over 13,5 1.85 većina kladionica Kelti gostuju kod Indiane. Tatum je u solidnoj formi, na prosjeku je od 14 poena po utakmici i uvijek se vrti oko tih brojki. Sinoć je Orlandu dao 11 ali je igrao samo 22 minute radi BO tako da i odmorniji čeka utakmicu danas. Večeras nema Morrisa jer je b2b utakmica, dok je Brown upitan. Ide na sahranu onom prijatelju koji je preminuo večer prije utakmice sa Goldenom i igrat će ako se stigne vratiti do utakmice. Mislim da će ga Boston poštedjeti a i ako slučajno zaigra pitanje je kakav će biti jer vjerujem da će biti psihički iscrpljen. Tatum bi trebao uzeti više lopti, Indiana ne igra neku obranu, Horford bi se mogao mlatiti sa Turnerom tako da bi vanjska linija trebala više povući i mislim da Jayson ide 15+.
  11. Evo još jedan. Šarić under 12,5 1.85 Markkanen under 14,5 1.85 Randolph over 15,5 1.85 Sport Plus/SS 6,33 - Šarića su nam vratili na staru granicu radi finih partija u zadnje vrijeme ali mislim da večeras ide u under. Matchup mu je Green koji je odličan u defanzivi. Embiid je najavio da jedva čeka igrati protiv Greena jer je ovaj odličan trash talker tako da bi on mogao siliti a uz to je i jako moguć BO. - Markkanen je imao problema sa ozljedom, propustio je i neke treninge ovaj tjedan. Ipak je zaigrao sinoć i ubacio 12 poena za 28 minuta. Danas ih čeka b2b utakmica i to protiv Spursa koji su jaki obrambeno, moguć je BO, a vratio se i Portis. - Ima ga i po 14,5 ali sam uzeo 15,5 radi prethodna dva para i granica. Z Bo je proigrao. Zadnje četiri utakmice: Boston 16, Detroit 19, Oklahoma 18, Phila 20. Večeras igraju protiv New Yorka koji očajno brani reket i vidim travara opet preko ove granice.
  12. Sinoć odlično, idemo dalje. Porzingis over 29,5 1.85 Fournier over 20,5 1.85 Gobert over 14,5 1.85 Premier 6,33 - Pisao sam Porzu neki dan over ali tada nije igrao pa ću samo kopirati analizu. Unicorn definitivno nije normalan ove sezone. Na prosjeku je od 30 poena a tome dodaje 7,5 skokova i 2,3 blokade u prosjeku po utakmici. Ove sezone ima tri undera, točnije tri utakmice ispod 30 poena: vs Boston - BO, šut ga nije služio ; vs Houston - BO, uzeo manje šuteva ; vs Charlotte - ostao točno na ovoj granici, igrao manje nego inače, 29 minuta.Neku noć je npr ako gledamo kladioničarski ostao na granici ali je odigrao brutalnu utakmicu, imao 3 blokade nad Zellerom u 10 sekundi, zabio onu tricu pred kraj pa imao i onaj prodor. Lik je nezaustavljiv, i u obrani i u napadu (primjer: https://twitter.com/BleacherReport/status/926630630128943106 ) Ne može ga nitko čuvati, a večeras dočekuju Sacramenta koji je s obranom na vi pa vjerujem da će se Porz iživljavati i mislim da ide na 30+. - Evan igra protiv bivšeg kluba, zadnje dvije im je ubacio 30 i 24. Ima dosta ovlasti u ekipi, sinoć je ostao na 14 poena protiv Phoneixa, šut ga nije išao (trica 0-7) a i igrao je samo 27 minuta radi BO. Iako je b2b utakmica uspio je malo odmoriti, protivnik je dobar a uz to i bivši klub, očekujem ga na razini i mislim da ide na 20+. - Sinoć sam ga igrao under, večeras over. Ista situacija kao sa Nurkićem sinoć. Igraju protiv Netsa koji užasno brane reket i svi ih pune, sinoć im je Nurkić dao 21 a nije ni igrao zadnju četvrtinu. Gobert sinoć Whitesideu dao 12, vjerujem da može i raspalim Netsima barem 15.
  13. Dok se ja nakanim i smislim šta odigrati, Lutrija izbaci Whitesidea a Premier spusti na 1.60 under. Odigrano u BL gdje je Gobertu za poen granica manja, valjda neće točno 15 dati.. Whiteside under 15,5 1.85 Gobert under 14,5 1.85 Nurkić over 14,5 1.85 BL 6,33 - Whiteside ide na Goberta, najboljeg obrambenog centra uz Marca tako da nema previše pametovanja. Igrao je protiv njega tri puta: 15, 10, 9. - Rudy je na prosjeku od 14 poena po utakmici. Uvijek se vrti tu negdje, večeras ga čeka matchup sa Whitesideom koji dobro brani koš. S njim se sureo tri puta i sva tri puta je ostao u underu: 6, 12, 9. - Kod Nurke me strah BO ili izdrkavanja Mcca i Lillarda, ali sam voljan riskirati. Netsi su užas obrambeno, posebno u reketu. Očekujem demoliranje od strane Juke i Lillarda sa pnr-om i ako ne bude neke od ove dvije navedene stvari iznad, mislim da Juka ide lagano 15+. edit: u sport plusu 15,5 gobert, a ova dvojica iste granice, ja mislio da traže 5 parova cc
  14. Lou Williams over 14,5 1.85 Premier/SS Gallinari out, Beverley out, Rivers upitan. Lou je ove sezone na prosjeku od 14,8 poena. U zadnjih 5 utakmica ima 4 overa: GSW 17, Dallas 17, Memphis 13, Miami 22 i Spursi 17. Danas će dobiti više minuta a i lopti, a znao je prelaziti i sa 18 minuta na parketu i 8 uzetih lopti. U PSK je 16,5.
  15. Nisam pogriješio, napisao sam da se slažem sa tvojim pickom/tipom kako god želiš.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use