Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

pacino

Članovi
  • Posts

    468
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2011 profile views

pacino's Achievements

  1. Ljudi nisam našao informaciju, ali mi je važna Ukoliko se šalju euri odnosno novac drugom accountu sa skrillom, hoce li biti vidljivo ime i prezime tog accounta ili samo mail adresa accounta i ID transakcije ? Hvala
  2. Ima ti vecina, tipa unibet sa malom razlikom od HL, bet365, betfair, williamhill, bwin takodjer..
  3. Jackson manje od 15,5 (1.85) bwin igram sa 2 unita Dvoboj Pistonsa i Knicksa gdje vidim priliku da Jackson ne ode preko ove linije. Jackson bi mogao imati problema sa kosevima jer se mora suociti sa momcadi koja vrlo dobro brani njegovu poziciju. Osim toga njegov konkurent Smith stisce sve jace i dobiva sve vecu minutazu, sto umanjuje njegovu i samim time sanse za koseve. Joseph vise od 5,5 asista (2.20) bet365 igram sa 2 unita Dvoboj Heata i Raptorsa. Josephu se ni krivom ni duznom otvorila u posljednje vrijeme velika prilika zbog ozljede Lowrya, i pokazao je vec da zna i moze preci ovu granicu u asistencijama. To je bilo i za ocekivat jer se njegova minutaza povecala drasticno u posljednje vrijeme, vjerujem da ce i veceras imati prilike za asistencije, a tecaj na ovu marginu je previsok ipak.
  4. Koufos 9 skoka Whiteside 19 skok Prosla oba i ovaj put
  5. Za veceras 2 oklade i kratak razlog: Koufos over 5,5 skokova (1.80) bet365 2u Whiteside over 15 skokova (2.00) betfair 2u Odlaskom Cousinsa, Koufosu se otvorila veca minutaza i prilika u momcadi sto iskoristava i prosjek skokova mu je u porastu. Mavsi su jako losa momcad u obrambenim skokovima, na poziciji centra su kao sto sam ranije napomenuo tanki, sto bi igrac kvalitete poput Whiteside trebao iskoristiti.
  6. Jokic 10 koseva TJ Warren 29 ukupno Oba prošla
  7. TJ Warren over 19,5 sve (1.83) u bet365 igram sa 2 unita Oklada je da ce Warren ici na over 19,5 u poenima, asistencijama i skokovima. Ucinak je polovican njegov kod ove oklade, a razlog je sto nije dobivao uvijek postenu minutazu da skupi ovakve brojke na utakmici. Kako je Tucker presao u Raptorse, Warrenu ce se otvoriti vise prilike i minutaze, sto bi trebalo rezultirati dobrim brojkama. Napad Sunsa se bazira na vanjskim igracima Warren, Bledsoe i Booker. Bucksova obrana ne briljira bas ove sezone, a u zadnjem mecu Warren je imao 10 kosa, 8 skoka i 4 asista bez obzira na los suterski dan znaci cak i ne bas dobra njegova vecer moze biti dovoljna za prolaz.
  8. Nikola Jokic under 17 (1.83) u betfair igram sa 2 unita Jokic je jedna od najvecih senzacija proteklih mjeseci u NBAu, ali nakon all star vikenda njegovi nastupi nisu ni priblizni onima kakvi su izgledali prije. 4 kosa u prvoj i 2 u drugoj utakmici nakon all stara je njegov ucinak sto se poena tice. Razlog je upitan, moze biti i umor mladog igraca, a moze biti i da su treneri protivnickih momcadi postali svjesni njegovih kvaliteta, te su puno vise obranu fokusirali na njega. Veceras im je protivnik Grizzliesi koji jako dobro su pozicionirani u obrani i tu nece imati bas prevelikog prostora Jokic. Jos jedan bitan cimbenik jest povratak Gallinaria sto ce dati dodatnu opciju za finisiranje napada Nuggetsa odnosno smanjena Jokiceva uloga za koseve.
  9. Jackpot sinoc Saric 20 koseva Towns 18 skokova Parker 3 asista
  10. Karl-Anthony Towns over 11,5 skokova (1.85) unibet igram s 2 unita Mavsi ce biti veceras u problemima cuvati Townsa koji je na prosjeku skokova ove sezone u nba kao sto je i granica. Najveci problem lezi sto im prva opcija Noel koji je dosao iz 76ersa nece biti dostupan, te ce na poziciji centra biti veoma tanki, cak ce vjerojatno Nowitzki preuzeti tu ulogu, sto ce donijeti daleko vise prostora i slobode Townsu. Tony Parker under 5,5 asista (1.83) bet365 igram s 2 unita Parker je isao iznad ove linije uglavnom protiv momcadi koji nemaju tako dobru obranu i dopustaju puno veci broj koseva nego sto je slucaj kod Clippersa. Spursi imaju veliki izbor igraca koji mogu pridonijeti protoku lopti i asistencijama, a trener Popovich je poznat da dosta štedi veterane svoje momcadi.
  11. Samo se mogu složiti sa Cancom ovdje. Sve je rekao sto sam i ja mislio, jedino sto samo bi nadodao da Wizardsi od ovih jacih ekipa dopuštaju protivnicima vise koseva sto je jos jedan plus za ovu okladu. Granica je skocila vec na 16,5 (1.91) u marathonu, betfair nudi 17 (1.83) sto je jos uvijek dobro po meni za 2,5 unita.
  12. Rocketsi glatko +30 Drummond 13 skokova samo
  13. Drummond više od 15 skokova (1.83) u betfair igram s 2 unita Hornetsova obrana je veoma loša u posljednje vrijeme, sa prosjeka od 53% preuzetih obrambenih skokova, pali su na čak 43%, doci ce do promjena u sastavu i pozicija igraca. Kako god veceras ce im ionako probleme stvarati u obrambenim skokovima najbolji u tome Drummond. Uzevsi u obzir cinjenicu da je Hornetsova obrana u krizi, vjerujem da Drummond nocas moze preci ovu granicu, koja za kalibar igraca kao sto je on ne predstavlja preveliki problem.
  14. Rockets -3 (1.81) u pinnacle igram s 3 unita Pelicansi trenutno imaju mozda i dva najbolja pivota u ligi, ali za ovaj mec ce imati problema. Naime izostaje poveci broj igraca za utakmicu protiv Rocketsa, a ponajvise ce se osjetiti u igri izostanak Casspia i Pondextera, nocas ce biti jako tanki na vanjskoj poziciji, te ce se sve vrtiti oko Davisa i Cousinsa sto ce olaksati Rocketsima defanzivne zadatke, a upitno je koliko ce i Cousinsu trebati da se uklopi u novu momcad. Mislim da ovo Rocketsi dobivaju, jednostavno imaju nocas daleko vecu sirinu kako na terenu tako i na klupi. Ova linija je za njih itekako dostizna ako uzmemo prethodne faktore.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use