Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Luyindula

Članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1280 profile views

Luyindula's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

  1. Rubio 4.5 ass bet365 over Rubio je play ekipe Utah. Ove sezone 12.1 poen po utakmici i 5 ass po utakmici. Protiv Oklahome u karijeri 18 utakmica sa prosjecnih 30min na parketu daje im 9.4 poena po utakmici i cak 7.4 ass po utakmici sto je debelo iznad granice koju je Bet postavio. Sretno
  2. N. Jokic 16.5 bet366 Veceras Denver igra protiv LA Lakersa. LA Lakers je ekipa koja u prosjeku sa centarske pozicije prima 20 poena. Lakersi primaju 100 poena po utakmici, ocekujem jednu brzu i dinamicnu utakmicu sa dosta poena i prolazak Jokica bez problema. Nemam vremena za vecu analizu u zurbi sam.
  3. P. Gasol 10.5 over bet365 Gasol veceras igra protiv ekipe koja katastrofalno brani poziciju centra,a to je ekipa Dallas. Gasol je u nizu od 13 utakmica gdje je ubacio dvocifren broj poena,zadnju utakmicu im ubacio 16 a tad je u ekipi bio Leonard, njega nema tako da San Antonio zavisi od Aldrigea i Gasola.
  4. D. Jordan 11.5 bet365 over Jordan je prvi centar La Clipersa,koji provodi dosta vremena na parketu. Veceras igraju protiv Oklahome kojoj je ovo 2 utakmica u 2 noci i bez obzira na povrede u ekipi Clipersa ne ocekujem da ih Oklahoma nesto pretjerano nabije. Sto se tice igre u reketu Oklahoma prima dosta poena iz reketa i upravo zbog izostanak u Clipersima idealno bi bilo da spustaju loptu na Jordana koji je duplo jaci od Adamsa i pokretljiviji.Adams je pod velikim znakom pitanja za veceras,tako da ako on otpadne nece imati ko cuvati korpulentnog Jordana.
  5. Westbrook 23.5 bet365 Jedan od najboljih igraca lige. Proslogodisnji MVP. Covjek od koga zavisi igra Oklahome. Oklahoma veceras igra protiv Denvera i zaista granica od 23 na Westbrooka je smijesna. Westbrook im je znao uvaljivati i po 50 komada pa tako nek veceras da 24 i da mi prodjemo
  6. L. Ball 8.5 over bet365 Momak je veliki potencijal, od kojeg se mnogo ocekuje u ovoj sezoni u LA Lakersima. Dosad njegove partije ravne katastrofi,sto se vidi i po granici koju su mu zadali. Granica od 8.5 je zaista smijesna za NBA igrace uzimajuci u obzir kad je jedan igrac kao Ball vazan kotac u ekipi gdje se ocekuje da uzme veliki broj suteva. Po meni mislim da ce veceras sigurno provesti nekih 30 minuta na parketu i da ce barem 10 poena dati da prodjemo granicu.
  7. Irving over 23.5 bet365 Irving je definitivno jedan od najboljih NBA igraca,sto je pokazao jos dok je nastupao za Clevelend. Ocekuje se da u Bostonu pokaze potpuni potencijal jer je glavni igrac,s obzirom da u Clevelendu se zna ko je glavni a to je King James,i nije imao prostor za potpunu dominaciju. Veceraa Boston apsolutni favorit protiv Atlante i ocekuje se pucacka noc Irvinga,samo se nadam da ce Atlanta koliko toliko drzati mec u neizvjesnosti da bi Irvnig ovu granicu od 23 presao bez problema.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use