Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Tuzlak

Članovi
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2028 profile views

Tuzlak's Achievements

Kladioničar pripravnik

Kladioničar pripravnik (3/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

66

Reputation

  1. Lebron bi mogao u blowout večeras, pa ga možda pokušati igrati manje.
  2. Vidi sa moderatorima foruma, po meni odlična ideja, ja sam ZA.
  3. Harden 29,5 --> manje Mislim da Harden večeras ide blowout, tako da mislim da Harden neće preći ovu granicu.
  4. NY Knicks - MIL Bucks @ kp1 --> 2,05 wwin Milwaukee je ekipa za koju navijam od kako pratim NBA, ali mislim da će večeras NY da ih dobije. NY je vezao 5 poraza, od toga 2 kući. Kući i nisu tako loši, zadnji međusobni meč sa Bucksima kući su dobili 12 razlike i mislim da je red i večeras da dobiju i prekinu taj crni niz. Mil. je imao težak meč sinoć, dobili su Oklahomu tako da bi neki glavni igrači mogli imati nešto manju minutažu večeras.
  5. Embiid (PHI)/18,5 @ Više --> 1,75 wwin Phila danas igra protiv Minnesote, protiv definitivno najlošije odbrane u ligi. Centar Phile, Embiid zadnjih par utakmica igra u vrhunskoj formi, gdje prelazi ovu granicu lagano. Mislim da će i danas da je pređe s obzirom da je odbrana Minnesote najlošija u ligi i najlošije brani poziciju centra. Banvit - Aris @ 1 --> 1,35 Direktan okršaj za drugu poziciju u grupi. Banvit i više nego odličan na domaćem terenu i današnjom pobjedom mogu ovjeriti tu drugu poziciju. Sljedeće kolo gostuju prvoplasiranom Monaku, i nakon toga imaju 2 malo lakše utakmice sa ekipama sa dna tabele.
  6. D.Booker/17,5 @ over --> 1,85 Lik koji uzima najviše šuteva po meču. Prošlu tekmu je dao 16 koševa samo, nije ga išlo, prije toga je 5 tekmi zaredom išao preko ove granice. Mislim da bi i večeras mogao lagano da ide preko ove granice jer najviše šuteva za 3 poena uzima baš on. Samo malo da ga krene i lagano on ovo prelazi.
  7. Prije svega Sretan Božić i od mene svima koji ga slave. Danas bi' izdvojio 3 igrača D.Green/11,5 @ Više --> 1,85 Siguran sam da će svi da obrate pažnju na Curryja i Duranta, koji i jesu najopasniji igrači u timu. Ali baš zbog toga mislim da će Green da ima više prostora i veliki broj asistencija upravo ova dva igrača gore koji će da ga hrane loptama. Mislim da će imati i dobru minutažu jer je igrač koji igra odlično i u odbrani, a vrijedi istaći da je u duelima sa Love-om u zadnjih 5 susreta izlazio kao pobjednik. Baš zbog toga moj drugi par večeras je K.Love. K.Love/19,5 @ Manje --> 1,85 Love je u duelima u kojima ga je čuvao Green skoro uvijek išao ispod ove granice poena. Jednostavno Green mu ne leži i ne može da da svoj maksimum pored ovog igrača. Ovo jeste derbi i očekujem maksimum sa obje strane svih igrača, ali mislim da će Green i večeras da bude odličan u odbrani i da sačuvaj Love-a da ne pređe ovu granicu. Ra Shad James/10,5 @ Više --> 1,85 Play Cedevite koja večeras dočekuje C. Zvezdu. Cedevita je u odličnoj formi, jeste da nisu igrali protiv nekih jačih ekipa kao što je Zvezda koja je u vrhunskoj formi, ali i Cedevita je u finom naletu, pogotovo na svom terenu. James uzima najviše šuteva po utakmici, i mislim da i večeras može ići preko ove granice ako ga šut krene kao što zna da ga krene.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use