Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

sleid1

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About sleid1

  • Datum rođenja 01/03/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sleid1's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. sleid1

    Bet365

    Ok, budem Da li mi netko može potvrditi vrijedi li još na bet365 onaj bonus 100% na prvu uplatu do 200 funti ?
  2. sleid1

    Bet365

    Koji bi ti servis otvorio sada da nemaš ni jedan i zatražio karticu? Ako su naknade iste onda se više isplat neteller zbog 950E dnevnog limita naspram skrillovih 250E, pogotovo ako se ide u sloveniju na bankomate. Evo ako moze koji savjet jer se ne mogu odlučit koji servis da odaberem, pošto nikad nisam imao ni jedan otvoren. Hvala
  3. sleid1

    Bet365

    Hvala ti Znaci, sa bet365 na skrill i onda sa skrilla na tekući kunski račun posto je za devizni provizija 7.5%. Tako ću i napraviti. Mislio sam si možda i izvaditi skrill karticu pa preko nje, ali mislim da se i tu dosta nakupi s obzirom na konverziju kad se isplaćuje s bankomata te provizije na isplatu s obzirom da ima dnevni limit. Da li mi možeš još reci da li je po tebi bolje otvoriti skrill ili neteller posto si koristio oboje ? Znam za taj zakon. Znaci putem isplate sa bet365- skrill- tekući kunski ne bi trebalo biti problema isko se radi o većim isplatama ? Jer oni i dalje imaju uvid, samo šta transakcija ide preko skrilla na račun, ali opet ako su veće isplate isto je problem iako ide preko posrednika (skrilla), ako se ne varam ?
  4. sleid1

    Bet365

    Hvala momci na odgovorima ! ;)) kolika je provizija na netelleru, a kolika na skrillu prilikom uplate na njihov račun ? Mislim da sam vidio da je za neteller 1,9%. Sto se tiče isplata, da li neteller/skrill i za to naplaćuju proviziju? I recimo da se radi o dobitku malo većem, 15000 kn, da li mi je onda pametnije izvršiti isplatu sa bet465-skrill-bankovni račun pa onda na šalter i podici sav dobitak s računa ? Čak mislim da je pametnije vršiti isplatu i na devizni račun jer se vrši manje konverzije valuta pa se manje gubi na tečaju. Ili je bolje uzeti skrill karticu i vršiti isplate na bankomatima, ali sigurno se dosta gubi na proviziji u ovom slučaju ? I da li ewallet ima svoje prednosti Ili je moguće i bez njega, dakle bankovni račun-bez365 pa za isplatu bet365-bankovni račun. Nema nikakvih provizija uplate i isplate na ovaj način, ako se ne varam ? Dakle, zanima me koja je po vama najjeftinija i najbolja opcija ? Hvala ;))
  5. sleid1

    Bet365

    Pozdrav svima ! Do sada sam se kladio u kladionicama, medutim odlucio sam se prebaciti na online kladenje i izabrao bet365. Napravio sam račun i ovjerio ga. Zanima me sljedece: 1. Kako je najbolje vršiti uplatu? Ukoliko ide preko tekuceg ili deviznog raacuna, da li bet365 naplacuje proviziju i kolika je? Ili je bolje otvoriti Neteller recimo? 2. Kod bet365 nema MT i poreza na dobitak od 10% kao što je u kladionicama? 2. Što se isplata tiće, koja je razlika ako ide direktno na moju karticu ili neteller ukoliko ga otvorim? Čitao sam i moguće je izvaditi i neteller karticu pa s njom na bankomatima u HR vršiti isplatu. Ali me zanima kolika je provizija? Recimo na dobitak od 15.000 kn? Pošto je dnevno ograničenje za podici novac preko neteller kartice oko 750 eura ako se ne varam? Onda bi taj iznos trebao isplatiti 2+ puta, što bi mi u konacnici bila veća provizija nego da cijeli iznos od jednom isplatim. Dok bi isplatom na vlastiti račun kad bi sjeo novac imao novac na računu i vršio isplate bez provizije, ako se ne varam? Okvirno, zanima me je li bolje vršiti uplate/isplate preko tekuceg ili deviznog racuna kako bi se izbjegle naknade i provizije, ili je bolje otoviriti Neteller ili Skrill u tu svrhu? I koji je po vama bolji izbor što se provizija i čekanja isplate tiće? Nisam se nikada kladio online pa sam malo tanak na tom području :)) Hvala svima !
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use