Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Vele

Članovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Vele

  • Datum rođenja 12/18/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vele's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

  1. Zanima me kako funkcionira Bet22 što se tiče isplate sredstava- koliko su ažurni ? Znam da pristup ide uz VPN / imam ga/ ali nemam iskustva igranja na toj kladionici .Konzola im je zastarjela - ali uvjeti su solidnih za igranje- ipak najvažniji dio je brza isplata - pa ako ko ima iskustva nek odgovori . Imam iskustva igranja na Brt365- Betfair - Unibet .Račune na HR- kladionicama sam zatvorio,zbog loših uvjeta igranja za igrača. / ograničen broj događaja / pogotovo u" in play" opciji - porezi- nema cash out opcije, I puno toga drugoga.
  2. Vele

    Betfair

    Ne posluju ti sa Njemačkom ,kao što Bet365 ne posluje sa Nizozemskom. Signal ti dolazi iz Njemačke.Zato te odbijaju. Savjet: Pretplati se na VPN mrežu
  3. Pozdrav Goksime! Nisam dugo igrao na Pinnacle,a imam tamo otvoren račun.Znam da su brzi na isplati i da imaju azijske hendikepe,mogućnost velikih uloga,te visoke koeficijente nude.Da li si upućen u stanje na Pinnacle i kako do njihove mobilne aplikacije? Pokušavam je skinut al uvijek me vodi na standardnu opciju bez mogućnosti skidanja aplikacije.

  4. Koristim VPN od uvođenja zabrane,na on line klađenje i pristup stranim kladinocama.,jer on omogućuje pristup svim kladionicama.Bet365 me locirao da koristim VPN pa su mi uveli destrukciju/nemogučnost uplate/a račun i pristup mi je i dalje omogućen.Zvao sam ih ,oni mi pojašnjavaju da ne smijem koristiti VPN pristup,i da igrače iz HR puštaju bez problema,ali ja sam i dalje u destrukciji,pa ne znam kako ču riješit ovu situaciju.Inače za sve druge kladionice pristup imam i mladim se,ali Bet365 za igrače nudi najbolje uvjete za igrača,pa mi je jako stalo da se mogu kladiti tu.
  5. Imam pitanje za sve koji se ozbiljno klade,na bet365 da li koriste VPN ili mirror opciju bez VPN ..? Molim odgovor
  6. Mogu uplatiti preko Skrilla,al ne mogu plasirati okladu. Otvori se prozorčić pri uplati,s obavještenjem "restrikcija na računu,ne možemo prihvatiti okladu" Do jučer sve bilo normalno.
  7. Bet365 je uveo restrikcije na račune. Ne znam kako kod vas,ali ja vise ne mogu uplatiti.Od jutros.
  8. Money line ponuda u košarci na Bet 365 Jel to krajnji ishod susreta? Molim brzi odgovor. Utakmica večeras C.Zvezda -Valencia 1.47 na C.Z
  9. Ne zanimaju me njihove restrikcije,nego naša rješenja.VPN /Express i ostale...100$ 12mjeseci +3 mjeseca gratis Moze li mi netko potvrditi da sa VPN mrežom imam slobodan pristup svim kladionicama?
  10. Unibet ima cash out opciju
  11. Vele

    Bet365

    Zanima me ima li itko od vas iskustvo igranja na Betfair - lay kladjenje? Ako ima nek se javi...
  12. Vele

    Bet365

    Ja ni dosad nisam imao Master card /osim Skrill kartice koja je isto Master card/ nego Visa electron card.
  13. Vele

    Bet365

    Ne mogu screnshootat ovdje zbog velicine,ne prihvaca sliku,ali mogu tebi poslat na neku mail adresu,pa probaj rastumacit njihovu obavijest,sta mislis?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use