Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

vigodva

Članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About vigodva

  • Datum rođenja 12/26/1982

Recent Profile Visitors

1392 profile views

vigodva's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. vigodva

    Bet365

    Samo da iznesem moje iskustvo sa gorenavedenim limitiranjem naloga. Kladim se od juna prosle godine, skoro uvek na neke lige koje su pod lupom, tako da mi je do sada limitirano oko 10 naloga, sta god da uradim i kak god da otvrim nalog, tako da tome nema leka. Bukvalno cu otvarati nove naloge sa novim internetom sve dok imam prijatelja i rodbine koji ce mi pozajmiti svoj identitet Drugacije ni ne moze. Zna li neko nekoga ko prodaje neke naloge, da mi lakse i bezbolnije prodje ovaj proces?
  2. vigodva

    Bet365

    Objasni molim te ovo da se kupi verifikovan racun sa skrillom i bet365 nalozima? Pratim jednog coveka sa betrush sajta i profit je stvarno lep, medjutim, vec 2x su mi limitirali naloge, pa trazim neko resenje.
  3. vigodva

    Bet365

    Evo blokirali su me drugi put u roku od mesec dana. Ne znam kako vi uspete da pootvarate po nekoliko naloga, kada svaki nalog i na bet365 i na skrill-u trazi verifikaciju, plus sto oni mogu da prate nase ip adrese, pa nas i preko toga blokiraju. Jedno od pitanja je kako kreirate naloge iznova i iznova, a da ih verifikujete, sve kako treba, pogotovo sto verifikacija traje i po nekoliko dana?
  4. vigodva

    Bet365

    Napravicu novi nalog na betu sa zeninim podatcima, jer ipak traze neku verifikaciju, ne secam se sad, da li je potrebno dostaviti neke slike dokumenata ili ne. I otvorim novi skrill nalog, i to je to za sada. Igracu i dalje ovo sto igram, s' tim sto cu povremeno da ubacim i sitnije opklade na lige petice, ligu sampiona i slicno. Mislim da je to dovoljno za neki period, dok me opet ne limitiraju.
  5. vigodva

    Bet365

    Isto se i meni desilo. Dobio sam u poslednjih 6 meseci solidnu kolicinu novca, i u jednom trenutku sam i podigao negde oko 500e, i nekoliko dana posle toga sam dobio ovaj mail da su me limitirali. Da li je greska sto sam dizao novac, ili sam mozda trebao po nekad da odigram i neke druge parove? Inace tu pratim jednog tipstera koji ima stvarno lep procenat pogodaka, pa sam na taj nacin i dosao do malo vece sume na racunu, a utakmice su uglavnom kosarka i rukomet u nekim levim ligama. Zeko, podeli tvoja iskustva ovde molim te, da li uspes da otvoris novi nalog, a da te odmah ne limitiraju?
  6. Nije mi problem do sifre, vec prosto do tog invalid credentialsa https://gyazo.com/0cc76a5a02600ecb99773006a230964b. Ne mogu u opste da udjem na nalog, kamoli da dodjem do tehnicke podrske.
  7. Pozdrav momci. Iz Srbije sam, i nije nam dozvoljno uplacivati novac direktno na skrill u gambling svrhe te sam kreirao jos jedan nalog da bih "oprao" pare, tj. prebacio novac na drugi nalog pa onda vratio novac. To sam uspeo jednom da uradim bez problema, medjutim danas sam hteo isto da uradim i nailazim na problem gde mi je onemoguceno da udjem na drugi nalog (koji sam kreirao za pranje novca) uz poruku invalid credentials. Jel postoji neko resenje, sem da ih zovem? Video sam u nekim prethodnim postovima slican ali ne isti problem, jer ja nemam nikakve kodove.
  8. Interesantan predlog, moracu probati. Hvala vam ljudi
  9. Druze koristim skrill 5 godina minimum. Ali zakon kod nas je takav da kada dodajem pare na skrill racun ne mogu da stikliram gambling opciju jer onda nece da doda pare u opste. A kada stikliram non gamblig, onda ne mogu sa skrilla na bet365 da dodam pare iz istog razloga.
  10. Pozdrav. Da li si mozda zainteresovan da polovimo pretplatu kod jednog tipstera pa da zajedno dobijamo parove?

  11. Pozdrav. Da li neko iz Srbije sa ovog foruma zna da li neka banka dozvoljava uplatu i isplatu na njihove racune a da odobravaju gambling opciju? Koristim vec nekoliko godina intezinu internet karticu ali od nedavno nije moguce koristiti novac u gambling svrhe.
  12. Pozdrav svima. Trazim nekoga ko bi zajedno sa mnom polovio pretplatu kod poznatog stranog tipstera, tak oda nas mesecna clanarina izadje znatno jeftinije, a zajedno dobijamo tipove od njega. https://www.betrush.com/verified/2208.html U pitanju je betrush, sajt koji verifikuje svakog tipstera, tako da nema prevare. Ko je za neka se slobodno javi, ne bitno odakle je.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use