Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Jackpot003

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Jackpot003

  • Datum rođenja 03/02/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jackpot003's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ostale su mi "zaglavljene" pare na fake skrill nalogu(ne mogu slati niti uplacivati jer sam presao limit) i traze verifikaciju ja sam im pisao mail da sam maloljetan i da vrate novac na racun drugog korisnika koji mi je poslao i ugase moj nalog, zanima me hoce li to skrill ispostovati
  2. Pozdrav ekipa potrebna mi je skrill verifikacija "fake racuna" ako je moguce samo da podignem limit i vratim lovu koja je "zaglavljena" ako neko zna pravit u photoshopu te dokumente za verifikaciju platiti cu mu, neka se javi ovde ili na email : monsterxcfx@gmail.com
  3. Pozdrav kao sto znate na balkan i ostale zemlje koje nisu u EU udaraju restrikcije na svim poljima kao da smo divljaci ogranicavaju nas, nakon koristenja uplate s Vise Electron prije 2 god, koristio sam Netteler,Skrill i Entropay koji je sad zabranio racune za zemlje koje nisu u EU kao i Ecopayz,Paypal pogotovo ne moze s balkana za kladjenje i zanima me koje metode jos postoje ?? Znam da radi metoda prebacivanje sa skrilla na skrill pa uplata na kladionicu,al da nekog ne bih molio za to IMA LI JEDNOSTAVNIJE sta? Visu electron koristim od Raiffaisen BiH, mozda da otvorim racun i uzmem karticu u Njemackoj,Austriji jer sve ce uciniti samo da dajemo pare lokalnim kladionicama sto nikad necu uraditi ?
  4. @Goksim @kikiriki ja sam u banci trazio izvod od zadnja 2 mjeseca jel zbog toga nece da mi prihvate izvod?
  5. Napravio sam racun na skrillu verifikovao identitet i jos moram adresu kako bi povecao ili dobio racun bez limita? Sa mobitela sam pokusao al nema nigdje opcije da posaljem im neki dokument za verifikaciju adrese pise da moze ako ukljucim lokaciju ili neki dokument da im saljem? Mozda samo mogu preko pc-a to?
  6. Iz BiH sam zelim se kladiti u bet365 imam raifeisen visa electron karticu s kojom ne mogu uplatit deposit,na skrill sam napravio davno racun i zaboravio sam mail i lozinku poslao sam im poruku preko nove email adrese da probamo rijesiti problem,sad me jos zanima ima li jos neki nacin naciNi uplate na bet365 pokusao i na netteler odaberem gambling kad hocu uplatit ali pise decline uvijek jel zbog kartice ili sto sam iz bih neznam?
  7. Trebam verifikovati account sa standard na Pro poslao sam im sliku pasosa i izvoda iz banke(zadnja 2 mjeseca)odbili su izvod jer nije ok zbog cega?raifaisen banka je,a ovo utility bill je racun za struju,vodu,telefon itd..,ID card licna? Jel ima neko registrovan na entropay?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use