Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

zviz

Članovi
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

zviz last won the day on August 2 2020

zviz had the most liked content!

About zviz

  • Datum rođenja 08/22/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zviz's Achievements

Rekreativni kladioničar

Rekreativni kladioničar (4/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

50

Reputation

  1. zviz

    Daniel Siebert

    Izbjegavati u širokom luku. Gledao sam ga nedavno u Ligi prvaka kada je sudio Portu i Olympiacosu i sinoć kada je sudio Leipzigu i Dortmundu. Potpuno netalentiran sudac koji blage veze nema. Ne vidi gaženja ni laktove, ne sankcionira povlačenja, užas.
  2. Postoji li neki novi alternativni link? Već danima se ne može otvoriti stranica.
  3. Doslovno potpisujem, granicu je prešao jedva a odsudio je nevjerojatno škrto. Prečudan kriterij ima lik i definitivno ga se treba izbjegavati posebno na veće uloge, dovoljno o njemu govori, da su se za ovako važnu utakmicu kladionice odlučile za granicu od 4,5 kartona.
  4. Kuipers i Cakir su revolveraši za ovog lika. Izbjegavati u širokom luku bez obzira kakva je granica i tko igrao, ovo večeras je bila toliko loše odsuđena utakmica da mi se povraća. Ne vidi što se događa na terenu, ne dijeli kartone na vrlo agresivne prekršaje, nevjerojatno. 32 prekršaja i jedva 2 žuta kartona, potpuno bolesno.
  5. zviz

    Felix Brych

    Ma krivo si me shvatio, jedna stvar je kritika i ljutnja i sve ali da baš u svim sportovima u svim našim državama na ovim prostorima uvijek je kriv netko drugi. Dinamo je glavni krivac za ono što se dogodilo sinoć, točnije Theophile, potpuno nepotreban lakat u glavu golmanu u 96. minuti utakmice. Od svih medija, trenera, igrača svi spominju samo VAR i Brycha a nitko ne priča o neviđeno glupom potezu Theophila.
  6. zviz

    Felix Brych

    Pljuvanje po VAR-u radi prosipanja bodova u zadnjim sekundama, toliko puta prije viđeno od balkanskih klubova i reprezentacija. Uvijek je netko drugi kriv, suci, vrijeme, kiša, chemtrails, masoni i sl. Čim prije se svi klubovi i reprezentacije sa balkana riješe gubitničkog mentaliteta koji sve usere u zadnjih par minuta/sekundi ovakve situacije kao sinoć događati će se jako rijetko.
  7. zviz

    Felix Brych

    Dinamo - Šahtar Doktorat iz suđenja. Teška utakmica za suđenje, dijelio kartone za sve što je bilo potrebno, pokazao opravdano dva crvena kartona(druga žuta) i jedanaesterac za goste u sudačkoj nadoknadi.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use