svijetkladjenja.com
Veljača 11, 2012, 10:33:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: SP 2010 - chat  (Posjeta: 1456 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Svibanj 27, 2010, 09:58:16 »

...
Evidentirano

wmo
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #1 : Svibanj 27, 2010, 19:11:22 »

http://www.index.hr/sport/clanak/tezak-udarac-za-ganu-essien-propusta-juznu-afriku/493585.aspx

Velika steta za Gance
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Svibanj 28, 2010, 10:59:02 »

VOĐA ganske reprezentacije Michael Essien neće se uspjeti oporaviti do početka SP-a te će Gana bez njega morati odraditi natjecanje na jugu Afrike.

Tijekom siječnja ove godine Essien je teško ozlijedio desno koljeno na Afričkom kupu nacija, pa zbog toga do kraja sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za svoj londonski Chelsea i na travnjaku nije slavio povijesnu duplu krunu kluba (Premiership i FA Cup).

Premda je Essien govorio da će se uspjeti oporaviti do početka Svjetskog prvenstva, u četvrtak je došla najgora moguća vijest za navijače te reprezentacije. Nogometaš koji je u karijeri odigrao 51 utakmicu za Ganu te postigao devet pogodaka, ne može se fizički spremiti do početka Mundijala 11. lipnja.

Tim liječničkih stručnjaka iz Chelseaja i reprezentacije Gane je došao do zaključka da će Essien biti spreman za igranje nogometa tek krajem srpnja.
Evidentirano

Hellas Verona
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #3 : Svibanj 28, 2010, 22:00:39 »

Dal je steta za Ganu sto ne igra Essien ili nije ...  Taj momak se vec naigrao utakmica i vec mu je puna kapa, boli njega jel svjetsko ili africko ,a ganezi (ganci iliti...) su pokazali na africkom kupu koliko im je stalo do repke. A ja obozavam sve africke ekipe i ono njihovo trcanje na terenu , kad gledas na tv sasvim su razliciti pokreti tijela u odnosu na ove bijelce. Ovaj put cu navijat za Drogbu i ekipu ... A sta sam mislio rec to je i sta sam odmah primjetio kad sam pogledao prvu ponudu , bez obzira na Essiena , na njegovo mjesto ce doc jos bolji,.. za koga nikad nismo ni culi.. dostaaaa...hocu reci da mi je dobar q.
     Srbija-Gana  1 2.20   , mislim stvarno ... poklon..
Evidentirano
wmo
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #4 : Svibanj 31, 2010, 15:07:22 »

Evo ako neko ima na bet-at-home account a vjerovatno ima, nek odigra
Dali će biti novog Svjetskog prvaka na SP 2010? DA 2.5kv

Da li ovo znaci, da Italija nece odbranit titulu ili nesto drugo ?
Evidentirano
Ljepotan

« Odgovor #5 : Svibanj 31, 2010, 20:01:38 »

Ne mislim da je to tako. Vjerojatno se misli na neki repku koja nikad nije bila prvak...to je moje misljenje, treba provjert, ako je tako kao sto ti mislis, onda je zicer zesci...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Svibanj 31, 2010, 22:18:55 »

Evo ako neko ima na bet-at-home account a vjerovatno ima, nek odigra
Dali će biti novog Svjetskog prvaka na SP 2010? DA 2.5kv

Da li ovo znaci, da Italija nece odbranit titulu ili nesto drugo ?

Ja sam ovdje odigrao NE kod sportingbeta koji za to placa oko 1,60 dok je drugdje 1,40... Dakle očekujem da će jedna od 7 reprezentacija ponovo biti prva:

Previous Winners - Brazil, Argentina, Uruguay, England, Italy, Germany, and France.

Najviše me je strah Španjolaca, ali vjerujem da neće biti baš prvi...
Od prvih osam favorita čak 6 je ekipa koje su osvajale SP, a jedini koji nisu u toj skupini u top 8 su Španjolska i Nizozemska...
Evidentirano

la50
Napredni kladioničar

« Odgovor #7 : Lipanj 01, 2010, 22:54:26 »

Ja ću igrat da je Španjolska prvak svijeta,kvota je oko 5 sa neki srednjim ulogom ću to ispratit.
Evidentirano
Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #8 : Lipanj 02, 2010, 12:27:58 »

Dal je steta za Ganu sto ne igra Essien ili nije ...  Taj momak se vec naigrao utakmica i vec mu je puna kapa, boli njega jel svjetsko ili africko ,a ganezi (ganci iliti...) su pokazali na africkom kupu koliko im je stalo do repke. A ja obozavam sve africke ekipe i ono njihovo trcanje na terenu , kad gledas na tv sasvim su razliciti pokreti tijela u odnosu na ove bijelce. Ovaj put cu navijat za Drogbu i ekipu ... A sta sam mislio rec to je i sta sam odmah primjetio kad sam pogledao prvu ponudu , bez obzira na Essiena , na njegovo mjesto ce doc jos bolji,.. za koga nikad nismo ni culi.. dostaaaa...hocu reci da mi je dobar q.

Srbija poražena od Novog Zelanda, Vidić morao smirivati navijače
Nevolje su počele u drugom poluvremenu kad je skupina izgrednika teren počela zasipati pirotehničkim sredstvima i bocama. Potom je nekoliko huligana utrčalo na travnjak
Branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić morao je putem razglasa smirivati srpske huligane koji su umalo trajno prekinuli prijateljski dvoboj Srbije i Novog Zelanda odigran u Klagenfurtu.

Utakmici je nazočilo oko 10.000 srpskih navijača, uglavnom iseljenika koji žive u Austriji.

Nevolje su počele u drugom poluvremenu kad je skupina izgrednika teren počela zasipati pirotehničkim sredstvima i bocama. Potom je nekoliko huligana utrčalo na travnjak nakon čega su se suci i novozelandski nogometaši počeli spremati za povlačenje prema svlačionici.

No, u posljednji ih je trenutak spriječio kapetan Vidić koji je uzeo mikrofon u ruke i zamolio navijače da se smire. Prekid je trajao nekoliko minuta nakon čega je utakmica ipak privedena kraju.

Novi Zeland je pobijedio s 1-0 pogotkom Shanea Smeltza u 23. minuti.

Izvor: SN

srbima će bit uspjeh ako prođu skupinu.

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=21153

Evidentirano
Hellas Verona

« Odgovor #9 : Lipanj 03, 2010, 21:57:07 »

Gledao sam tu utakmicu , cak sam imao u subotu solidan dobitak zahvaljujuci izmedju ostalog preokretu Ukrajinaca protiv Rumunja Znam ,poslije bitke je lako bit pametan ali ove utakmice nisu realan pokazatelj trenutne forme , kao svi nesto skrivaju ,boje se ozljeda sto se i vidi u samom pristupu , evo gledam Njemacka-Bosna , sad je Lahm izjednacio  ,nema veze ..trening utakmica , Italija izgubila od Mexica. da su na svjetskom ,nikad se ne bi dogodilo. A i sam si vidio par cudnih rezultata u zadnje vrijeme. ( Kocka)
Evidentirano
Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #10 : Lipanj 04, 2010, 10:44:59 »

Stari to nebi bilo ništa čudno da su srbi igrali protiv naprimjer kazahstana ali protiv novog zelanda se stvarno sramote. je da in je falilo par igrača al to stvarno nebi trebao predstavljati problem 15. momđadi svijeta protiv 115. (napamet govorin za novi zeland) momđadi. Bar da su izvukli X nebi se čudia.
Evidentirano
MALER ;)
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #11 : Lipanj 07, 2010, 17:46:46 »

Jos malo prvenstvo...malo sam gledo , za prvo kolo imam nekih zanimljivih parova pa sto kazete na
JAR - Meksiko x2 1.40
Argentina - Nigerija 1 1.45

Nizozemska - Japan 1 1.40
Brazil - O.Bjelokosti 1 1.65
Španjolska - Honduras f+2 1.50
Čile - Švicarska 1x  1.35

tečaj je 9.3 sto nije lose......

Da malo prokomentiram pa da vidim sta ostali kazu Sirast

Domaćini otvaraju prvenstvo , ali smatram da nisu dovoljno kvalitetni da bi mogli zapoceti sa pobjedom i to protiv odlicnog meksika koji su na krilima odličnog Aguirreom ,Torrada,Osorija,Guillerma Franca i jos boljim mladim snagama ponajvise odlicnim vratarom Guillermom Ochouom.....smatram da je meksiko u ovoj utakmici favorit , koef. su priblizno jednaki , ali to je samo radi domacinstva , znamo da nekada publika zna ponjeti igru , igrace...ali mislim da u ovom slucaju tesko !

Argentina - Nigerija

Sve u svemu o ovom ne treba previse duzit , Argentina apsolutni favorit....koef. svakodnevno pada i mislim da je to jedan od sigurnijih parova prvog kola.....mogu ljudi pricati sta hoce o maradoni ali ja mislim da ce oni biti među 4 sigurno...

Nizozemska - Japan

Također utakmica različitih svjetova , gdje japan nema sta traziti , nego samo ocekivati da ce nizozemska stati na malom broju da ne forsiraju igrace , roben se ozljedio , tako da moraju cuvati igrace kao suho zlato Sirast

Brazil - O. Bjelokosti

Brazil kao i uvjek favorit , drogba ne igra prvo kolo , tako da mislim da nece biti prevelikih probloema za brazil...

Španjolska- Honduras

također poklon 1.50 na hendikep.....pa to ako ne prođe , onda neće nista proci....španjolci moji favoriti , tu se nema sta pricati prolaz Sirast

Čile - Švicarska

Švicarska ne loša reprezentacija , ali mišljenja sam da je čile podosta jači ......na golu odlicni vratar Bravo
, u igri Vidal , Fernandez,Estrada, u napadu ubitačni Suazo.....1x kao sigurni prolaz Sirast

toliko od mene , nadam se pokojem komentaru , da vidim sta drugi misli , jer dvije glave uvjek su pametnije od jedne..pozzzz
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2010, 23:10:27 Goksim » Evidentirano
d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #12 : Lipanj 07, 2010, 20:33:25 »

JAR - Meksiko x2 1.40
Argentina - Nigerija 1 1.45
Nizozemska - Japan 1 1.40
Brazil - O.Bjelokosti 1 1.65
Španjolska - Honduras f+2 1.50
Čile - Švicarska 1x  1.35

- prvi par nebi igro....ovi su domaćini dosta dugo nemaju poraza i tko zna kako će biti reaspoloženi za tu tekmu (ili ne raspoloženi) sve mi nekako najviše vuče na nerješeno ali ja to nebi diro (prije bi odigro kontra hendikep na Urugvaj protiv Francuske,  i to kontra hedni sa X-om...to znači da Francuzi mogu pobjedit i sa jednim razlike, jer ako i pobjede sigurno neće razbit forlana i društvo...taj koef je @1,20 što nije jako puno manje od 1,40 (x2 na mexiko))

- ne bi igro ni na argentince, za mene su afrikanci velika nepoznanica (kao trebali bi biti slabiji ali uvjek mogu iznenadit), a argentina bez obzira što ima messia jednostavno ovo neće biti prijateljska tekma i ja nebi igro (da je na klupi netko drugi onda bi igro sigurno, ovako maradona se jednostavno mora dokazat, a igrat na nepoznanicu mi nije baš primamljivo)

- apsolutno da će Nizozemska dobiti japan, ja ću navijat za nizozemce jer uvejk igraju odličan nogomet, atraktivan i napadački sa naravno puno golova, ja očekujem laganu pobjedu protiv japana i to sa hendikepom

- Brazil također bi trebaodobit Obalu,poni jesu afrikanci i još uvjek stojim iza ovog što sma gore napisao ali oni bez Drogbe, bez vođe su upola slabiji a da igraju sa bilo kime drugim nebi igro no po mom mišljenju Brazil je pre jak za afrikance i prva tri boda bi trebali upisati bez problema (možda odigrat brazil ne prima gol)

- španjolska definitivno gazi honduras...ne vidim drugačiji rasplet, a španjolci nisu kao talijani da štekaju na početku turnira (u njemačkoj su u prvoj tekmi zgazili najveće konkurente u grupi ukrajinu i mislim da im honduras neće biti nikakav problem)...pravi poklon ovakav koef na pobjedu sa hendikepom (dok ta tekma dođe na red koef će sigurno pasti i treba ovo iskoristit)

-zadnji par nebi igro...švicarci sa Hitzfeldom na klupi...meni dovoljno da mi budu favoriti u toj tekmi a ne da igram 1x protiv njih....na tu tekmu bi odigro recimo prvo poluvrijeme X (računam 0:0 jer to će biti glavni konkurenti za prolaz dalje i bit će jako bitna tekma i jednima i drugima) i još prvo kolo...jednostavno ne očekujem spektakularan nogomet u toj tekmi
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
MALER ;)
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #13 : Lipanj 08, 2010, 19:42:59 »

dee vidim da si jako upućen u repke Sirast

jel bi mogo sastavit neke parove za prvo kolo tecaja do 10. Jezik
Evidentirano
Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #14 : Lipanj 13, 2010, 19:08:29 »

Vidiš da jedan igrače ne znači sve.
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!