svijetkladjenja.com
Veljača 10, 2012, 02:46:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tenis chit-chat  (Posjeta: 1429 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Ožujak 28, 2008, 11:16:17 »

Razmišljanja su dobrodošla...

Ljubiči je BT i za 1,60 protiv Santoroa bi se mogao odigrati iako je Santoro u dosta dobroj formi od predaje meča u Zagrebu...

Canas bi trebao riješiti meč bez vecih problema a i Nalbandian budući da igraju sa protivnicima koji su nekoliko puta lošiji, te su 100i neki igrač i 300i neki...

Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Ožujak 28, 2008, 12:43:48 »

Od tenisa sam danas uzeo Canasa, Nalbandiana i Radwansku a kod Expekta mi se čini da se ispalti probati sljedeće:

Čilić M.-Mathieu P.H. 1:2 (4,5!)

Nieminen J.-Kiefer N. 2:1 (4,50)

Moya C.-Mahut N. 2:1 (4,00)

Ovo su IMO valuebetovi i drugdje su koef. oko 3,30 na navedeno. Neka 1 prođe, ukoliko se solira svaki par sa istim ulogom i ja sam u plusu...

http://www.expekt.com/index.jsp?lc=cro&pageid=2115
Evidentirano

Atomic
Početnik
*

« Odgovor #2 : Ožujak 28, 2008, 14:11:43 »

Ja neću baš toliko hazaderski premda mi sve izgleda realno, uzet ću Mathieu-a, Wozniak od žena, Niemeninen je katastrofa ali ni ovaj drugi nije baš neki - No bet.
Evidentirano
eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #3 : Ožujak 28, 2008, 14:27:03 »

evo i mene nakon duuugo vremena... jedostavno faks i ostale obaveze mi nedaju pa ni da disem normalno. Smješko

al evo, cilic ide danas doma, MPH je po meni bolji i vjerujem da nece imat vecih problema protiv cilica... canas isto mora dobit, radwansku necu dirat ali blejka zato uzimam...
Evidentirano
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Ožujak 28, 2008, 14:59:23 »

al evo, cilic ide danas doma, MPH je po meni bolji i vjerujem da nece imat vecih problema protiv cilica...

da i ja se slažem po ovom pitanju, vidim da su ga i u Germi stavili u s.p., pa se može uloviti i 1,75 na Matiju, ali ja ipak to neću dirati, iz jednostavnog razloga što ne volim igrati na naše, niti kontra naših. Volio bi da Marin prođe, ali bojim se da je to uovom trenutku teška prepreka za njega. Iako s druge strane, Matija je poznat po tome da zna puknuti u meču, ako mu ne ide sve po planu.

Danas se kod parova isplati uzeti : Damm/Vizner-Butor/Kerr 1  / 1,55, Česi su dobra kombinacija, malo ih jebe to što rade previše duplih, ali ako uđu dobro u turnir onda obično idu jako daleko, u Indian  Wellsu su ispali u 1 kolu od butorca/marraya i vjerujem da će na ovom turniru napraviti bolji rezultat.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Ožujak 28, 2008, 16:00:16 »

evo i mene nakon duuugo vremena... jedostavno faks i ostale obaveze mi nedaju pa ni da disem normalno. Smješko

al evo, cilic ide danas doma, MPH je po meni bolji i vjerujem da nece imat vecih problema protiv cilica... canas isto mora dobit, radwansku necu dirat ali blejka zato uzimam...

E baš mi je drago da i tebe vidim na forumu  Namigujem

Slažem se za Čilića, i također mislim da će Mathieu pobjediti, ali IMO nije nemoguće da set ode u 3 seta, a u trećem su opet šanse na strani Mathiea. Ja sam za sitniji ulog uzeo 2:1 za Mathieua (4,50) jer su IMO solidne šanse da bude baš taj rezultat, a koeficijent je puno prevelik (drugdje je 3,10 - Gremanija)...

Ljubičića sam odlučio preskočiti jer mi ne uljeva povjerenje njegova igra, a Santoro je podigao formu i još se sječam kada je pobjeido 2:0 Youznija i koštao me, pa bolje NO BET...

Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Ožujak 28, 2008, 18:18:39 »

Čilić M.-Mathieu P.H. 1:2 (4,5!)

http://www.expekt.com/index.jsp?lc=cro&pageid=2115

Čilić M.-Mathieu P.H. 6:4 1:6 4:6  (1:2)  Cerim se
Evidentirano

eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #7 : Ožujak 28, 2008, 19:19:55 »

što se ljube tice, APSOLUTNO se slazem... a cilic cujem imao 3-0 u trecem setu... a kad sam otisao na faks vodio u prvom setu MPH 3-1 i uspio sve prokockat.... hvala Bogu da nisam imao livescore uz sebe jer bi dobio slom zivaca a newsi bi opet bili puni mojeg bijesa...  Cerim se Cerim se Cerim se

btw. odlican koef si skinuo! ono kad je bio ZG indoors pa dok si skinuo ljubu i ancica po 2-1 u setovima, dva para na tiketu i koef 16... svaka ti cast care! ako si sve singlao za iste novce vec sad sa prvim si u plusu... drzim fige i za ostale! NamigujemNamigujemNamigujemNamigujem
Evidentirano
spiga
Napredni kladioničar

Varteks & St.Pauli & Juventus

« Odgovor #8 : Ožujak 28, 2008, 21:10:25 »

u prvom setu je on gubio 0:3, ja stavio da ce cilic dobiti sa 2:0 u setovima onak iz zeze, i pogledam to i mislim a vec sam fulo, kad ja pogledam ponovo, ono cilic dobio prvi set sa 4:6 ali je u drugom gubio 0:2 ... ali poucen onime sam se jos bio nadao da moze on to... ali nije mogao...
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!