Jump to content
Sign in to follow this  
Goksim

23.11.2009. Ponedjeljak - Live

Recommended Posts

Evo 2:0

2 gola u samo 3 min... izgleda da bi to moglo zavrsit sa hendiem ak ne i duplim kak su krenuli

eeeeeeee odlično!!!

Imam hendikep po 4,33, a i još neke razrade :))

i rez 4:0 (tečaj je bio 50, a odigrao sam i točan rez na pol. 2:0 tečaj

13,00) ulozi su bili, nažalost, simbolicni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dali regularan gol za 3:0 i suci poništili zbog nepostojeceg zaleđa... i sad 2:1....

a imam poluvrijeme 2:0 (koef. 13,00) i prime gol 2 min prije kraja poluvremena... >:( >:( >:( >:( >:(

ah šteta...po kretanju rezultata mislim da bi Sigma trebala dobiti bez problema do kraja....kakva su razmišljanja onih koji prate i gledaju tekmu uživo??

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sam htio odigrat hendi 0:1 i odigrao sam, ali sam stavio 1, a trebao sam 2 jel tak?

Dobro si odigrao  ;D

Dakle u startu ti je 0:1 rezultat i sada dodaj tome trenutni rez. 6:2 i to je 6:2 + 0:1 dakle 6:3. Dakle hendi tip 1 je dobitan  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Posts

  • Randers - Midtjylland // Midtjylland OVER 1,5 bet365 - 1,72 Posljednji krug u Danskoj prije zimske pauze. Zadnja utakmica u ovom krugu bit će utakmica između Randersa i Midtjyllanda i mislim da je Midtjylland ovdje bliže pobjedi, ali i očekujem da postignu barem dva pogodka. Randers je na dnu tablice sa samo 14 bodova. U ovom dijelu sezone bili su jako loši i zasigurno će ova pauza biti dobra za njih. Oni su u lošoj formi i danas će igrati protiv momčadi koja je puno bolja od njih i sumnjam da će ih domaći tim moći zaustaviti, pogotovo njihov opasni napad. Za današnji meč, Randers će biti bez: Bruhna (veznjak 4/0) i Pourie (napadač 17/1). Midtjylland ima 13-2-3 omjer i sa 41 bodom su drugi na tabeli. Ako pobijede danas, završit će prvi dio sezone na prvom mjestu (Brondby ima 43 poena, ali s jednom utakmicom više od Midtjyllanda). Oni su u dobroj formi, imaju drugi najbolji napad u ovoj ligi s 44 postignuta gola na 18 utakmica, što znači prosječno 2,4 gola po utakmici. U ovoj utakmici  vjerujem da će postići barem dva pogodka što bi za nas bilo dovoljno. Mali problem može biti obrana, jer će susret propustiti dva standardna braniča zbog suspenzije: Hansen (16/0) i Korcsmar (16/2).  Midtjylland vs Randers FC 2 : 1 Midtjylland vs Randers FC 3 : 0 Randers FC vs Midtjylland 0 : 2 Midtjylland vs Randers FC 2 : 2 Randers FC vs Midtjylland 1 : 2 Midtjylland vs Randers FC 2 : 1 Randers FC vs Midtjylland 0 : 2 Midtjylland vs Randers FC 5 : 2 Randers FC vs Midtjylland 1 : 2 Midtjylland vs Randers FC 3 : 1 Randers FC vs Midtjylland 0 : 3   Kao što vidimo Midtjylland je slavio u deset navrata a samo jedan susret je završen neriješeno te su u svakom meču postigli barem dva pogodka. Sretno!  
  • A imam problem sa skrillom, davno sam napravio account i povezao svoju debitnu karticu od unicredit, jos uvijek sam student pa ujedno nju samo i koristim, i nisam skrill dugo koristio bio i sad kad sam se pokusao prijaviti izbacuje mi - wrong credentials iako sam 100% siguran da sam dobru sifru unio, a na mailove mi ns odgovaraju vec par dana, napravio sam drugi racun, ali na njega ne mogu povezati tu karticu jer je vex povezana na taj prethodni tako da sam zapeo sa skrillom.. Ako netko ima neko rjesenje, bio bih zahvalan haha
  • Nisam siguran, ne bi trebalo biti ja mislim. Ja uplate i isplate radim preko Skrilla, iz Bosne sam i nikada nisam imao problema sa uplatom ili isplatom preko njega. Ako si u mogućnosti pokušaj preko njega raditi te uplate i isplate, jer nećeš onda imati problema ni sa bankama.
  • A ne mozes preko skrilla ili netellera?
  • Hoce li isplata na bankovni racum biti problem zbog ovog zakona?
 • Bet365

 • Teme

×