Dobrodošli na Svijet Kladjenja Forum

Postanite član Svijet Kladjenja foruma, najveće kladioničarske zajednice na ovim prostorima, kako bi mogli potpuno besplatno pristupiti analizama utakmica, kvalitetnim informacijama, greškama kladionica te sudjelovati u raspravama.

Sign in to follow this  
Followers 0
MALER ;)

ponedjeljak (30.12)

7 objava u ovoj temi

ja sam novi ovdje...neki dan sam cuo od prijatelja za ovo , curilo me na kladionici pa reko en treba mi , zadnja 3-4 dana uredno padam po 500 kuna....pa reko treba neka pomoc ;)))

evo danas sam odigro KAISERSLAUTERN - ARMINIA.B 1 - 2.15

                              FROLUNDA-SODERTA. 1 - 1.50

                              CAMBUUR-TELSTAR 1 - 1.40

TEČAJ JE OKO 4.5 150 KN SAM STAVIO

mislim da prvi par treba proci , to je derbi druge njem lige...igraju prvi i drugi na tablici , sa time da sam uzeo u obzir da je arminia zanju utakmicu izgubila,a kaiserslautern je u nizu od nekoliko pobjeda...jos kuci igraju , mislim da prolazi

Frolunda..zadnje 4 utakmice ne znaju za pobjedu, pa sam radi toga odigro , jer mislim da im je ovo  prilika za popravak...

A cambuur , to sam stavio jer su domacini jos u igri za prvo mjesto , dok gosti imaju donekle osigurano mjesto donjeg doma ( ali ne onog kriticnog ) ;))

volio bi kada bi netko prokomentirao malo...hvala

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sam novi ovdje...neki dan sam cuo od prijatelja za ovo , curilo me na kladionici pa reko en treba mi , zadnja 3-4 dana uredno padam po 500 kuna....pa reko treba neka pomoc ;)))

evo danas sam odigro KAISERSLAUTERN - ARMINIA.B 1 - 2.15

                              FROLUNDA-SODERTA. 1 - 1.50

                              CAMBUUR-TELSTAR 1 - 1.40

TEČAJ JE OKO 4.5 150 KN SAM STAVIO

mislim da prvi par treba proci , to je derbi druge njem lige...igraju prvi i drugi na tablici , sa time da sam uzeo u obzir da je arminia zanju utakmicu izgubila,a kaiserslautern je u nizu od nekoliko pobjeda...jos kuci igraju , mislim da prolazi

Frolunda..zadnje 4 utakmice ne znaju za pobjedu, pa sam radi toga odigro , jer mislim da im je ovo  prilika za popravak...

A cambuur , to sam stavio jer su domacini jos u igri za prvo mjesto , dok gosti imaju donekle osigurano mjesto donjeg doma ( ali ne onog kriticnog ) ;))

volio bi kada bi netko prokomentirao malo...hvala

zar nije arminija 3. na tablici??

No mislim da je Kaiserslauter u boljoj formi i to bi trebalo poći...za frolundu iskreno neznam trebali bi dobit...nadam se da hoce a ovu nizozemsku drugu ligu najviše volim igrat na golove tak da mi je svejedno ko ce pobjedit :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sam novi ovdje...

Dobrodošli na forum. Nadam se da će Vam forum biti od koristi i da ćete aktivno sudjelovati na forumu. Za moj ukus je danas ponuda loša, a i nakon užasnog vikenda uzimam slobodan dan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

evo za noćne igrače imam neke preporuke od NHL-a ko hoće želi može ispratit... ;D

Carolina - Washington   over 5,5  2:3

Atlanta - Florida   over 5,5  4:3

NY Rangers - Pittsburgh over 5,5  2:5

iskreno mislim da ce na svim ovim utakmicama biti pobjede gostiju... no overi bi također trebali proći (CAR-WSH i ATL-FLA u kanadsko-francuskim kladionicama stoji margina od 6,5 golova a kod nas je 5,5...barem je bila u zemaljskim kladionicama) (a ova druga tekma je prije dva dana završila 8:3 za pittsburgh, sad se igra u New Yorku no tamo kad se igra često zna biti puno golova, a i mislim da neiskusna obrana Rangersa ne može odigrat tekmu protiv Pittsburgha a da ne prime minimum 3 komada...a mogli bi i više)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carolina - Washington   over 5,5

Atlanta - Florida   over 5,5

NY Rangers - Pittsburgh over 5,5

Ja sam popratio al s manjim ulogom jer je granica 6 na prva dva (BWIN' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Bwin' target='_blank' style="text-decoration:underline;">bwin). Sretno nam bilo  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registrirajte se ili se prijavite kako bi ostavili komentar

Morate biti član foruma kako bi mogli ostaviti komentar

Kreirajte korisnički račun

Registrirajte se


Registracija novog računa

Prijava

Već imate korisnički račun? Prijavite se.


Prijavite se
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Posts

    • To ti se događa stalno ili ponekad? Ponekad je normalno da se desi, zablokira stranica ili nešto, ali refresh pomogne ili turn on/off browser.. ako je stalno, probaj očistiti cookiese i cache od supersporta. Nadam se da će pomoći  
    • Prevc P.-Stjernen A.supersport (14:00) 2 @1,80 Nebi tu ništa puno pisao,jer bi se svodilo na kritiku prema starijem Prevcu,ali ukratko ću reć da je Prevc u ozbiljnim problemima i u ovom sportu najteže se nosit sa glavom,svi se oni znaju odrazit,skakat ali bit jak u glavi je najteže i ovo je sport di se teško vratit odma a pogotvo sa današnjim drugim skokom od 111 m i mislim da ga to neće trgnut nego sutra će bit zadovoljan ako će bit top 10. Stejrnen je očito vruć,skokovi su bili solidni 131,5 m oba ali je imao dobre ocjene,a skandinavci opčenito nemaju stilskog problema  i mislim za ovakvog Prevca bi trebalo to bit dovoljno. Stejrnene danas ukupno 267,2 bodova a Prevc mizernih 205,7.   Tande D.A.-Stoch K.supersport (14:00) 1 @1,65 Celt je bio spomenuo neku moguću ozljedu koljena,a vidjelo se da malo šepa  jućer nakon kvala, no  ja to nisam uzimao ništa ozbiljno no ipak je odradio danas sasvim solidno natjecanje.Pobjeđuje u kvalama,dobro skače ali na natjecanju bude ipak malo kratak za vodećima.2. skok po meni čak i malo podbacio danas,očekivao sam ga na barem 135 m. Utrku u svjetskom kupu vode Tande i mlađi prevc i mislim da bi se ta utrka duže mogla gledat. Imam osjećaj da Tande skoči odlično a mali 17. godišnji Prevc iz inata skoči još dalje.Tande danas ukupno 290.8 bodova zauzeo 2. mjesto a Stoch 277.5 na 5. mjestu ili u metrima 7,5 m razlike.Valja napomenut da stilski i jedan i drugi imaju visoke ocjene.Ako Stoch osjeća to koljeno,još je sigurno malo danas osjetio više sa tri doskoka,norvežanin je pred domačom publikom,u odličnoj je formi i kad sve uzmem u obzir čini mi se dobra oklada. http://www.fis-ski.com/ski-jumping/events-and-places/event=40652/race=4701/?season=2017&discipline=&gender=all&race_id=4701&sector=JP   osvrt na ostalo...   opet su duelu Stoch vs Kot ali kvota je 1,5 što mi je nekako malo a nije to danas prošlo uvjerljivo kao Kraft vs Freund,tako da preskačem. opet je value Ebichler @ 2,3 protiv Freunda ,danas bio bolji ,njemačka je nada, a Freund je nakon proljetne operacije kuka zadovoljan sa početkom sezone. O ovome duelu je danas pisao i Celt. Loša strana klađenja na ski skokove kad nakon samo par natjecanja stavljaju pobjedu favorita za 1,4 što nema veze sa logikom pa makar sutra Domen Prevc dobio sve ocjene 20 za oba skoka. Tande @ 7,5 i Kraft @ 9, vrte se tu uvijek u top 3 i vrijedni su rizika.a Tande je u Klingentalu bio 2. za 0,2 boda
    • Saint-Etienne-Guingamp     1     2,00     SuperSport Saint Etienne je preko tjedna protiv Anderlechta pokazao da su ipak klasa, a sta je najbitnije napadac Soderlund je napokon proradio i mislim da ce to sutra bit kljucno. Poznati su po pobjedama od 1:0, eventualno 2:0 na svom terenu i mislim da ce sutra bit bas takva utakmica s obzirom da imaju sve igrace koji su gradili bas takvu igru jos od prosle sezone na raspolaganju nakon dugo vremena zbog brojnih ozljeda. Guingamp u gostima ocito svaku utakmicu idu na bod pa ako slucajno ubodu nesto super.Medutim domacinima je upravo obrana najjace oruzje i mislim da ce gost vrlo vjerojatno ostat na nuli, a Saint Etienne bi sa raspolozenim Sonderlundom ipak trebo rijesit utakmicu u svoju korist.
    •   
    Chatbox
    Load More
    Nemate dozvolu za chat kao gost. Chat mogu koristiti registrirani korisnici.
    • ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: Evo tko s kim može igrati u osmini finala
      ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: Evo tko s kim može igrati u osmini finala
    • Manchester United v Tottenham: Analiza i prijedlog za klađenje
      Manchester United v Tottenham: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Bayern Munich v Wolfsburg: Analiza i prijedlog za klađenje
      Bayern Munich v Wolfsburg: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Malaga v Granada: Analiza i prijedlog za klađenje
      Malaga v Granada: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Feyenoord v Fenerbahce: Analiza i prijedlog za klađenje
      Feyenoord v Fenerbahce: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Zorya v Manchester United: Analiza i prijedlog za klađenje
      Zorya v Manchester United: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Benfica v Napoli: Analiza i prijedlog za klađenje
      Benfica v Napoli: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Bayern Munich v Atletico Madrid: Analiza i prijedlog za klađenje
      Bayern Munich v Atletico Madrid: Analiza i prijedlog za klađenje
    • Liga prvaka: Tko je prošao, a tko im se može pridružiti?
      Liga prvaka: Tko je prošao, a tko im se može pridružiti?
    • Europska liga: Tko je prošao, a tko im se može pridružiti?
      Europska liga: Tko je prošao, a tko im se može pridružiti?
  • Bet365

  • Teme

    • Promjene u Ligi prvaka od 2018. godine
      Promjene u Ligi prvaka od 2018. godine
    • Srna zatražio odlazak u Barcu!
      Srna zatražio odlazak u Barcu!
    • Igrač Reimsa udario čovjeka bejzbol palicom!
      Igrač Reimsa udario čovjeka bejzbol palicom!
    • Chapecoense neće dovoditi poznate igrače
      Chapecoense neće dovoditi poznate igrače
    • Chapecoense predstavio novi grb
      Chapecoense predstavio novi grb
    • Opljačkan Raphael Varane
      Opljačkan Raphael Varane
    • Ronaldo odbacio optužbe o utaji poreza
      Ronaldo odbacio optužbe o utaji poreza
    • Balotelli: Mogu osvojiti Zlatnu loptu
      Balotelli: Mogu osvojiti Zlatnu loptu
    • Shakhtar potvrdio interesovanje Barce za Srnu
      Shakhtar potvrdio interesovanje Barce za Srnu
    • Predsjednik Poljske slavio sa igračima Legije
      Predsjednik Poljske slavio sa igračima Legije