Jump to content

  •  

Photo

Četvrtak 06.03. (Hokej)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Goksim

Goksim

    Iskusni član

  • Administrators
  • 6041 posts

Posted 06 March 2008 - 12:07h

Valerenga - Lillehamer

Evo inaće ne pratim aktivnije ovaj sport, ali opet ću se osvrnuti na utakmicu između Valerenge i Lillihamera...

Igra se na 4. dobivene utakmice, a budući da je trenutno iznenađujučih 3:3 ovo je odlučujuća utakmica. Valerenga je najjača ekipa u Norveškom prvenstvu, a za glavne konkurente obično slove Storhamar i Frisk Asker.

Valerenga se je i previše igrala do sada sa Lillehamerom koji im očito ne leži, te su se doveli u jako nezavidan položaj jer ukoliko izgube ispadaju iz play off-a što bi za njih bila katastrofa, a osobno mi je takav sistem razigravanja dosta nepravedan jer se cijeli trud tokom sezone može prosuti u par utakmica u play off-u (mislim da je korektinije da je kao i u nogometu mode igranja svaki sa svakim n-puta i tko je nakon zadnjeg kola prvi taj je prvak...).
Valerenga će igrati pred svojim navijačima što im je velika prednost, a ukoliko uzmemo u obzir i da su kvalitetnija ekipa mislim da će doći do pobjede. Ovo im je blago rečeno "utakmica sezone" i mislim da nemaju prava na kiks.

Lillehamer očito nije naivna ekipa kada je uspjela izboriti 7.utakmicu, a zasigurno ne leži Valerengi koja je izuzetno podbacila kada se je dovela u ovaj položaj. Budući da nemam previše informacija o ovim ekipama, a kao što sma i spomenuo ne pratim previše hokej budući da je gotovo nemoguće naići na prijenose utakmica, odigrati ću pobjedu Valerenge za neki manji/eventualno srednji ulog.

Btw. u Favoritu je Bonus Tip te je koeficijent 1,51
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users