Jump to content

  •  

Photo

Subota 26.01.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Goksim

Goksim

    Iskusni član

  • Administrators
  • 6065 posts

Posted 25 January 2008 - 14:41h

Norveška-Švedska
sub 13:00 1,85 9,00 2,20 1,52 1,75 ... ...
Hrvatska-Francuska
sub 15:30 2,60 9,50 1,60 2,05 1,38 ... ...
Danska-Njemačka
sub 18:00 1,75 9,00 2,30 1,48 1,85 ... ...


U subotu nas očekuju vrlo zanimljive utakmice polufinala...

Hrvatska-Francuska X2
Nažalost mrzim igrati protiv naših, ali trudim se eliminirati emocije i objektivno sagledati stvari... Uspjeli smo se plasirati u polufinale zahvaljujući remiju sa domačinima koji su upravo zahvaljujući toj utakmici i ispali. Zadnjih nekoliko utakmica imam dojam da ne igramo najbolje. Teško smo poraženi od Danaca, da bi pobjedili Crnogorce, te remizirali sa Norveškom. Poznato je da imamo dosta ozljeđenih igrača, a i klima u ekipi nije baš kao u najboljim danima budući da se odvijaju mnoge zakulisne igre... Lino je najavio da će napustiti kormilo reprezentacije, a ukoliko je vjerovati ovom članku http://ribafish.blog...tne-dileme.html problema je u ekipi znatno više. Iskreno se nadam da informacije iz navedenog teksta nisu točne, te bi volio da pobjedimo Francuze, međutim u ovom trenutku su svi faktori na njihovoj strani.

Dok smo se mi mučili u zadnjem kolu i davali maksimum kako bi osigurali prolaz dalje Francuzi su još prije zadnjeg kola osigurali prvo mjesto u skupini te su u utakmici sa Mađarima nastupili u kombiniranom sastavu budući da im rezultat nije ništa značio. Veći dio utakmice su odmarali igrače za polufinalni susret, te su izgubili od Mađarske ponajviše zahvljaujući tome što im pobjeda nije trebala. Imaju jako dobru ekipu, te su po meni prvi favoriti za osvajanje naslova. Gledao sam ih nekoliko utakmica i imaju prvoklasne igrače koji ne vuku ozljede te su više manje svi 100% spremni i biti će znatno odmorniji od naših igrača. Igraju jako dobro, te se do sada niti jedna ekipa nije mogla nositi sa njima.

Očekujem da će ovaj par u subotu biti bonus tip u gotovo svim kladionicama te ću sačekati subotu sa uplatom, međutim koliko god volio da naši pobjede objektivno gledano nema previše faktora koji bi upučivali na pobjedu naših, te ću vjerojatno odigrati X2 na Francuze, ukoliko do sutra ne bude većih promjena u momčadima...
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users