Jump to content

  •  

Photo

02.04.2008 - Srijeda


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Keyser Soze

Keyser Soze

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted 02 April 2008 - 15:12h

Frisk A. (-1.5) - Storhamar = 1  18:00  2,50  mediabet

Finale norveške hokejske lige, igra se na 4 dobivene. Trenutačna reza je 3:1 za Storhamar. Prošlu tekmu od prije tri dana je dobio današnji domaćin, kod kuće!
Storhamar je dobio prvu tekmu u seriji kod kuće, u produžecima 3:2, zatim su igrali kod Friska, gdje su arzbili domaćina sa 5:1, koji je još vjerojatno bio pod dojmom izgubljene tekme u OT.
Tekma koju su dobili današnji domaćini, prvu u seriji, je vodilja kako dobiti i sljedeću, naravno kako bi izborili još jednu tekmu.
Domaćini su u regularnom dijelu prvenstva suvereno bili ispred Storhamara, te završili na prvom mjestu, sa 12 bodova prednosti!
Drugi su na ljestvici što se tiče bodova osvojenih kod kuće, uz samo 4 poraza. Neshvatljivo je to kako su si mogli dopustiti takav posrtaj u drugoj tekmi serije, koju su izgubili sa 5:1 kod kuće!
Frisk je u prošloj tekmi konačno pronašao ritam, koji ne odgovara gostima. Mislim da bi i danas moglo biti dva-tri, možda i više razlike za domaćine, što im kao što sam naglasio osigurava i sljedeću tekmu, te borbu za naslov!
Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users