Jump to content

  •  

Photo

3.04.2008. - Četvrtak


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationBermudski trokut

Posted 03 April 2008 - 16:44h

Frankfurt – Koln (k.r.) 2 @ 1,85 @ 19,30h @ Germania

Ulog: 4/10


Druga utakmica polufinalne serije DEL lige, Koln vodi 1:0.
2008-04-01 Koln 7-1 Frankfurt

U analizi od utorka sve lijepo piše. Frankfurt je iscrpljen serijom protiv Iserlohna u QF i ja stavrno ne vidim načina kako će se oduprijeti Kolnu koji je svijež i odmoran. Sve slabosti Frankfurta su se vidjele u 1tr. kada je Koln uputio čak 25 udaraca na gol i tu trećinu dobio sa čistih 3:0. Bilo je očito da Koln radi pritisak, a Frankfurt se tome jednostavno ne može oduprijeti.

Koln mi djeluje stvarno moćno i zaista ne vidim kako bi Frankfurt mogao ugroziti njihov prolaz u finale. Mislim da će Koln sve učiniti kako bi ovu seriju riješili sa 3:0 te  kako bi se u miru spremali za finalnu seriju. Nemaju niti najmanjih problema sa ozljedama, a čak su uspjeli odmoriti i neke igrače u prvoj utakmici jer kod 5:1 u 2tr. sve je bilo riješeno.

Mišljenja sam da će Frankfurt krenuti danas napadački, ali to bi sa njihove strane moglo potrajati najviše jednu trećinu, jer ne vjerujem da će imati snage za 60 minuta takvog tempa. Koln je iskusna ekipa koja će se znati postaviti i vjerujem obraniti od takvih napada, a kad se domaćin ispuše, očekujem Kolnove ubojite kontre i vodstvo sa 2:0 u ovoj seriji. Mislim da niti ovaj tempo odigravanja tekmi svaki drugi dan ne ide na ruku Frankfurtu i sve mi vuče na pobjedu gostiju.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users