Jump to content

 •  

Photo

8.04.2008. - Utorak


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 eduard7

eduard7

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 355 posts

Posted 08 April 2008 - 15:48h

Biel– Basel  1
Herning – Frederikshavn  1

Odds: 2,32
Stake: 9/10


Komentar:

I za Biel i za Herning ovo su utakmice u kojima na svojem domaćem ledu odlučuju o pobjedniku ukupne serije. Bielu je potrebna pobjeda da bi ušao u prvu ligu. Basela je dobio dva puta u gostima i jednom doma tako da je serija 3-0 te im je potrebna jos jedna pobjeda da se pridruže najjačim ekipama u 1. ligi iduće sezone. Vjerojatno i sam Basel zna da nemaju vise nikakvih šansi da ostanu u prvoj ligi tako da je pobjeda Biela i to kod kuće vjerojatno čista ko suza.

Herning vodi 3-1 u ovoj finalnoj seriji i vjerujem da ce danas riješiti pitanje pobjednika na svom ledu. Spomenuo bih samo da je Herning dobio u 20 navrata Frederikshavn  i samo dva puta u OT. Dobio je Frederikshavn  Herninga kod kuće 7-3 u ovoj finalnoj seriji no to ne smatram kao neko veliko upozorenje jer smatrah da je Herning želio kod kuće proslavit naslov prvaka a danas i igraju tu zadnju utakmicu pred svojom publikom tako da mislim da će danas biti riješeno pitanje prvaka u Danskoj.

#2 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6066 posts

Posted 08 April 2008 - 16:20h

Evo da se nadovežem uz utakmicu Biel - Basel. Inaće hokej ne pratim ali ovaj Biel mi je upao u oči i več duže vrijeme ga pratim budući da su solidni koeficijenti na njihovu pobjedu, a veliku večinu utakmica su u zadnjih 2 mjeseca pobjedili. Očekujem da će se taj trend nastaviti i danas, te da će se plasirati u 1.ligu gdje bi mogli biti neugodna ekipa za neke klubove, ali do onda ima dosta vremena i moguće su i pozitivne i negativne promjene u ekipama (mislim na prijelazni rok).
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users