02:45h A.Menendez Maceirac-A.Setkic 1 1,56 pinnacle 6/10
Menendez na ovom turniru brani prošlogodišnji naslov,trenutno 151 igrač svijeta.Španjolac koji je iskusan u 34. god. života,ima omjer na hardu 279-172,jedan od rijetkih španjolaca koji ima bolje rezultate na tvrdoj podlozi budući da se zna da su španjolci "rođeni" za clay.Prošli tjedan je nastupao na CH u Guadalajara i izgubio od D. Petrovića u 2. kolu 6:2 7:5.Menendeza sam gledao bezbroj puta i sve što pišem i tipujem govorim na temelju viđenog i odgledanih bezbroj mečeva. ATP,WTA,ITF,CH...Menendez ima snažan forehand i to mu je najjači udarac,svaku šansu koristi da se izmakne i potegne jer backhandom nemože stvoriti toliki pritisak,voli diktirati tempo u izmjenama i klasični je dosadni španjolac koji vraća do bezvjesti.Danas nasuprot sebe ima A.Šetkića neugodnog momka iz Bosne ali on je daleko od idealne forme.Aldin ove sezone ima omjer 8-11 Uzimam Menendeza-Maceiras za 6u.Sretno tko isprati!
Derby - Cardiff // AH 0.0 Cardiff bet365 - 1,820 (20:45)
Svake godine u završnici Championshipa aktivno se uključim u praćenje istog, jer je po meni nivo na kojem se igra nogomet u Championshipu pred kraj prvenstva i u playoffu odma iza najjačih evropskih liga.
U zadnje vrijeme što sam imao priliku pratiti rezultate i gledati utakmice, primjetio sam jednu stvar da je Derby "čokerska" ekipa, nešto slično kao Tottenham. Bez obzira na odlične igre tokom cijele sezone, vrlo vjerovatno će ostati bez nastupa u playoffu, rekao bih i zasluženo.
U zadnja tri susreta, odigrali su tri teška meča (bez obzira što je Burton na začelju tabele) i upisali su sva tri poraza. Prvo su izgubili od prvaka Wolvesa, očekivano rekao bih, zatim su iznenađujuće poraženi od Burtona koji je bodove spasa tražio i pronašao protiv ekipe iz samog vrha prvenstva i na lraju, u zadnjem kolu izgubili su protiv direktong konkurenta Middlesbrough. Kao što rekoh, ovkva ekipa i ne zaslužuje igranje u Premierligi.
Oni se nalaze na ovoj poziciji najviše zahvaljujući furioznom startu prvenstva, a u 2018. godini su upisali samo tri pobjede i kao što rekoh, poraženi su od glavnih konkurenata u utakmicama u kojim bi morali slaviti.
Ovdje bih se usudio odigrati i čistu dvojku na Cardiff koji bi pobjedom ovdje pobjegao Aston Villi na vjerovatno, četiri nedostižna boda. Ulog je veliki, igranje u Premierligi je u pitanju i mislim da će Cardiff učiniti sve da se odlijepi od pratioca dva kola prije kraja prvenstva i tako osigura diretnu promociju.
18:30h R.Quiroz-C.Gomez-Herrera 1 1,64 pinnacle 5/10
Jučer sam u LIVE klađenju stavio na Quiroz i lagano je prošlo.On je ovdje igrao prošle godina finale,momak koji igra lijevom rukom i nezgodan je.Ovaj par igram na temelju viđenog u jučerašnjem meču.Gledao sam cijeli meč jučer Quiroz je odigrao jedan dosta miran meč udarci su ga "slušali" i nije davao protivniku neke prevelike šanse.Podloga mu odgovara i nadam se da će danas odgrati na razini kao i jučer i proći u sljedeće kolo.Gomez-Herrera prvi put nastupa na ovom turniru nema ni jedan odigran meč ovdje,na hardu ima omjer 168-109,s tim da je to ITF razina.Španjolac koji nema neku karijeru iza sebe a definitivno ne na ovoj podlozi.Uzimam Quiroz-a za 5u.Sretno tko isprati!