Jump to content

 •  

Photo

24.09.2008 Srijeda


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Macak08

Macak08

  Član

 • Članovi
 • PipPip
 • 25 posts

Posted 24 September 2008 - 15:36h

Juventus – Catania

Juventus ne pruža neke bajne partije ali pobjeđuje na krilima individualne kavlitete. Tako su pobijedili i Zenit i Cagliari pogodcima Del Piera i Amauria! Igra «Stare Dame» je nikakva barem meni trče rade ali malo koristi od toga jer stvaraju malo šansi za gol! To će se danas isto osjetiti jer nemaju veznih igrača koji su nosili njihovu igru! Ozlijeđeni su Zanetti, Camoranesi dvojac iz veze koji je uz Nedveda koji danas isto nije najavljen u sastavu nosili igru juvea. Dalje nema Buffona što je još jedan veliki hendikep za Juventus jer on je poskidao sve ono što je obrana propustila, Trezequet koji je uz Del Piera (koji je isto upitan za današnji susret) bili najbolji strijelaci lige prošle sezone. Još nema Andradea i Zebine! Danas bi sastav trebao izgledati otprilike ovako:
Manninger
De Ceglie, Knežević, Legrottaglie, Grygera
Salihamiđić, Marchisio, Poulsen, Marchionni
Amauri, Del Piero (Iaquinta)

Prvo što mi upada u oko obrana gdje nema na golu Buffona i stoperski par Knežević, Legrottaglie igraju prvi puta zajedno, pa je još u tom zadnjem redu i De Ceglie i to je po meni veliki minus za obranu juvea danas! Dalje nema u vezi ni Zanettia, ni Camoanesia a ni Nedveda koji je najavljen da počinje na klupi a kao što sam već i rekao oni su nosioci juveove igre i bez njih to meni ne izgleda baš najnaj. Napadački par Amauri Del Piero izgleda dobro i tu se ne bi trebao osjetiti nedostatak Trezequeta ali kad se vratimo na nedostatke u veznom redu onda bi se moglo reći da je svejedno tko igra u napadu kad nema tečnosti i kvalitetnih lopti iz veznog reda!

Catania danas dolazi pa moglo bi se reći u standardnom sastavu koji će otprilike ovako izgledati:
Bizzari
Silvestri(Sabato), Stovini, Silvestre, Sardo
Tadesco(Baiocco), Ladesma, Biagianti
Mascara, Paolucci, Dica

Nedostaju Spinesi, Carboni i Alvarez ali mislim da su svi nadoknadivi i da Zenga ima zamjene za njih! Zenga igra u sustavu 4 3 3! Catania je u prošloj sezoni na domaćem terenu bila skoro pa neosvojiva tvrđava a u gostima su pomalo štekali ali doveli su pojačanja na mjesta gdje su bili tanki tako da su postali jako tvrd orah i na gostovanjima sa ubojitim napadom kojeg je još sada pojačao odlični rumunj Dica koji se vraća u sastav! Potpomognuti Ladesmom iz veznog reda jako opasno izgledaju!

Kad napravimo sumasumarum tko Juventusu fali i da Catania postaje sve bolja i bolja, te kad se osvrnemo na prošlogodišnje njihove susrete koji su oba završila 1:1 s time da se Juventus u oba susreta vadio u zadnjim trenutcima utakmica ( u oba susreta spasio Del Piero 89 i 91min iz penala) ne preostaje ništa drugo nego postaviti ovakve tipove!

Juventus – Catania tip2 @ 12,7 sri,20:30 HL
Juventus – Catania tipX2 @3,50 sri,20:30 HL
Juventus(h0-1) – Catania tipX2 @ 2,00 sri,20:30 SS


#2 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6042 posts

Posted 24 September 2008 - 22:48h

Juventus – Catania


Juventus – Catania tip2 @ 12,7 sri,20:30 HL
Juventus – Catania tipX2 @3,50 sri,20:30 HL
Juventus(h0-1) – Catania tipX2 @ 2,00 sri,20:30 SS


1:1 FT

Bravo  ;)
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users