Jump to content

 •  

Photo

2.10.2008. - Četvrtak


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 433 posts
 • LocationBermudski trokut

Posted 02 October 2008 - 16:04h

OLIMPIJA - LINZ

TIP: 2 (u 60')

KOEF: 2,52

ULOG: 3/10

VRIJEME: 19:15h

KLADIONICA: GermaniaSport


Prošle sezone ova dva kluba su igrala polufinale doigravanja u kojem je Olimpija bila uspješnija i otišla u finale gdje je kasnije izgubila od RBS. Olimpija je doigravanje odigrala na vrhunskom nivou sa vrhunskom obranom, a na golu su imali fantastičnog Westlunda koji je do finala, ako se dobro sjećam imao preko 96% obrana. Danas će Westlund ponovo stajati na golu, ali ovoga puta će braniti gol Linza. Za ovu utakmicu slobodno možemo reći da je derbi začelja jer je Olimpija posljednja, a Linz predposljednji. Oba kluba su u 5 utakmica upisala 4 poraza i samo jednu pobjedu. Ipak Olimpija je po svemu najgora ekipa nakon 5 kola, primili su najviše golova, čak 18, a postigli samo 7 što je uvjerljivo najmanje u ligi, a tragedija je još veća ako znamo da su 5 komada zabili Jesenicama u jedinoj pobjedi koju su ostvarili. To će reći da su u 4 utakmice zabili samo 2 gola što je i više nego žalosno. Razloga za takvu očajnu igru napadu je nekoliko. Prvo treba reći da su im ozljeđena 2 najbolja napadača Intranuovo (50GP prošle sezone) i Yarema (46GP prošle sezone). Obrana bez Westlunda nije ista pa onda i ne čudi ovakav loš start.

Linz s druge strane igra neku svoju igru koja meni nije potpuno jasna. Već neznam koji put kažem da imaju ekipu koja bi sigurno bila među prve 3 , ali očito su jako loše ušli u sezonu i sad je već pomalo i psiha u pitanju. Doma su imali 3 ekipe koje su morali pobjedit, a nisu osvojili ni boda. Jedinu pobjedu su ubilježili protiv VSVa u gostima. Tragedija je još veća, ako se zna da nemaju problema sa ozljedama. Sami igrači kažu da su u dosadašnjim utakmicama radili jako glupe greške, puno su isključenja zaradili i tako protivnicima omogućili više mogućnosti za postizanje gola.

Sinoć kad sam gledao ponudu, na pobjedu Linza je bilo 2,40 i to mi se činilo malo pretjeranim jer ovo je ipak 50:50 meč, a današnjih 2,52 na goste mi je došlo "ko budali šamar" i ja to jednostavno moram uzeti. Linz je kvalitetniji, a Olimpija igra doma. Obje ekipe su u očajnoj formi i mislim da bi pojedinačna kvaliteta mogla presudit, a ona je na strani Linza. Uz sve to sigurno postoji i želja za osvetom zbog poraza u polufinalu doigravanja prošle sezone i ja ću zato uzeti pobjedu Linza.


#2 El Presidente

El Presidente

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 433 posts
 • LocationBermudski trokut

Posted 03 October 2008 - 16:18h

Olimpija - Linz  4.20 (0:1 1:1 1:0) 2:2   ???

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users