Jump to content
Sign in to follow this  
Guest diabolic012

Ponedjeljak 06.10.2008. (Listić dana)

Recommended Posts

Guest diabolic012

Plzen-Trinec 1 1,55

Liberec-Znojmo 1 1,65

Strasbourg-Nimes 1 1,40

Besiktas-Hacettepespor 1 1,25

Orlando-Atlanta 1 1,60

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registrirajte se ili se prijavite kako bi ostavili komentar

Morate biti član foruma kako bi mogli ostaviti komentar

Kreirajte korisnički račun

Registrirajte se

Registracija novog računa

Prijava

Već imate korisnički račun? Prijavite se.

Prijavite se

Sign in to follow this  

 • Posts

  • Mislim da će se ovog vikenda završiti većina serija u NHLu a čak tri očekujem nocas. Naime, i Pittsburg i Winnapeg i Nashville imaju 3-1 u seriji te igraju pred svojim navijačima petu utakmicu, gdje bi trebali nokautirati protivnika, odnosno pobjedama riješiti pitanje prolaska, te imati nešto više vremena za pripremu i odmor za sljedeću rundu.  Penguinsi su me razočarali drugu utakmicu kada su izgubili doma 5-1. Tu utakmicu su bili daleko bolja momčad, imali 2x više udaraca na gol, prilika i svega ali jednostavno ništa ih nije išlo. Koliko su bolji možda najbolje pokazuju druge utakmice gdje su slavili 7:0, 5:1 i 5:0! Nadam se da se druga utakmica danas neće ponoviti.  Realne ishode očekujem i kod Predatorsa i Jetsa koji su kvalitetnija i bolja momčad, imaju psihičku prednost od 3-1 u seriji te šansu riješiti seriju na svom ledu. Puno faktora koji im idu na ruku. 
  • Prema meni su favoriti Patrick Vieira i Tuchel. Tuchel je odbio Bayern u nadi da će preuzeti PSG a vjerujem kako će PSG angažirati Wengera, tako da Tuchelu preostaje Arsenal. Ne vidim koju veliku ekipu bi mogao preuzeti osim Arsenala, a sumnjam da će njegova pauza trajati još jednu sezonu.
  • Biti će jako zanimljivo pratiti vijesti sljedeće dane. Mislim da je bilo jasno da je Wengeru ovo zadnja sezona, ali čekalo se kraj sezone da se zo objavi. bet365 je izbacio rekao bi jako dobre koeficijente, ali trenutno je previše uputnika i treba se malo iskristalizirati situacija. Puno je lakše predvidjeti kada budemo imali 3-5 izglednih kandidata ali tada će i koefiicjenti biti manji. 
  • Europska liga (Koeficijenti 20.4. u 16:50 CET)
   Koeficijenti su podložni promjenama.
 • Bet365

 • Teme

×