Jump to content

 •  

Photo

21.10.2008. - Utorak


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 433 posts
 • LocationBermudski trokut

Posted 21 October 2008 - 17:10h

VIENNA - RB SALZBURG

TIP: 2 (k.r.)

KOEF: 2,05

ULOG: 3/10

VRIJEME: 19:15h

KLADIONICA: GermaniaSport


Vienna se odličnim igrama od posljednjeg probila na 2 mjesto. Do sada su zabilježili 8 pobjeda i 5 poraza, a na svom terenu su upisali 5 pobjeda i 2 poraza. U zadnje vrijeme igraju jako dobro pa tako bilježe 4 uzastopne pobjede, a ako pogledamo i dalje onda se vidi da u zadnjih 9 utakmica imaju čak 8 pobjeda. Večeras mi se čini da bi mogli doživjeti poraz, a razloga je nekoliko. Aaron Fox je još uvijek ozljeđen, ozljeđen je i kapetan Darcy Warenka, a najnovija ozljeda je golmana Jeana Francoisa Laabea i to mi se čini kao jako bitan faktor u ovoj utakmici. Njega će zamijeniti mladi i neiskusni Rudolf Hummer.

RBS u utakmicu ulazi nakon domaćeg poraza od Linza nakon produžetaka i prema riječima samih igrača jako su motivirani da taj dosta nesretni poraz izbrišu gostujućom pobjedom. Nalaze se na 4 mjestu sa 7 pobjeda i 6 poraza, a u gostima su ubilježili 3 pobjede i 4 poraza. Nemaju važnijih izostanaka, a u izjavama kažu da moraju napraviti pritisak na mladog golmana Vienne koji nema puno iskustva.

Poznato je da je u hokeju 50% ekipe dobar golman, a kad se taj golman ozljedi onda su obično problemi. RBS je kvalitena ekipa i siguran sam da će znati iskoristiti hendikep domaćina. Vienna je kvalitetna ekipa, ali nedostatak prvog golmana bi mogli platiti porazom.



INNSBRUCK - LINZ

TIP: 2 (k.r.)

KOEF: 2,20

ULOG: 3/10

VRIJEME: 19:15h

KLADIONICA: GermaniaSport


Innsbruck je od prvog mjesta pao na 9 i trenutno imaju 5 poraza u nizu. Do sada su zabilježili 5 pobjeda uz 8 poraza, a kod kuće bilježe 3 pobjede i 3 poraza. Imali su odličan start u sezonu, ali su ih ozljede uništile. Danas će im nedostajati: Martin Hohenberger, Herbert Hohenberger, Kent Salfi i prvi golman Seamus Kotyk kojeg će ponovo zamijeniti Mikko Stromberg. Dakle nedostajati će im skoro cijela obrana.

Linz je napokon proigrao i sa 4 uzastopne pobjede se probio do 6 mjesta. Sada bilježe 7 pobjeda i 6 poraza, a u gostima imaju omjer 3-3. Njihov trener kaže da su posebno nabrijani na ovu tekmu jer ih je Innsbruck pobjedio na njihov ledu sa 3:2 i to su im sva tri gola zabili u početnih 10 minuta. Nemaju većih problema sa ozljedama.

Innsbruck je osakaćen ozljedama i moguće je da jedan od braće Hohenberger zaigra pod blokadama, ali o tome će se odlučiti prije tekme. Linz dolazi u pobjedničkoj seriji i željan osvete zbog ranijeg poraza. Mislim da bi Linz mogao do pobjede pa makar i preko penala.


#2 El Presidente

El Presidente

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 433 posts
 • LocationBermudski trokut

Posted 21 October 2008 - 21:49h

Vienna - Salzburg  2.50 (2:2 2:1 1:6) 5:9   ;D

Innsbruck - Linz  2.65 (0:1 2:1 0:1) 2:3
  ;D




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users