Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Petak 24.2.2017.


canca

Recommended Posts

Šarić over 16,0 1.90 Marathon

Nadao sam se nižoj granici, ali šta je tu je...svejedno ga moram uzeti.

Philadelphia večeras dočekuje Washington, a kao najbolji par iz te utakmice čini mi se over Šarića. Bogdanović je tek prešao u Washington i evo imat će priliku već u prvoj utakmici igrati protiv Šarića. Dario igra fino i bilježi u prosjeku 10,8 ppg i 5,9 rpg. Na pet posljednjih utakmica prije All Stara imao je odlične brojke, bilježio je 20,6 poena, 7,4 skokova i 2,2 asistencije po utakmici. Zabijao je: Spursima 20, Orlandu 26, Miamiju 19, Charlotteu 18 i Bostonu 20. Protiv Washingtona je u obe utakmice ove sezone igrao 26 minuta a zabio je 9 i 13 poena. Ono što je bitno ovdje je to da je klub napustio Ersan Ilyasova tako da bi Šarića trebala čekati veća minutaža a mogao bi uskočiti i u prvu petorku. Dario Saric is expected to start and see a "more pronounced role" as a featured player, according to coach Brett Brown.It's Homie time in Philly. Ekipu je napustio i Nerlens Noel koji je poslan u Dallas. Očekuje se i da Embiid presjedi četiri sljedeće utakmice što je samo dodatni plus za ovaj par. Nadao sam se da će netko uletiti sa manjom granicom ali svejedno ga moram uzeti.

Link to comment
Share on other sites

  • canca featured this topic

Samo se mogu složiti sa Cancom ovdje. Sve je rekao sto sam i ja mislio, jedino sto samo bi nadodao da Wizardsi od ovih jacih ekipa dopuštaju protivnicima vise koseva sto je jos jedan plus za ovu okladu.

Granica je skocila vec na 16,5 (1.91) u marathonu, Betfair nudi 17 (1.83) sto je jos uvijek dobro po meni za 2,5 unita.

Link to comment
Share on other sites

prije 46 minute, pacino said:

Samo se mogu složiti sa Cancom ovdje. Sve je rekao sto sam i ja mislio, jedino sto samo bi nadodao da Wizardsi od ovih jacih ekipa dopuštaju protivnicima vise koseva sto je jos jedan plus za ovu okladu.

Granica je skocila vec na 16,5 (1.91) u marathonu, Betfair">Betfair nudi 17 (1.83) sto je jos uvijek dobro po meni za 2,5 unita.

imas u wwinu 16,5 po 1.85

Link to comment
Share on other sites

Oklahoma City Thunder-LA Lakers

Domaći Thunderi(32-25) prvu utakmicu nakon ALL star pauze igraju u svojoj dvorani protiv Lakersa (19-39). Obje momčadi su koristile zadnje dane prijelaznog roka. GM Thundera Sam Presti napravio je dobar posao i svoju momčad pojačao Gibsonom i McDermottom iz Bullsa. Za večeras su oni upitni no i bez njih pobjeda Oklahome ne bi trebala biti upitna. Lakersi se polako ponovno spremaju za rebuilding. Luke Walton je dobro počeo trenersku karijeru na klupi Lakersa no malo ozljede malo nesrertnih poraza i evo Lakersa na lošem omjeru, u gostima je  sve to izgleda još lošije gdje imaju samo 7 pobjeda i 25 poraza. Biti će ovo njihova treća i zadnja međusobna utakmica ove sezone. Thunderi su dobili 113-96 na svojem parketu, Lakersi su uzvartili u svojoj dvorani sa 111-109.  Lakersi u gostima jednostavno ne izgledaju dobro. Oklahoma igra izvrsno pred svojom publikom, Westbrook je u izvrsnoj formi i ovo mora biti blowout.

TIP:Thunder -9.5

Link to comment
Share on other sites

Karl-Anthony Towns over 11,5 skokova (1.85) unibet igram s 2 unita

Mavsi ce biti veceras u problemima cuvati Townsa koji je na prosjeku skokova ove sezone u nba kao sto je i granica. Najveci problem lezi sto im prva opcija Noel koji je dosao iz 76ersa nece biti dostupan, te ce na poziciji centra biti veoma tanki, cak ce vjerojatno Nowitzki preuzeti tu ulogu, sto ce donijeti daleko vise prostora i slobode Townsu.

Tony Parker under 5,5 asista (1.83) bet365 igram s 2 unita

Parker je isao iznad ove linije uglavnom protiv momcadi koji nemaju tako dobru obranu i dopustaju puno veci broj koseva nego sto je slucaj kod Clippersa. Spursi imaju veliki izbor igraca koji mogu pridonijeti protoku lopti i asistencijama, a trener Popovich je poznat da dosta štedi veterane svoje momcadi.

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use