Jump to content

  •  

Photo

Nedjelja 2.11.2008.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Macak08

Macak08

    Član

  • Članovi
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 02 November 2008 - 13:05h

Iako Hajduk dolazi bez ozlijeđenog Kalinića po meni bi to mogao biti ogroman + za Hajduk jer Hajduk iako je igrao loše ne može se reći da nije stvarao prilike a Kalinić je to sve promašivao (jer je mislima već bio u Valencia-i i zabijao u tandemu sa VillomLOL) tj zabijao je samo iz penala tako da postavljanjem Bušića i Bartolovića u napad vjerujem u veliki plus za Hajdukovu završnicu iako ova dvoica i nisu u nekoj zavidnoj formi, nadalje nema Gabrića i njegov izostanak je stvarno nedostatak ili hendikep jer je on možda i ponajbolji igrač Hajduka u ovom sivom jesenskom dijelu splitskog kluba. Nadalje nema Maloče i Živkovića koji su jedno vrijeme činili stoperski tandem ali opet moje je mišljenje da Živković neće nedostajati (samo se sjetim Hajdukove utakmice sa C.Sesvete i kako ga je ismijao mladi igrač sesvećana) dok Maloča je ipak igrao na nekom nivou pa će njegov izostanak teže pasti Hajdukovoj obrani.

E sad da se dotaknem i Varteksa za kojeg mislim da su kolektivna momčad i ne ovise o jednom igraču, ali opet kad igra iskusni kapetan Mumlek drugačija je to momčad. Danas će Varteksova obrana biti jako oslabljena jer neće biti u sastavu Pape i Lučića zbog kartona a to je ogroman hendikep za obranu Varteksa jer Lučić je odličan igrač i on drži sve konce u rukama što se tiče Varteksove obrane, pa nadalje nema Šimeka i Vuka koji su ozlijeđeni i oba su obrambeni igrači mada kažu da se nadaju oporavku Vuka i da bi on mogao zaigrati. Znači Varteksova obrana u sasvim novom izgledu tj sastavu i mišljenja sam da to nije mali nedostatak za Varteks!

Sastavi:

VARTEKS: Dreven - Vukman, Prahić, Brezovec, Melnjak - Golik, Lesjak, Mumlek - Frljužec, Mujanović, Smrekar.

HAJDUK: Subašić - Pandža, J.Buljat, Rubil, Strinić - Skoko, Andrić, M.Buljat, Ibričić - Bartolović, Bušić.


O pobjedniku neću pisati ali samo ću reći da je nekada ranjeni lav najgori mogući protivnik, pa ću ja zato kao svoj pick staviti
Varteks - Hajduk over2,5 @ 1,70 Ned,20:30 SS


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users