Jump to content

 •  

Photo

SvijetKladjenja na Facebooku


 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6041 posts

Posted 06 November 2008 - 18:48h

Budući da je u zadnje vrijeme popularnost Facebooka u Hrvatskoj enormna odlučili smo se na Facebooku napraviti podstranicu SvijetKladjenja koja će skupljati RSS podatke sa portala SvijetKladjenja, pa ćete na taj način moći pregledati napisane analize na portalu u svakom trenutku, sa facebooka.

Još jedna od prednosti je što vrlo jednostavno svatko kome se svidi stranica (ukoliko ima facebook account) može poslati prijateljima "pozivnicu" da pogleda stranicu sa RSS-om, te on može postati pretplatnik na tu temu, ili sa Facebooka može posjetiti portal i forum SvijetKladjenja.com.

Pozivam sve forumaše koji imaju facebook account da posjete http://www.facebook....nja/47794713000 , postanu "obožavatelji" i pozovu prijatelje, jer će nas na taj način biti više na forumu što će rezultirati većim brojem analiza i kvalitetnijim sadržajima na sveopću korist  ;)

Nadam se da će Vam se ideja svidjeti

#2 habo

habo

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 393 posts
 • LocationBjelovar

Posted 06 November 2008 - 19:03h

Slazem se sa ovime ideja je FENOMENALNA...skuzio sam da u zadnje vrijeme se broj clanova povecava samo mi nije jasno zasto njih 90% nepise?? ???

#3 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6041 posts

Posted 06 November 2008 - 19:09h

Slazem se sa ovime ideja je FENOMENALNA...skuzio sam da u zadnje vrijeme se broj clanova povecava samo mi nije jasno zasto njih 90% nepise?? ???


Hm... razloga za to je više... Pretpostavljam da neki jednostavno ne žele ili nemaju vremena, neki se srame jer ne žele napisati nešto krivo ili se boje da ih netko nebi "popljuvao?",  možda neki niti nemaju dovoljno informacija da bi pisali "analize" već informacije uglavnom ovdje skupljaju... (nastavite niz...)

Nažalost trenutno je tako, ali vjerujem da će se sa povečanjem broja članova i mnogi drugi uključiti pa će forum biti življi, a onda se lako mogu članovi koji u određenom periodu (npr. kroz jednu godinu) nemaju niti jedan post obrisati.

#4 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6041 posts

Posted 24 March 2010 - 01:05h

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je SvijetKladjenja na Facebooku prešao broj od 3.000 obožavatelja! Ukoliko još niste, postanite obožavatelj na http://www.facebook....nja/47794713000.

Podsjecamo da se na Facebook fan stranici SvijetKladjenja svakodnevno objavljuju linkovi na nove, tek napisane, analize, kao i na bitnije informacije na forumu, pa obožavatelji stranice SvijetKladjenja na Facebooku imaju privilegiju da do svježih informacija i najnovijih analiza dođu među prvima.

Pozivamo sve članove i posjetitelje portala i foruma SvijetKladjenja da nas preporuče prijateljima.
Kako biste nas preporučili prijateljima posjetite http://www.facebook....nja/47794713000 i, ukoliko niste, postanite obožavatelj. Nakon toga odaberite "Predloži prijateljima" u gornjem lijevom izborniku, te odaberite prijatelje kojima nas želite predložiti.

Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users