Jump to content

  •  

Photo

18.11.2008. - Utorak


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationBermudski trokut

Posted 18 November 2008 - 17:45h

EISBAREN - DEG

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,85
ULOG: 7/10
VRIJEME: 19:30h
KLADIONICA: GermaniaSport


Eibaren je na 6 mjestu sa 8 bodova manje od vodećeg Hannovera, ali imaju i čak 4 utakmice manje od njih. Ovoga tjedna su slobodni od HCL i večeras će odigrati jednu od zaostalih utakmica. Na njihovim stranicama se može pročitati kako ih večeras zanima samo pobjeda jer s njom će se priključiti ekipama iz samog vrha. Večeras će im nedostajati već duže ozljeđeni Brandon Smith, a na utakmici u nedjelju se ozljedio Matthew Mcllvane (4GP) i za njega je sezona završena.

DEG drži 4 mjesto, za vodećim zaostaju 4 boda, a isto toliko imaju prednosti ispred večerašnjeg protivnika. Imali su 8 pobjeda u nizu i došli su do prvog mjesta, alI u zadnjih nekoliko utakmica primjetan je pad. DEG je ekipa koja sve temelji na sjajnoj obrani i odličnom golmanu Storru. Protiv ekipa koje su slabije to i prolazi jer uvijek dočekaju grešku protivnika, ali kod jačih ekipa to već ide teže. Recimo u  nedjelju su protiv Frankfurta na gol pucali samo 17 puta, dok je Frankfurt imao čak 44 šuta.

Do sinoć je bilo prodano već 12 000 ulaznica za ovu tekmu tako da domačini očekuju oko 19 000 navijača koji će im pomoći da dođu do pobjede. Prošle sezone ove dvije ekipe su igrale SF doigravanja i nakon sjajnih utakmica Eisbaren je otišao dlaje, a kasnije su uzeli i naslov. Ove sezone su odigrali jednu utakmicu koju je dobio Eisbaren u gostima nakon penala. Eisbaren mora dobiti ove zaostale utakmice i mislim da će s pobjedama početi već večeras.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users