Jump to content
Sign in to follow this  
faca

2.12.2008- Utorak

Recommended Posts

Burnley-Arsenal      2  1.90

Stoke-Derby          1   1.75

Fortuna

Sto mislite?  Znam da je kup,ali.... izgleda ok

mislim da ti je to ok, arsenal ide van s mladima koji su željni dokazivanja, a stoke nije u frci što se opstanka tiče pa mogu probati doć do nekog trofeja, čak ako to bio i beznačajni carling cup...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta dva para nisam previše proucavao ali vjerujem da bi Arsenal mogao kiksati...

Ja sam odigrao:

L1

Hrvatska 1X

Lillehamer

Bern

Atlant M.

Visp

Davos

L2

Hrvatska 1X

Lillehamer

Bern

Visp

Nords.

k/Sarpsborg

ulozi manji... uglavnom sam parove probrao na temelju statistike...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registrirajte se ili se prijavite kako bi ostavili komentar

Morate biti član foruma kako bi mogli ostaviti komentar

Kreirajte korisnički račun

Registrirajte se

Registracija novog računa

Prijava

Već imate korisnički račun? Prijavite se.

Prijavite se
Sign in to follow this  

 • Posts

  • https://www.whoscored.com/Regions/247/Tournaments/36/International-FIFA-World-Cup ovu stranicu bet365 koristi za statistiku. bet at home npr koristi statistiku fife.   za mene jos jedan dobar pik na bet365:  sta su vec 13 faulova za srbiju? u zadnjih 5 utakmica nikad nisu bili ispod ove margine, sto bih onda bili kod jedne vrlo vazne utakmice? taj tip spojit sa casemirom manje pasova i kvota je na 3.30. po meni jedan value bet: nigerija vise od 3.5 suteva na gol. protiv hrvatske su imali 3, ako sad racunamo da ce oni imati vise posjeda lopte... za mene je to automatski da ce imati i vise sansih za sut, pitanje je samo koliko ce ic u okvir a koliko kraj gola. 2 suta po poluvremenu i nije nesto nemoguce... a moramo dodat da je ova zadnja neka sansa za nigeriju, tako da ne mislim da ce se povuc jedino ako rano povedu (u tom slucaju imamo vec 1 sut na gol 😁 )
  • Ne uzdaj se puno u Sofascore što se tiče pasova, kod nekih igrača su u par dodavanja sa stvarnim brojem a kod nekih imaju drastične razlike, čak se bet365 ne vodi oficijelnom statistikom koju FIFA izbaci već imaju drugi izvor. Npr. Marcelo na Sofascore je imao 67 dodavanja (80% uspješnost) a tačan broj je 83 dodavanja (81% uspješnost).   Edit: za Casemira se slažem, i ja sam ga igrao under.
  • Mislim da je ovo daleko najbolja oklada za ovu utakmicu, a uz to i over kartona koji je sugeriran se itekako može razmotriti. Brazil - Kostarika Ovdje očekujem pobjedu Brazila i ne mislim puno komplicirati sa razradama. Brazil je zadnju kiksao a Kostarika sigurno nije reprezentacija koja se može mjeriti sa Brazilom. Bio bi izuzetno iznenađen ako bi Brazil, kao Argentina, kiksala dvije utakmice za redom.  Nigerija - Island Utakmica koja će itekako zanimati Hrvatsku reprezentaciju. Island voli preskakati igru te igrati duge lopte te ne vidim da imaju veliki posjed lopte. Imali su svega 73% posjeda protiv Argentine dok je Nigerija sa Hrvatskom došla do 47% i pokazala da voli držati loptu u nogama, imati posjed i kombinirati. 
  • SVE WIN!!! Kakva utakmica!!! Apsolutno sve što sam igrao je prošlo! Nadam se da nastavljamo u istom ritmu!
  • Kakva utakmica!!! Apsolutno sve što sam igrao je prošlo! Nadam se da nastavljamo u istom ritmu!
 • Bet365

 • Teme

×

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use