Jump to content

  •  

Photo

4.12.2008. - Četvrtak


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationBermudski trokut

Posted 04 December 2008 - 17:35h

VIENNA - RB SALZBURG

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,95
ULOG: 8/10
VRIJEME: 19:15h
KLADIONICA: GermaniaSport


Vienna je klub sa najboljom formom u ligi. Imaju 7 uzastopnih pobjeda, drže vodeće mjesto i u ovom trenutku djeluju stvarno moćno. Igra sa PP im je odlična i tu leži njihova velika kvaliteta, a u svojim redovima imaju trenutno najboljeg igrača lige Patricka Leebaua (49GP). Aaron Fox je i dalje ozljeđen, a danas će im nedostajati branič Mario Altamann (4GP) i napadač Paul Healey (15GP) dok se u ekipu vraća odlični napadač Benoit Gratton (26GP).

RBS je na 6om mjestu, a na zadnja dva gostovanja su izgubili. Ponovo su opterećeni ozljedama i mislim da bi to za njih moglo biti previše. To se vidi u nekim utakmicama gdje imaju pozitivan rezultat 45-50 minuta, ali onda u zadnjih 10 minuta padaju, zarade dosta isključenja i gube bodove. Danas će im nedostajati: Colton Yellow Horn, Daniel Welser, Mike Siklenka (11GP) i Philipp Pinter su već duže ozljeđeni, ponovo se ozljedio Jeremy Rebek (13GP), a ozljedio su se i odlični napadač Marco Pewal (26GP).

H2H ove sezone je 3:0 za RBS i to je možda jedini minus ovoga picka jer RBS očito zna igrati protiv Vienne, ali momci iz Vienne su iznimno motivirani jer RBS je jedina ekipa koju još nisu pobjedili ove sezone, a vodeća su ekipa lige. Kad tome dodamo i sve ozljede kod gostiju mislim da je pobjeda domaćina jedini izbor.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users