Jump to content

  •  

Photo

7.12.2008. - Nedjelja


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationBermudski trokut

Posted 07 December 2008 - 13:34h

LINZ - VIENNA (-5,5+)

TIP: under
KOEF: 2,00
ULOG: 5/10
VRIJEME: 18:00h
KLADIONICA: GermaniaSport


Ovo bi po svemu trebao biti klasičan under. Susreću se najbolja obrana lige (Linz) i treća obrana lige( Vienna). Linz nakon dva uzastopna poraza traži put na pobjedničke staze, a Vienna traži iskupljenje za domaći poraz od RBS. Linz ima dva uzastopna poraza, ali to su bile utakmice u kojima su dominirali i samo zbog vlastitih grešaka su gubili. Danas će im ponovo nedostajati napadač Rob Shearer (20GP)

Vienna je dosta lako izgubila u četvrtak od RBS na svom terenu. Nakon 25min. bilo je 0:3 za goste i više nije bilo spasa. Očito je RBS ekipa koja im nikako ne odgovara jer ovo im je bio 4 poraz od njih ove sezone. Danas traže te bodove u gostima i očekujem ih u jednom čvrstom izdanju. Kao i u četvrtak danas neće nastupiti branič Mario Altamann (4GP) i napadač Paul Healey (15GP), a pod upitnikom je nastup Benoita Grattona (26GP).

Ove sezone odigrali su 3 međusobne tekme i sve 3 su bile ispod postavljene margine. S obzirom na zadnje poraze i jednih i drugih mislim da možemo očekivati tvrdu utakmicu u kojoj će dominirati odlične obrane na čelu sa dva sjajna golmana.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users