Jump to content

 •  

Photo

26.12.2008. - Petak


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 433 posts
 • LocationBermudski trokut

Posted 26 December 2008 - 15:56h

OLIMPIJA - GRAZ

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,75
ULOG: 6/10
VRIJEME: 18:00h
KLADIONICA: GermaniaSport


Olimpija je za mene jedna od boljih ekipa za klađenje, pogotovo kad igraju doma protiv protivnika svoje kvalitete (Alba, Graz) gdje oni gotovo uvijek pobjeđuju. Danas je pred njima tekma koja ponovo nosi puno više od 2 boda jer eventualnom pobjedom preskaču Graz na tablici i doalze do 8 mjesta. Olimpija ima 3 poraza u nizu (KAC doma nakon OT i Linz i RBS u gostima) i objektivno iz te tri tekme izvukli su najviše što su mogli, bod protiv KACa, ali zato danas idu po pobjedu i prekid negativnog niza. Svi igrači su na raspolaganju treneru, a on posebno naglašava da puno očekuje od mlađih igrača koji konstantno napreduju.

Graz je u utorak upisao veliku pobjedu u gostima kod Albe od čak 4:0, ali još uvijek su najlošiji gost u ligi sa samo 7 osvojenih bodova na gostovanjima. Ipak, i ova pobjeda  ima svoju priču, a ta je da su ALbi falila dva ponajbolja igrača i nakon što je Graz poveo sa 2:0 jednsoatvno su se predali. To ipak ne umanjuje pobjedu Graza, ali jako sumnjam da u 3 dana mogu pobjediti u gostima dva izravna konkurenta za poziciju kad su u cijeloj sezoni do utorka imali tek dvije pobjede u gostima. Kao i domaćini nemaju problema sa ozljedama.

H2H ove sezone je 2:2 i  svaka ekipa je pobjeđivala na svome ledu. Gledajući međusobni H2H iz ove i prošle sezone čak bi se moglo reći da ove dvije ekipe igraju 3 za 3, ili u ovom slučaju 2 za 2, jer i prošle sezone je je H2H bio 3:3. Dakle po tradiciji očekujem pobjedu domaćina.


INNSBRUCK - ALBA  (h.0:1,5)

TIP: 1
KOEF: 1,75
ULOG: 6/10
VRIJEME: 18:00h
KLADIONICA: GermaniaSport


Innsbruck nije loša ekipa kao što bi se to moglo zaključiti ako se pogleda ljestvica. Ozljede u početku sezone su ih "ubile" i sada moraju naporno raditi kako bi se probili na što bolju poziciju. Od kada su se "očistili" od ozljede, zaigrali su puno bolje, poklopila im se kriza Jesenica i danas su u poziciji da ako Jesenice izgube, a oni pobjede dođu do 6 mjesta što je prije mjesec dana bilo teško za očekivati. Nemaju problema sa ozljedama, a u utakmicu ulaze nakon odlične igre i pobjede kod jakog Linza u gostima.

Alba je svoju posljednju pobjedu upisala prije 8 kola i to baš protiv Innsburcka i to nakon SO. Od tada bilježe samo poraze i pali su na posljednje mjesto na tablici i mislim da to dosta govori. Imaju nekih ozljeda u ekipi, nekoliko igrača je bilo na juniorskim natjecanjima i sve to remeti mir u ekipi što se vidi i na rezultatima.

H2H ove sezone je 2:2, a svaka ekipa je upisvala pobjede na domaćem terenu. S obzirom na lošu formu Albe i dobar ritam Innsbrucka mislim da je realno očekivati pobjedu domaćina, a ja sam uvjeren da će ona biti sa 2 ili više gola razlike.

#2 El Presidente

El Presidente

  Iskusni član

 • Članovi
 • PipPipPip
 • 433 posts
 • LocationBermudski trokut

Posted 26 December 2008 - 21:22h

Innsbruck - Alba Volan (2:1 0:1 0:1) 2:3  :-[


Olimpija - Graz (0:1 1:0 1:1) 2:2  :-[

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users