Jump to content

  •  

Photo

28.12.2008. - Nedjelja


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationBermudski trokut

Posted 28 December 2008 - 13:08h

KREFELD - DEG

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 2,15
ULOG: 5/10
VRIJEME: 14:30h
KLADIONICA: GermaniaSport


Krefeld uživa u sezoni iz snova. Mlada ekipa trenutno drži 5 mjesto i namjeravaju ostati među prvih 6 ekipa. Danas igraju protiv izravnog suparnika za poziciju u top 6. Trenutno su ove dvije ekipe izjednačene po broju bodova i pobjeda u ovoj tekmi time dobiva još više na značaju. Krefeld iza sebe ima dva teška gostovanja (Hannover i Eisbaren) i dva poraza iako su u Berlinu mogli puno bolje proći. Doma igraju dosta solidno i vjerujem da mogu do pobjede. Nedostajati će im mladi branič Benedikt Schopper (10GP) iako se spominje da bi i on mogao zaigrati, no vidjet ćemo što će biti od toga.

DEG je u jednom jako dobrom nizu od 3 uzastopne pobjede, ali negdje i to mora stati, a ja se nadam da će to biti danas.  U te 3 tekme su dobili Wolfsburga i Frankfurt vani, a sad da dobiju i Krefeld bi bilo malo previše. Ionako u gostima ne briljiraju ove sezone, a danas će imati i četiri važna izostanka. Golman Storr i napadač Courchaine (24GP) su ozljeđeni od prije, a za današnju tekmu su suspendirani kapetan ekipe Daniel Kreutzer (26GP) i jako dobri branič Ryan Caldwell (11GP).

H2H ove sezone je 2:0 za DEG i oje tekme su otišle u 0T. Mislim da će Krefeld biti jako motiviran i zbog ovih zadnjih poraza, ali i zbog toga što nisu još dobili DEGa ove sezone, dok DEG ima problema sa izostancima važnih igrača i mislim da će se to osjetiti na rezultatu.


KAC - VIENNA

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,80
ULOG: 5/10
VRIJEME: 18:00h
KLADIONICA: GermaniaSport


Derbi između prvog i drugog na ljestvici. KAC je u petak poražen u Salzburgu od VSVa, nakon što su ulovili zaostatak od 3:0, ali ipak su poraženi i danas ih zanima samo pobjeda. Vjerujem da već svi znaju da KAC doma igra bolesno dobro (17W - 1L), a jedini poraz kod kuće im je upravo od Vienne i naravno da su posebno napaljeni na njih. Najefikasnija su ekipa lige, kod kuće su zabili čak 86 golova što je najviše u ligi, a primili su 38 što je opet uvjerljivo najmanje. Nedostajati će im golman Scott Travis koji je s Kanadom na Spengler cupu, a zamijenit će ga Rene Swette koji je ove sezone branio dosta i po postotku obrana je najbolji u ligi.

VIENNA je na 4 boda od KAC i eventualna pobjeda bi ih sasvim približila KACu. Dosta dobro igraju gostima i po osvojenim bodovima su drugi gost lige, a njihova najveća snaga je PP igrač gdje su najbolji u ligi. Ipak imaju i oni svojih problema zbog kojih se pribojavaju današnje tekme. Fox, Healey i Altmann su već dugo ozljeđenih, a na zadnjoj tekmi se ozljedio i branič Ignatjevs (8GP) i danas neće nastupiti. Tako je treneru Vienne na raspolaganju samo pet braniča i to je ono što ga zabrinjava, pogotovo što je KAC najbolja napadačka ekipa lige i doma su jako dobri.

H2H ove sezone je 3:1 za KAC. Igrali su prije 20 dana u Klagenfurtu i domaćin je slavio sa 2:0, ako tome dodamo da domaćini još nisu "preboljeli" jdini domaći poraz od Vienne, 5500 bučnih domaćih navijača mislim da bi KAC morao do nove pobjede.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users