Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Subota 14.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Počinje NBA Playoff

ISTOČNA KONFERENCIJA

NBA PLAYOFF Toronto Raptors – Washinghton Wizards

U četiri od zadnjih pet sezona Toronto je postavljao rekord sa najviše pobjeda u povijesti franšize. Ove sezone ponovno su podigli ljestvicu sa 59 pobjeda i time osigurali 1.mjesto u Istočnoj konferenciji. Suparnik u prvoj rundi su im Washinghton Wizardsi koji u ovaj playoff ulaze sa posljednjeg 8.mjesta u konferenciji.

U četiri utakmice regularne sezone omjer ovih ekipa je izjednačen 2-2

Toronto još jednom ulazi u playoff nakon dobrih predstava u regularnoj sezoni no sada je napokon vrijeme da tu igru prenesu i u završnicu. Raptorsi izgledaju moćno, odlično šutiraju za tri poena a imaju veliku širinu kvalitete. Klupa Raptorsa po učinkovitosti je četvrta u regularnoj sezoni sa 41,7 poena po utakmici . U Kanadi se nadaju kako je ovo napokon godina Raptorsa i da sve dobro što su gradili kroz dugu regularnu sezonu neće baciti u vjetar. DeMar DeRozan sa 23 poena po utakmici najbolji je strijelac momčadi u regularnoj sezoni.

Prva prepreka je nezgodna, Washinghton Wiazrdsi su standrani član playoffa, a prošle sezone u završnisu su ušli na četvrtom mjestu. I ove sezone bili bi sigurno plasirani koje mjesto više da se nije dogodila ozljeda Johna Walla. Washinghton je sezonu završio sa samo četiri pobjede u zadnje 21 utakmici, svih 17 poraza upisali su bez John Walla na parketu. Najbolji igrač momčadi iz glavnog grada spreman je za playoff i to uljeva kakvu takvu nadu Wizardsa da u ovoj seriji mogu nešto ostvariti. Najveći problem Wiazrdsa su česte oscilacije i žele li ovdje napraviti izneđanje moraju odigrati odlično u kontinuitetu. Bradley Beal regularnu sezonu završio je sa prosjekom od 22,6 poena po utakmici, a najbolji je i u rubrici asistencija sa 4,6 asista po susretu.

Obje momčadi su talentirane u backcourtu. Raptorsi imaju DeRozana i Lowrya s druge strane Wiazrdsi imaju Walla i Beala. To je najbolja najava i mamac za pratiti ovu seriju. Toronto u odnosu na Washinghton ima prednost u gore spomenutoj širini s klupe i to bi trebalo presuditi seriju. Raptorsi su bolja momčad i tokom cijele sezone igrali su na viskoj razini te je vrijeme da odigraju dobro i u playoffu.

NBA PLAYOFF Boston Celtics – Milwaukee Bucks

Još jednom treba skinuti kapu za odličan posao trenera Boston Celticsa Brad Stevensa koji i u neidealnim uvjetima ostvaruje nevjerojatne rezultate. Boston je slovio za realnog kandidata za osvojiti naslov NBA prvaka no nade su se ugasile nakon samo par minuta prve utakmice sezone. Stravičan lom noge Gordon Haywarda srušio je snove o naslovu prvaka i činilo se kako je sezona izgubljena već u listopadu. No Celticsi su na iznenđanje mnogih oporavili se od šoka i bez nominalno drugog najboljeg igrača u rosteru igrali jaku dobru sezonu, a u jednom dijelu sezone  imali su odličan niz od  16 pobjeda zaredom.

Brad Stevens je imao velikih probelma sa ozljedama tako su Irving, Morris i Smart propustili više od 20 utakmica u regularnoj sezoni no svejedno Boston je ovu regularnu sezonu završio sa više pobjeda nego prošle sezone.  Drugo mjesto na Istoku nakon takve sezone fantastičan je učinak no  vijest kako Kyrie Irving propušta ostatak sezone, “zadnji je čavao u lijes” nadanju navijača Celticsa u zapaženi rezultat u playoffu.

Milwaukee Bucks ove sezone išli su na pogon Giannisa Antetokounmpa koji je uoči sezone najavio kandidaturu za MVP nagradu. The Greek Freak regularnu sezonu završio je sa prosječno 26,9 poena i 10 skokova po utakmici. Napad Bucksa funkcionirao je odlično no za nešto više trebati će bolja igra u obrani.  Tokom siječnja Bucksi su otpustili Jason Kidda sa trenerske pozicije no to nije pomoglo da ova momčad popravi svoju defanzivnu učinkovitost. Ono što je dobra vijest za njih to je da znaju igrati protiv jakih momčadi. Bucksi su dobili 11 od 14 ekipa sa boljim omjerom od njih u regularnoj sezoni.

Boston je ove sezone ponovno jako dobro igrao obranu i to bi mogao biti ključ ove serije. Hendikep Celticsa je što su izgubili puno na ofenzivnoj kvaliteti pa će neigranjem Irvinga veliku prazninu u  napadu morati nekako popuniti Terry Rozier.  Kvalitetna obrana Celticsa biti će na kušnji protiv Giannisa no uspiju li usporiti njega napravili su veliki korak da osiguraju drugu rundu playoffa.

NBA PLAYOFF Philadelphia 76ers vs Miami Heat

Tko nije vjerovao u Process, neka počne jer je Philadelphia sezonu završila sa 52 pobjede i na trećem je mjestu Istočne konferencije – iznad LeBronovih Cavsa.

U doigravanje ulaze sa 16 vezanih pobjeda što je rekord franšize, a ujedno i najbolji aktivni niz od svih NBA momčadi. Veliki problem ekipi 76ersa mogla bi stvoriti ozljeda Embiida koji će vjerojatno propustiti nekoliko utakmica prve runde. Ove godine nagrada za Rookie of the year nikako ne bi smjela zaobići Philadelphiu (prošle godine u konkurenciji Embiid i Šarić op.a) te se očekuje da tu nagradu ponese mladi Australac Ben Simmons. 

Miami Heat će u playoffu, nakon kratke avanture u Bullsima i Cavsima, ponovo predvoditi Dwyane Wade koji je u dresu Miamia već osvojio 3 prstena. Naravno, Wade je više ‘legendarni predvodnik’ nego stvarno najbolji igrač ekipe, rezultat Heata u ovom doigravanju ovisit će ponajviše o Dragiću te Whitesideu i Waitersu.

Uloga favorita u ovoj rundi definitivno ide na stranu Philadelphie bez obzira na manjak igračkog iskustva u doigravanju. No Miami nikako nije ekipa koju se može tako lako otpisati, a u slučaju da Embiid eventualno propusti cijelu prvu rundu posao 76ersa bi se mogao jako zakomplicirati.

Ni jedna od ovih ekipa nije bila u Playoffu prošle godine iako je niz 76ersa nešto duži s obzirom da su doigravanje čekali od sezone 2011/12. U regularnoj sezoni susreli su se četiri puta i podjelili po dvije pobjede.

Očekivane petorke
Philadelphia 76ers (52-30): Amir Johnson, Robert Covington, Dario Šarić, JJ Redick, Ben Simmons
Miami Heat (44-38): Hassan Whiteside, James Johnson, Josh Richardson, Tyler Johnson, Goran Dragić

NBA PLAYOFF Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Drugu godinu u nizu gledat ćemo Cavalierse i Pacerse u prvoj rundi doigravanja koja je tada završila metlom u korist Cavsa.

No u tih godinu dana od posljednjeg njihovog playoff susreta desile su se tektonske promjene u obje ekipe. Cavaliersi su ostali bez Kyrie Irvinga, a onda su još tokom sezone napravili ‘mini rebuilding’ te u ekipu doveli Rodney Hooda, Jordana Clarksona, George Hilla i Larry Nance Juniora.

Pacersi su s druge strane ostali bez svoje glavne zvijezde u liku Paul Georgea, a osim PGa ekipu je napustio i Jeff Teague. No uprava Indiane je prilično dobro trgovala s Georgeom te su iz Oklahome dobili Sabonisa i Oladipa, koji bi mogao ponjeti i nagradu za igrača koji je najviše napredovao.

Dovoljno o tim promjenama govori i činjenica da su prošle godine u doigravanju spojeni kao druga i sedmoplasirana ekipa dok su ove godine spojeni kao četvrtoplasirani i petoplasirani u Istočnoj konferenciji.

Nadu u eventualni prolazak, osim 3 pobjede iz četiri utakmice u regularnoj sezoni, Pacersi polažu i u toplo-hladno igru svojih protivnika tokom cijele sezone koja je rezultirala tek 4. mjestom na Istoku – to se ekipi LeBron Jamesa nije desilo od 2008. godine.

S druge strane Indiana Pacersi su jedno od najugodnijih iznenađenja NBA lige, što zbog dobrog rankinga, a što zbog lijepe, brze i ofenzivno orijentirane igre.

Cavsi će se kao i uvijek uzdati u najboljeg košarkaša svijeta LeBron Jamesa, a on se može samo nadati da će imati dobru podršku svojih suigrača.

Očekivane petorke
Cleveland Cavaliers (50-32): Kevin Love, Jeff Green, LeBron James, Rodney Hood, George Hill
Indiana Pacers (48-34): Myles Turner, Thaddeus Young, Bojan Bogdanović, Victor Oladipo, Darren Collison

ZAPADNA KONFERENCIJA

NBA PLAYOFF Houston Rockets – Minnesota Timberwolves

Rocketsi su napokon saznali svojeg protivnika u doigravanju, a to će biti Minnesota Timberwolvesi koji su svoje mjesto u Playoffu, po prvi puta od 2004. godine, zaslužili pobjedom u dramatičnoj utakmici protiv Nuggetsa 112:106.

Iako su prekinuli dugi post od Playoff košarke – uprava, igrači i na samom kraju navijači T-Wolvesa imaju za čime žaliti jer su pred početak sezone slovili kao jedna od ekipa koja bi mogla zaigrati i finale NBA lige. Na kraju mjesto u doigravanju uhvatili su tek u zadnjoj utakmici regularne sezone.

S druge strane Houston Rocketsi imali su fantastičnu godinu i po prvi puta u povijesti franšize sezonu su zaključili kao najbolja ekipa Zapadne konferencije. Ujedno su imali i najbolji omjer lige sa 65-17. Osim sjajne timske sezone u Houstonu iščekuju i individualne nagrade, glavna vedeta ekipe James Harden trebao bi biti proglašen MVP-om, a iz tabora Rocketsa s pravom se nadaju da će i Mike D’Antoni biti proglašen najboljim trenerom lige. 

Ukoliko Minnesota želi ‘zapapriti’ Rocketsima morali bi se ozbiljnije posvetiti defanzivnim zadacima, a istovremeno zatvoriti Hardena što će ponajviše biti zadatak za Jimmya Butlera. U slučaju da nastave sa svojom često nošalantnom igrom u obrani vrlo lako bi ih mogla zadesiti sudbina iz regularne sezone, tada su izgubili sva četiri međusobna susreta protiv Houstona.

 Očekivane petorke
Houston Rockets (65-17): Clint Capela, P.J. Tucker, Trevor Ariza, James Harden, Chris Paul
Minnesota Timberwolves (47-35): Karl-Anthony Towns, Taj Gibson, Andrew Wiggins, Jimmy Butler, Jeff Teague

NBA PLAYOFF Golden State Warriors – San Antonio Spurs

Prošlosezonska repriza finala Zapadne konferncije ove sezone biti će sudar prve runde playoffa. Aktualni prvaci Golden State Warriorsi regularnu sezonu završili su na drugome mjestu i u prvoj rundi idu na sedmoplasiranu momčad San Antonio Spurse.

Obje momčadi muku muče sa ozljedama glavnih igrača.Warriorsi će najvjerojatnije prvu rundu playoffa igrati bez Steph Currya. Golden State je bez njega odigrao zadnjih 17 utakmica regularne sezone,a omjer je 7-10. Momčad Warriorsa sa i bez Currya je potpuna suprotnost i pravo je pitanje koliko ova momčad može bez svog lidera.

San Antonio Spursi biti će bez Leonarda sigurno prvu utakmicu ove serije,a vjerojatno i dalje. Početkom mjeseca trener Greg Popovich je izjavio da ne zna kada će se Leonard vratiti na parket i hoće li to biti ove sezone. Kawhi Leonard je ove sezone odigrao samo devet utakmica.

Najbolji strijelac Dubsa u regularnoj sezoni je Kevin Durant koji je prosječno ubacivao 26,4 poena po utakmici. Draymond Green predvodio je Warriorse u rubrici skokova 7,6 i asistencija 7,3 po utakmici. Warriorsi i bez Currya imaju kvalitetu za dobiti ovu seriju no dugo momčad Golden Statea nije izgledala ovako ranjiva.

Ako tko zna zaraditi na slabostima suparnika onda je to Gregg Popovich koji će sigurno namučiti Warriorse u prvoj rundi. LaMarcus Aldrige napokon pokazuje zašto je doveden u Spurse i regularnu sezonu završio je kao najbolji strijelac momčadi sa 23,1 poenom po utakmici uz 8,5 skokova po utakmici. Ovo je bila izvrsna sezona za Aldriega koji je u odsustvu Leonarda preuzeo ulogu lidera,a navijači Spursa se nadaju kako može voditi momčad i u ovom teškom srazu prve runde playoffa.

 Warriorsi ne izgledaju kao šampionska momčad u ovome trenutku, no ne izgledaju ni Spursi. Na račun Greg Popovicha očekujem jednu, ili dvije pobjede u seriji no širina talenta koji imaju Warriorsi biti će dovoljni za proći ovu rundu, a onda se za nešto više nadati da će se u roster vratiti Curry…

NBA PLAYOFF Portland Trail Blazers vs NO Pelicans

Portland Trail Blazers kao treći na Zapadu dočekati će New Orleans Pelicanse koji su regularnu sezonu završili na 6. mjestu. Ove dvije momčadi u regularnoj sezoni odigrali su četiri utakmice i svatko je slavio po dva puta. Pelicansi su oba puta slavili kada je u momčadi bio DeMarcus Cousins no zbog ozljede Pelicansi će morati do prolaska bez njega.

 Prva asocijacija ovog dvoboja sudar je lidera ovih momčadi, Damian Lilard sa strane domaćih te Anthony Davisa sa druge strane. Glavne zvijezde momčadi završili su regularnu sezonu sa najboljim brojkama. Damian Lillard najbolji je strijelac momčadi sa 26,9 poena i 6,6 asistencija. Anthony Davis najbolji je strijelac Pelicansa sa 28,1 poen a prosječno je skupljao 11 skokova po utakmici. 

Portland je tokom cijele sezone igrao vrlo dobro na domaćem parketu gdje su sezonu završili sa omjerom 28-13. Prednost domaćeg parketa u ovome dvoboju zato je vjetar u leđa Trail Balzersima i prednost koja bi mogla presuditi ovu seriju. New Orleans je bio šokiran nakon što su izgubili DeMarcus Cousinsa no ipak su pribrali. Cousinsa su izgubili 26. siječnja protiv Houstona, nakon toga su izgubili idućih pet od šest utakmica no uspijeli su se posložiti. Slavili su 10. veljače kod Brooklyna i od tada do kraja regularne sezone upisali omjer 20-8.

Veliki utjecaj u rješevanju ove serije ide na leđa najvećim zvjezdama momčadi no puno se očekuje i od igrača koji nisu toliko pod svjetlima reflektora. Sa domaće strane Jusuf Nurkić biti će igrač koji će morati uštopati izvrsnog Anthony Davisa. Lijek za Damian Lilarda u redovima Pelicansa je Rajon Rondo. Izvrsni defanzivac dobro je igrao prošle godine u playoffu u dresu Bullsa, a bude li na toj razini i u ovoj seriji Pelicansi bi mogli proći u drugu rundu.

Uz dvoboj Thundera i Jazza i ova serija također ima sve potrebno da bude napeta do kraja te da pobjednika dobijemo tek u sedmoj utakmici.

NBA PLAYOFF OKC Thunder – Utah Jazz

Kada je u off-seasonu Russell Westbrooku dodan Paul George i Carmelo Anthony mnogi su ovu momčad vidjeli kao realnog kandidata za srušiti Golden State Warriorse. Nakon 82 utakmice regularne sezone i uoči početka playoffa malo je onih koji vjeruju da ovaj super-team može otići do kraja. Bila je ovo sezona sa velikim oscilacijama u igri i jedino dobro što možemo reći za Thundere je da su osigurali playoff.

Russell Westbrook još jednom je imao odličnu sezonu statitsički gledano. Prvi igrač u povijesti NBA lige koji je regularnu sezonu završio sa triple-double učinkom. No ova playoff runda biti će vjerojatno i pitanje hoće li Paul George produžiti suradnju sa Thunderima ili će otići tamo gdje mnogi misle da želi, a to su Lakersi. Ovisiti će to posebno o Westbrooku i njegovom načinu igre. Može li se Russ staviti u službu momčadi ili će preuzeti ulogu potpunog lidera te Mela i Georgea staviti u drugi plan. 

Utah Jazz druga su najbolja momčad lige gledajaći od 23. siječnja. Jazzeri su u tom razdbolju do kraja regularne sezone ostavrili omjer 29-6. Najbolja su gostujuća momčad u tom periodu sa samo dva poraza u 17 utakmica. Nakon odlaska Gordon Haywarda očekivalo se kako će ova momčad biti u konkurenciji za playoff no malo ih je tko vidio u završnici. Sreća po Jazzere pa su kao 13. pick na draftu izabrali Donovan Mitchella, a sve nakon toga je povijest…

OKC je slavio u regularnoj sezoni u 3 od četiri utakmice no zadnji dvoboj igran je 23. prosinca 2017. godine prije gore spomenutog preporoda Utaha. Ako tražite seriju koja će biti napeta do zadnje lopte ne tražite dalje, ovo je sudar koji bi mogla odlučiti sedma utakmica.

Izvor: http://omegasplus.com/pocinje-nba-playoff/

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use