Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP/WTA - Roland Garros


Recommended Posts

Počinje drugi GS u sezoni pa evo postavit ću vam nekoliko mojih prijedloga u ovom prvom kolu.

Stosur - Wickmayer // Pobjeda Stousur bet365 - 1,40 

Stosura je odigrala vrlo dobar turnir u Strasbougu ove sedmice, poražena je ipak od Cibulkove ali Dominika je ipak mnogo bolja tenisačica od nje. Protiv Gavrilove je odigrala odličan meč i ako ponovi sličnu partiju protiv Wickmayyerove ne bi smjelo biti problema. Wickmayerova je odigrala samo jedan meč na "šljaci" ove godine gdje je poražena od Abande 2-0 u setovima. Mislim da je koeficijent odličan i da ga vrijedi probati.

77a71abe8bf66f9a76a9c2baaa1322b2.jpg

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vesely - Lajović // Pobjeda Lajovića bet365 - 1,44

Ovo je meč igrača koji je u velikoj formi (Lajović) i igrača koji ne igra baš najbolje u zadnje vrijeme (Vesely). Lajović je otišao daleko u Lyonu gdje je igrao odlično, te jedino to može biti prednost Veselom u ovom meču jer će biti svježiji jer je ima vioše vremena za odmor. Očekujem ipak težak meč zta Lajovića u kojem će slaviti na kraju, ali ne bi bilo iznenađenje kada bi Vesely uzeo barem jedan set, te vam također preporučuje da odigrate veći broj setova ili gemova. 

e52d45544f8b61f002b5ceda95cf713a.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kuznetsova - Muguruza // Pobjeda Muguruze bet365 - 1,28

Vjerovatno najveći dvoboj u prvom kolu ali bez obzira na to mislim da će Muguruza bez problema ovo dobiti i nastaviti svoj puta ka tituli što joj je vjerovatno i cilj kao trećoj igračici na svijetu. U međusobnim duelima Muguruza vodi sa 5-1 što je pokazatelj da Mugu očigledno voli igrati protiv Svetlane. Kuznetsova je počela igrati sve bolji i bolji tenis, pa bi čak mogla uzeti i set Muguruzi tako da vrijedi isprobati i tu opciju. 

ae3b361ffbc9c0ccb6618eb909a5eeb6.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

Pozivam sve clanove koji prate i tupuju tenis da se pridruze kojim predlogom!

Krece drugi Grand Slam - Rolland Garros. Pokusacu da sto bolje propratim ceo turnir, iz mog licnog iskustva ovo je najgori GS za dizanje love ali da ne prejudiciram. Nadal brani naslov kao rekorder sa 10 titula na ovom turniru, ove godine napada 11-u. Wawrinka brani isto mnogo bodova i finale iz prosle sezone. Thiem isto igra vazan turnir jer brani 750 bodova iz polufinala, osim toga on i Zverev su na posebnom radaru i ocekuje se dosta od obojice. 

Oprezno sa ulozima u prva 2 kola, ja cu tradicionalno krenuti sa vise setova pa ako to ide forsiracemo tu igru. Predlozi za prvo kolo ispod:

Link to comment
Share on other sites

Andreozzi - Fritz over 3.5 seta
Basilashvili - Simon over 3.5 seta

2.46 unibet 3/10 


Ukratko, Andreozzi razbio u kvalama, Iako to nisu igraci iz top100 ipak se mora skinuti kapa jer nije ispustio nijedan set. Ove sezone skroz dobar na sljaci koja mu je omiljena podloga (27/7). To su uglavnom challengeri ali ipak. Fritz kao vecina Amera ne obozava sljaku ali daleko od toga da je bezopasan. Ocekujem od njega da otkine bar set.

Simon ide na GS posle nimalo lakog turnira u Lyonu, igrao finale i bio jako blizu titule ali je Thiem ipak okrenuo mec u svoju korist. Pored ovog finala danas koje je bilo dugo igrao je jos par iscrpnih meceva pa ne znam da li je 100% fit. Basilashvili nije neki kalibar ali je onaj tip igraca koji zna napraviti iznenadjenje na velikim turnirima. Simonova defanzivna igra ne moze biti na 100% u sva 3 seta, ocekujem da i on ispusti bar jedan ako ne i 2. Upravo su njih dvojica igrali prosle godine ovde i Basilashvili je bio bolji rezultatom 3:1

Link to comment
Share on other sites

Bedene - Cuevas over 3.5 seta
Gulbis - Muller over 3.5 seta

2.35 unibet 3.5/10


2 igraca onako po meri za over. I Cuevas i Bedene na sljaci vecito imaju duge meceve. Cuevas je samo poslednja 4 meca sva igrao 2:1 a tek ovde gde se igra do 3 dobijena ne vidim da moze dobiti 3 zaredom. Bedene nimalo los na sljaci, ovo mi mirise na jedan duzi mec.

Gulbis u ulozi favorita po misljenju bukija. Forma i podloga svakako u njegovu korist, ja iz principa ne igram fikseve na ovakve sarlatane. Kontam da se mnogi loze na Gulbisa i slicne ali kad se gleda samo igra na terenu tu Gulbis i dalje ima mnogo rupa. Ovde ima srecu sa zrebom, Muller verovatno broji dane do pocetka sezone trave gde uzima najvise svojih bodova, ovde ce po meni rano ispasti ali protiv ovakvog Gulbisa i ja imam sansu za set a kamoli Muller, pogotovo ako bude servirao kao sto zna

Link to comment
Share on other sites

Shapovalov - Milman over 3.5 seta
Ramos - Kukushkin over 3.5 seta

2.46 unibet 3/10


Milman je skroz potcenjen igrac, od onih povreda se nikad nije skroz oporavio jer je vazio za velikog talenta ali i dalje pruza skroz respektabilne partije. Shapovalov trenutno bolji igrac bez sumnje ali bez previse iskustva na ovakvim turnirima pa jos sljaka znaci nije ovo njegova podloga. Milman dobar ove sezone (22/8, od toga 9/3 na sljaci). Bukiji otvorili kvote sa 1.25 na Kanadjanina pa je sada 1.5. Ne bi me iznenadilo da Milman dobije ovo

Ramos i Kukushkin jos jedan over u najavi. Kukushkina nikad nisam nesto gotivio ali ima iskustva i zna izvuci max iz meceva gde je underdog. Pre neki dan sam ga gledao protiv Simona i posteno ga je namucio, Simon je dobio na jednu loptu da tako kazem a mec je u trecem setu lagano mogao i u korist Kukushkina. Ocekujem slicnu predstavu i ovde, Ramos ne uliva previse poverenja, 4 ili 5 setova u najavi

Link to comment
Share on other sites

T.Maria-K.Flipkens -4 Flipkens, 1,724 (pinnacle)

Maria se u Strasbourgu vratila nakon mjesec dana zbog povrede ramena i ruzno stradala protiv Pavlyuchenkova sa 6:0 6:0. Ocito su ti problemi s ramenom jos uvijek prisutni i to se posebno vidi kod serviranja, Flipkens je u finoj formi, odigrala dobar turnir u Nurnbergu i vjerujem da ce uzeti ovo uvjerljivo.

MaaV0HB.png

Link to comment
Share on other sites

Bencic-Chiesa 2 2,40 (betstars)

Bencic bez meca od Indian Wellsa, tocnije 10.3., povrijedila je stopalo i povratak je eto duzi nego sto je ocekivala. Prije ovog turnira je izjavila da trenira tek tjedan dana i da ne ocekuje dobar rezultat, da vise ide testirati svoje tijelo, a moguce i pobrati lijepu lovu za dolazak na Grand Slam pa makar to bilo i prvo kolo. Ja sam osobno napravio pocetnicku gresku pa odigrao na Betstarsu gdje sam vidio najvecu kvotu, savjetujem da se odigra negdje gdje se predaja racuna kao pobjeda ili prati mec pa cashouta ranije ukoliko rezultat bude povoljan. O Chiesi iskreno ne znam puno, prosla je kvale i pokusava uglavnom preko kvalifikacija do glavnih turnir+ ITF, ima par lijepih pobjeda ove godine(Flipkens, Arruabarrena). Igram ovo cisto iz razloga sto mislim da Bencic ovdje dolazi nespremna.

ZwYjN7h.png

Link to comment
Share on other sites

Diego Schwartzman - Calvin Hemery | Diego pobjeda u prvom setu + pobjeda meča (1.25) bet365

Diego Schwartzman voli igrati na šljaci. To je daleko njegov omiljeni teren i stoga voli ovaj turnir. Ponovo je imao solidnu godinu, barem na šljaci, do sada i sada će se radovati velikom turniru, Roland Garrosu. Trenutno se nalazi na do sada najvišem rangiranom mjestu u svojoj karijeri, 12 mjestu da budem točniji. On će željeti da odbrani tu poziciju, pa čak i da se popne na toj listi. Mora se fokusirati na prolazak prvog kruga. Njegov protivnik je zanimljiv mladi igrač iz Francuske, Calvin Hernery. On je uvijek ispadao u kvalifikacijskim mečevima posljednjih godina i ovo je njegov prvi meč na velikoj pozornici do sada. Međutim, igrač poput Diego Schwartzmana bi trebao biti previše jak za mladog Francuza, tako da vjerujem da će Diego ostvariti pobjedu u ovom meču, ali s obzirom da je koeficijent vrlo mali, moj prijedlog je da će Diego ostvariti pobjedu u prvom setu, a zatim pobjediti i cijeli meč, gdje mi je koeficijent mnogo zanimljiviji za kombiniranje. Sretno!

hWXlJOA.png

(Koeficijenti 27.5 u 01:17 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

David Goffin - Robin Haase 1 (1.16) bet365

Goffin je imao dobru godinu, on je jedan od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku. Nalazi se na devetom mjestu. On je zaista dobar allrounder i vjerujem da bi trebao proći u drugi krug pored Robin Haasea. Mislim da bi sve ostalo bilo veliko razočarenje. Njegov protivnik Robin Haase je 44 na svijetu, međutim on nije baš u dobroj formi. Od njegovih sedam mečeva na šljaci, Robin Haase je izgubio pet. Gofin je Haasea već dobio na šljaci sa 2-0 u Madridu. Tako da mislim da će Goffin ostvariti pobjedu.

6HXVD76.png

(Koeficijenti 27.5 u 08:17 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Denis Shapovalov - John Millman 1 (1.44) bet365

Shapovalov igra protiv Milmana. Shapovalov ima vrlo impresivnu sezonu, mladi Kanađanin igra vrlo dobro na velikim turnirima, gdje pokazuje da je sazreo uprkos tome što je mlad igrač. On je vrlo talentiran igrač i dobro podnosi pritisak, tako da te velike utakmice nisu problem za njega. Danas će igrati protiv igrača koji nije postao onakav kakav je mogao postati, jer Milman u posljednjim sezonama baš i ne igra sjajno. Vidim da je Shapovalov veliki favorit u ovom meču, koeficijenti su prilično dobri. Vjerujem u pobjedu mladog Shapovalova. Sretno!

QsCHdMn.png

(Koeficijenti 27.5 u 08:17 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

12:30h Nicolas Jarry-Jared Donaldson  1  1,53  5/10 bet365

U 1. kolu sastaju se Nicolas Jarry i Jared Donaldson. Jarry je ove sezone počeo ozbiljnije igrati ATP turnire,do sada su većinom to bili CH turniri.Jarry ima snažan servis i neugodan je igrač jer svojom agresivnošću stvara probleme protivnicima.Na Južnoameričkoj turneji je igrao 1/2 finale Rio de Janeiro gdje je izgubio od Schwartzmana 7:5 6:2,a tjedan dana poslije je igrao finale Sao Paulu gdje ga je pobijedio Fognini 6:1 1:6 4:6.

Jared Donaldson za njega se sve zna tipični Amerikanac najviše voli igrati na američkom betonu.Ove sezone na clay-u ima omjer 1-4,jedini meč koji je dobio je bio protiv Istomina koji je  van forme.Pikušavao je igrati što više turnire na zemlj prije Roland Garros-a ali sve bezuspješno,gubio je redom od A.R Vinolasa 6:3 6:3 u Madridu,R.D.Silva 6:3 6:1 u Barceloni,R.Bautista Agut 6:7 6:4 6:4 u Madridu i prije par dana je dobio Istomina 5:7 6:4 6:0 i izgubio u sljedećem kolu od Stan the Man-a 6:3 6:4

Uzeo sam Jarry-a za 5u.Sretno tko isprati.

EDIT: Lost 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ricardas Berankis - Alexander Zverev 0-3 tačan rezultat (1.22) bet365

Jedan zicer za početak, mislim da je ovdje sve jasno i da nema potrebe dužiti previše, Zverev je u sjajnoj formi, vjerovatno budući broj 1, i mislim da je trenutno jedini igrač koji može parirati Nadalu, kojeg je 'imao' u Rimu, ali kiša je spasila kralja zemlje od skoro već viđenog poraza. Prije tog meča vezao je čak 13 pobjeda na zemlji, u kojima je ukupno izgubio tek dva seta. Berankis bez ijednog meča na zemlji ove sezone, a ni prošle nije igrao mnogo, inače je igrač koji preferira tvrdu podlogu. Sa prošlogodišnjeg Roland Garrosa ispraćen je u tri seta od Lorenzija, a prije toga od Mahuta i Stakhovskog, takođe u prvim kolima, tako da mu pariska zemlja definitivno ne leži. Nedavno je osvojio challenger u francuskom Saint Brieucu na tvrdoj podlozi, ali ovo je ipak sasvim druga priča i mislim da ovo Zverev lako rješava u svoju korist.

GU3nc5j.png

Link to comment
Share on other sites

David Goffin - Robin Haase prvi set više od 8.5 gemova (1.30) bet365

Još jedan tip koji bi trebalo da prođe bez većih problema, Goffin naravno favorit, solidan na zemlji ove sezone, ali ne bih rekao da je Haase potpuni autsajder, u stvari daleko od toga. Nedavno su igrali u Madridu i Goffin ga je dobio 7-5 6-3, a Haase ga je prošle godine dobio u Gstaadu (zemlja). Istini za volju, ove sezone nije u naročitoj formi (omjer 2-5 na zemlji), ali zemlja mu je inače omiljena podloga, a i dobar je server, tako da mislim da će lako pokriti ovaj over gemova.

YxkM2mo.png

Link to comment
Share on other sites

11:00h Wawrinka 1,66 5/10 bet365 

Šta odigrati danas,ima velikih upitnika u dosta mečeva, a neki od njih su,kakav će meč odigrati Stan the man,iako vodi H2H 9-3 protiv GGL koji je preiskusan i protiv ovakvog Stana mogao bi mu set otkinuti,osim ako se Stan ne resetira i počne igrati svoj tenis kako može i zna.Stan brani ovdje finale od prošle godine gdje je izgubio od Nadala 6:2 6:3 6:1.Ali po ovom koef. uzimam Stana.

EDIT: Lost (vodstvo 2-1 u set i 4. set *3:2 30:15 i izgubi)

12:15h D.Ferrer-J.Munar over 3,5 set 1,53  4/10 bet365

Kakav će Ferrer biti danas ne znam s obzirom da ima 2 odigrana meča i dva poraza ove sezone ne računajući maratonski meč u DC gdje je izbacio Kohlija u 5 napornih setova,Munar odigrao 3 kola kvala i jako lijepo igra u 2018.g.  ima omjer 11-7,nije baš bezazlen protivnik.

EDIT: Won ;) 

Lajović mi je public bet zato ga preskačem,a i Vesely je ušao u dosta dobar ritam igrao finale CH u Heilbronnu i izgubio u 3 seta iako je bio favorit.Vesely je jako neugodan i H2H je 2-0 za Čeha oba meča su igrali prije nekoliko god.Tako da ću to preskočiti.

14:15h B.Ćorić-P.Kohlschreiber over 3,5 set 1,40  5/10 bet365

Ćorić isto tako očekujem jedan jako težak meč,Kohly je u formi i iskustvo je na njegovoj strani,u Marrakrch-u u finalu je Borna slavio prošle godine u 3 jako tijesna seta bilo je 5:7 7:6 7:5.Ako Borna uđe nervozno u meč može biti svašta ,i ta njegova ozljeda vrata ne znam koliko je ozbiljna, zbog koje je predao Tsitsipas-u u 1. kolu Rima.

EDIT: Won ;) 

16:00h H.Zeballosa-Y.Sugita  1,50   5/10   bet365 

Po meni Argentinac ovo bi trebao uzeti, Japanac je na početku zemljane sezone pokušavao nešto odigrati ali mu nije polazilo za rukom,ima omjer 0-5 na clay-u ove godine.Japanac ima 9 poraza u nizu,nadam se da će danas biti i 10 u nizu,jer na ovakvoj podlozi na 3 dobivena seta teško će se moći suprotstaviti Argentincu.Istina da je i Zeballos zadnja 3 meča izgubio i koef. je u laganom padu ali nekako vjerujem da Zeballos će odigrati jedan solidan meč što bi moralo biti dovoljno za prolazak u sljedeće kolo.

To su neka moja viđenja današnjih parova i tako sam odigrao.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Link to comment
Share on other sites

Gasquet R. - Seppi A.

Iskusni 31-godišnji francuski tenisač Richard Gasquet ove će sezone na premijeri u Roland Garrosu igrati protiv tri godine starijeg Talijana Andreasa Seppija.
U karijeri su njih dvojica već igrali sedam puta i uvjerljivu prednost ima Gasquet (6-1). Možda se ne bi složili da je tih 6-1 vjerni prikaz odnosa snaga između te dvojice tenisača, no definitivno nije upitno tko je bolji.
U Roland Garrosu, pak, ne bi do izražaja trebala doći samo kvaliteta više Gasqueta, već oduvijek domaći navijači upriliče lijepu atmosferu svojim adutima i miljenicima pa francuski tenisači(ce) nerijetko vrlo dobro igraju ovdje u Parizu.
Jedini je međusobni meč Seppi dobio prije čak deset godina, na zemlji Hamburga. Inače, na zemljanoj podlozi je rezultat 3-1 za Gasqueta i vjerujemo da će i ovaj put Francuz kontrolirati meč, biti uvijek korak ispred, bolji i pobijediti.
I forma je na strani Gasqueta koji je mogao i bolje odraditi europsku zemljanu turneju, ali i ti su rezultati (i igra) previše za prosječnog Seppija.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Andrea Petković - Kristina Mladenović | Više od 21.5 gema (1.80) bet365

Nisam neki veliki ekspert za tenis, no ovo su dvije bivše top 10 igračice, koje su imale mnogo bolje dane što se tiče rang liste. Što je interesantno za mene ovdje jeste kako je Petković pobijedila svaki meč koji je odigran između ove dvije igračice. Kao što koeficijenti navode, Mladenović je favorit i ona bi trebala da dobije ovaj meč, no nisam baš siguran. Petković i Mladenović imaju različite stilove igre i vjerujem u pristojan početak od obje tenisačice, neće biti lako ni jednoj od njih, tako da mislim da će biti više od 21 gema u ovom meču. Sretno!

pkvtWe0.png

(Koeficijenti 28.5 u 13:42 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Džumhur - Albot // Pobjeda Džumhura bet365 - 1,36 (30.05 11:00)
 

Džumhuru se lijepo otvorio ovaj žrijeb te će i u drugom kolu imati vjerovatno lagan posao protiv Albota kojemu je plasamn u drugo kolo jedan od najvećih uspjeha u karijeri i najbolje dostig na Roland Garosu. Džumhur ukoliko slavi a vjerujem da hoće, u trećem kolu igrat će vrlo vjerovatno protiv drugog nosioca Zvereva koji igra protiv Lajovića, a i protiv Zvereva bi Džumhur imao šanse jer je prošle godine već jednom pobjedio Nijemca. Sretno!

da74d904b419ee0df8e32d200f7577f4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dzumhur - Albot over 3.5 seta 1.70 unibet 4/10

Ukratko, Dzumhur u prvom kolu laganiji posao nego ocekivano, ipak radi se o igracu koji je sklon oscilacijama na ovakvim turnirima. Ko prati tenis seca se one zlatne polusezone Damira u drugom delu 2017-e godine kad je bio sa onom manekenkom, od raskida naovamo ponovo stari Dzumhur. U prvom kolu bez obzira na dominaciju ponovo rasprava sa sudijama sto je postao njegov trademark. Mislim da Albot nije naivan igrac i da se Dzumhur nece ovde prosetati, mislim da moze najmanje do seta ako ne i nesto vise.

Link to comment
Share on other sites

Simon - Querrey over 3.5 seta
Khachanov uzima set 

1.70 unibet 3.5/10


Simon u jako dobroj formi, meni je on ovde favorit pa onda i pobeda dolazi u obzir zbog dobre kvote. Querrey tradicionalno nema uspeha na RG-u, cini mi se da je od 2013 ili 2014 danas prvi put prosao prvo kolo sto dovoljno govori o tome koliko je dobar na sljaci, kao i njegova forma u zadnjih mesec dana. Danas je imao preko 80% poena na prvom servisu i uzeo sa 3:0, mislim da uz svoj servis moze do seta ili 2 protiv Simona koji igra skroz suprotno i jedan je od najdefanzivnijih igraca na turu

Khachanov set da pojaca kvotu, Garcia Lopez iscupao danas prolaz protiv Wawrinke, ne svojom zaslugom nego losom predstavom ovog drugog. Khachanov ovde ide dalje, uzima set svakako penal

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use