Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP/WTA - Roland Garros


Recommended Posts

Čilić - Del Potro // Pobjeda Čilića bet365 - 2.50

Dvojac dobro poznat jedan drugom, ukrštaju rekete evo već 20 godina.  Del Potro je bio čak uspješnio te je slavio protiv Marina u zadnjih 7 mečeva, ali ovoga pota ja sam ubijeđen u ponjegu Čilića

DelPotro do sada još uvijek nije imao pravi test na turniru, backhend za sada funkcionira ali svakako nije na onom nivou na kojem bi i Del Potro želio da je. Teški uslovi za igru u Parizu idu u korist Čilića i mislim da Del Potrov back hend neće moći taoliko finkcionisati protiv Čilića koji je za klasu bolji iigrač od Martinovih bivših rivala.

Mislim da je kvota odlična i treba ju iskoristiti a s druge strane sam mišljenja da je Čilić u mnogo boljoj kondiciji i fizičkoj spremi što zna biti presudno. Sretno!

fcf498b7624e532ecdf9437e079b144c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Marin Čilić - Juan Martin Del Potro 2 (1.53) bet365

Četvrtfinale Ronald Garrosa je danas, gdje će se sastati Marin Čilić i Del Potro. Del Potro je bio nevjerojatan do sada na ovom turniru. On svoje mečeve pobjeđuje na vrlo lagan način i jedan je od favorita za osvajanje Roland Garrosa. On danas igra protiv Čilića, igrača koji igra vrlo dobro, ali ponekad se zna namučiti. Danas će imati vrlo težak zadatak protiv Del Potra, tako da mislim da će Potro ostvariti pobjedu u ovom meču. On je vrlo dobar igrač i vjerujem da bi trebao igrati protiv Nadala u velikom polufinalu. Koeficijenti su mi prililno dobri, tako da moja oklada ide na Del Potra. Sretno nam danas!

6LdUHAX.png

(Koeficijenti 6.6 u 14:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Rafael Nadal - Diego Schwartzman | Više od 27,5 gemova (1.80) bet365

Mali Diego se ne boji Rafe! To smo već naučili u brojnim prilikama. U Madridu je prošlog mjeseca imao respektabilan poraz od 6-3, 6-4, te je odveo Rafu na četvrti set u Melbourneu, tako da su oba meča pokrili overe, što i danas očekujem. Mislim da će ovaj meč imati više od 27,5 gemova, jer je Diego borac i mislim da bi mogao osvojiti najmanje 10 gemova. Nadal je prošle sezone bio u svojoj najboljoj formi i izgleda jako dobro, nepobjediv jednom rječju, ali da ga parafraziram: "U Gradn Slamovima nema laganih mečeva." Mislim da će ovaj meč trajati dulje nego što se očekuje. Bolelli je u prvoj rudni uspio da prođe 27 gemova, tako da mislim da će i Diego Schwartzman uraditi isto. Sretno!

BqArdEd.png

(Koeficijenti 6.6 u 14:37 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Rafael Nadal - Diego Schwartzman manje od 29.5 gemova (1.55) marathonbet

Argentinac je odigrao nevjerovatan meč protiv Andersona, te uspio se izvući iz bezizlazne situacije (1-6 2-6 3-5) i dobiti praktično izgubljen meč, koji je trajao skoro 4 sata. Nema sumnje da je ovaj iscrpljujući duel itekako ostavio traga na Schwartzmanu i vjerovatno će i umor danas učiniti svoje.

S druge strane mreže je jedan od najvećih ikad, kralj zemlje, te kako god se okrene, šanse bi Schwartzmanu svakako bile minimalne. Nadal je bez izgubljenog seta na turniru, u prošlom kolu nešto duže ga je zadržao Marterer na terenu u trećem setu (tiebreak). Nedavno su igrali u Madridu (6-3 6-4 za Rafu), a set mu je uzeo jedino ove godine na Australian Openu, u njihovih 5 međusobnih duela.

Mislim da ovo lagano ide ispod, te da Schwartzman zaista teško može parirati Rafi do te mjere da mu uzme set, a jedino bi nekakav tiebreak mogao ugroziti ovu opkladu, no opet, Argentinac je dosta umoran od prethodnog meča i sumnjam da ima snage da pruži toliki otpor.

 

Link to comment
Share on other sites

Marco Cecchinato - Dominic Thiem | Više od 32.5 gema (1.80) bet365

Marco je u ovo polufinale stigao nakon što je izbacio neke od favorita. On bi čak mogao stići i do finala, jer igra zaista odlično u ovom natjecanju, a čak i ako je Dominic veliki favorit za pobjedu u ovom meču, mislim da mu neće biti lako, jer vjerujem da Marco nije došao do ove faze natjecanja uzalud i da će se potruditi kako bi prošao dalje. Mislim da će ovo biti vrlo težak meč za obojicu i da će biti više od 3 seta. Oba igrača igraju na svojoj omiljenoj površini, šljaci i vjerujem da će ovo biti jedan dug i zanimljiv meč. Sretno nam!

qFLWA8I.png

(Koeficijenti 8.6 u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Rafael Nadal - Del Potro | Više od 33.5 gema (1.72) bet365

Nadal je naravno očigledni favorit u ovom duelu protiv Del Potroa, ali mislim da će i ovo biti jedan malo duži meč. Očekujem negdje oko četiri seta, kao što je to bilo protiv Schwartzmana. Del Potro je uspio da pobijedi vrlo dobrog igrača na šljaci, Marina Čilića u prethodnoj rundi, također u četiri seta. Mislim da će na ovom meču ići preko 33.5 gema, jer je Nadal u odličnoj formi, ali mu sigurno neće biti lako protiv također jako dobrog Del Potra. Sretno nam danas!

CcdCRWc.png

(Koeficijenti 8.6 u 12:09 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Rafael Nadal - Dominic Thiem više od 3.5 seta (1.72) bet365

Finale koje je možda bilo i očekivano kada se u obzir uzme trenutna forma i igre na ovom RG. Rafa juri svoj čak 11. Roland Garros, te 17. GS titulu, dok je Thiemu ovo prvo GS finale u karijeri.

Nadal je imao relativno lak put do finala, no neočekivano, najviše muka mu je zadao Diego Schwartzman, koji je u jednom trenutku meča imao 4-6 2-3* i tada je nebo poprilično bilo 'naklonjeno' španskom teniseru, te je nakon dva prekida zbog kiše lako riješio meč u svoju korist. U polufinalu Delpo ga je dvaput 'imao' u prvom setu (ukupno šest propuštenih break lopti, jednom tri vezane, te jednom dvije), ali nakon što je uzeo taj prvi set, na terenu je postojao samo jedan igrač.

Thiem nije imao većih problema na putu do finala, izgubio je ukupno 3 seta, ali je u četvrtfinalu 'počistio' Alexandra Zvereva, koji je prema mnogima bio 'viđen' u finalu, te je u polufinalu u tri seta slavio protiv Marca Cecchinata, najvećeg iznenađenja turnira, i to nakon velike borbe u prva dva seta.

U njihovih 9 međusobnih duela, tri puta je slavio Thiem. Nedavno ga je savladao u Madridu, te tako prekinuo Rafin impresivni niz na zemlji, koji je trajao punih godinu dana, i to upravo od njihovog duela u Rimu, gdje ga je Thiem dobio (oba puta u dva seta). Nadal ga je u prošlogodišnjem četvrtfinalu Roland Garrosa savladao u tri seta.

Dominic je protivnik koji u ovom trenutku najmanje leži Rafi na zemlji, i itekako mu može parirati. Rafa je svakako veliki favorit, ali Domi će imati svoje šanse, i ukoliko iskoristi Nadalove slabosti, kojih ipak ima i na zemlji, što je pokazao protiv Schwartzmana, a djelimično i protiv Del Potra, ovo bi mogao biti neizvijestan meč. Iako očekujem pobjedu Nadala, mislim da to neće biti u tri seta, i da će Thiem uzeti najmanje jedan. Thiem 

UIJ6uny.png

Link to comment
Share on other sites

 

Roland Garros: Nadal za 11. titulu u Parizu protiv Thiema

Danas u 15 sati na rasporedu je muško finale drugog Grand Slama sezone u Roland Garrosu. Prvi tenisač svijeta i branitelj naslova Rafael Nadal tražiti će svoj 11. naslov u Parizu protiv Austrijanca Dominica Thiema koji je sedmi nositelj turnira.

 

Rafael Nadal veliki je favorit u ovome finalu jer u Roland Garrosu Španjolac jednostavno dominira kroz svoju karijeru. Danas će igrati ovdje svoje 11. finale, 10 prethodnih je dobio. Na putu do finala ove godine Španjolac je ispustio tek jedan set. U četvrtfinalnom meču Diego Schwartzman je poveo 6-4 no Rafa nije dopustio nikakvu senazciju i u iduća tri seta Argentincu prepustio sedam gemova. Uz Schwartzmana na putu do finala nanizao je Nadal Bolellija, Pellu, Gasqueta, Marterera i Del Potra.

 

“Jako sam sretan što ću ponovno igrati u finalu Roland Garrosa to mi znači jako puno.” izjavio je Rafa nakon pobjede protiv Del Potra u polufinalu. Španjolac će biti prvi tenisač nakon Rogera Federera koji će na istom Grand Slamu igrati finale 11. puta.

 

Dominic Thiem u najavi turnira bio je jedan od tenisača koji je slovio za favorita u finale. Austrijanac igra vrlo dobro na zemlji. Thiem je na Mastersu u Rimu prošle godine bio bolji od Nadala, a ove godine slavio je u Madridu. Te pobjede vjetar su u leđa nadanjima da nas ne očekuje dosadno finale iako je uloga favorita na strani Rafe, a toga je svjestan i Thiem. “Određeni pritisak postoji, posebno na Grand Slamu gdje sam puno toga prošao da stignem u finale. No s druge strane igram protiv Rafaela Nadala tako da pritisak rezultata nije na meni.” Izjavio je Austraijanac koji bi pobjedom u finalu postak tek deveti tenisač u Open eri koji je pobjedio dva najbolja nositelja na turniru. (U četvrtfinalu Thiem je bio bolji od drugog nositelja Zvereva).

 

Dominic Thiem je na putu do finala bio bolji od Ivashke, Tsitsispasa, Berrettinija, Nishikorija, Zvereva i Cechinata. Biti će ovo Austrijancu prvo finale na Grand Slamu i vidjeti ćemo hoće li se taj manjak iskustva osjetiti. Prošle godine ova dva tenisača susrela su se u polufinalu, a Rafael Nadal uništio je Thiema sa 6-3,6-4-6-0. “Znam kako treba igrati protiv njega, imam plan.” izjavio je Thiem te novinarima rekao kako je bolji igrač nego prošle godine.

izvor: http://omegasplus.com/roland-garros-nadal-za-11-titulu-u-parizu-protiv-thiema/

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use