Jump to content

  •  

Photo

18.01.2009. - Nedjelja


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 El Presidente

El Presidente

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • LocationBermudski trokut

Posted 18 January 2009 - 17:43h

GRAZ - JESENICE

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,70
ULOG: 6/10
VRIJEME: 18:00h
KLADIONICA: GermaniaSport


Ovo je izravni dvoboj za 6 mjesto i ja idem ponovo kontra Jesenica. Graz je uz Viennu ekipa sa najboljom formom u ligi. U zadnjih 6 utakmica imaju 5 pobjeda i poraz od Linza u OT iako su i tu imali 2:0, ali nisu izdržali. Tijekom 12 mjeseca doveli su nekoliko igrača i to im se vratilo te su zaredali sa pobjedama, a uz to se poklopila kriza Jesenica i sada su im došli na samo bod i eventualnom današnjom pobjedom prestigli bi ih i došli na 6 mjesto. Nemaju problema sa ozljedama.

Jesenice su i dalje u krizi. Obrana i golmani su srednja žalost i ne vidim gdje bi to moglo stati. U petak su nakon 1tr. gubili 4:0 od Vienne, a uspjeli su u jednoj minuti dobiti čak 3 komada, a to si ozbiljne ekipe ne dopuštaju. Danas će im ponovo nedostajati Andrej Hebar (29GP), Dejan Varl (6GP), a neće biti niti golmana Andreja Hocevara.

Prije 9 dana Graz je u Jesenicama pobjedio sa 5:2, od tada se nije ništa promjenilo kod Jesenica osim što su upisali još nekoliko uvjerljivih poraza. Uz to Graz je ekipa koja većinu bodova skuplja doma i ove sezone su već dva puta tukli Jesenice na svome terenu, u odličnoj su formi i mislim da će večeras upisati novu pobjedu.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users