Jump to content
Sign in to follow this  
Goksim

Nedjelja - 27.09.2009. (Live)

Recommended Posts

Sign in to follow this  

 • Posts

  • Shelbourne - Drogheda | Više od 2.5 gola (1.85) bet365 Ova dva tima su top timovi u drugoj ligi Irske ove sezone i oba se bore za promociju u veću ligu, barem po rezultatima u prvim utakmicama koje su igrane ove sezone. U prethodnom kolu ovog kupa, Shelbourne je porazio prvoligaša Braya sa 3-0 u gostima, dok je Drogheda igrala jednu vrlo lošu utakmicu protiv amatera iz St. Mochta kod kuće, gdje su primili dva gola u utakmici koju su pobijedili sa 3-2 na kraju. Drogheda je igrala tri utakmice u gostima u ligi na startu ove sezone, gdje su pobijedili dvije, a izgubili su u gostima kod Cabinteelyja sa 3-2. Ali pobjede koje su ostvarili su bile vrlo visoke, jer su pobijedili Cobh Ramblersa sa 5-1, dok su također postigli osam golova protiv Wexforda, gdje su pobijedili sa 8-1. Očito se ne fokusiraju mnogo na obranu, ali njihov napad je nevjerojatan. Shelbourne je pobijedio sve četiri utakmice koje su igrali kod kuće na startu ove sezone i postigli su sedam golova, gdje su porazili Athlonea sa 7-0. Impresioniran sam utakmicama Droghede, dok je Shelbourne jedna solidna ekipa i mislim da bi ovdje moglo biti više od 2.5 gola postignuta. Sretno! (Koeficijenti 23.4. u 16:00 CET)
   Koeficijenti su podložni promjenama.
  • Ajaccio - Lens 1 (1.95) bet365 Ajaccio je pružio jednu dobru defanzivnu borbu protiv Reimsa u petak navečer, gdje su pokušali da ostanu neporaženi i uskrate titulu Reimsu barem za jedno kolo. Ajaccio je na kraju izgubio sam 1-0, što je prekinulo njihovu seriju od pet pobjeda u nizu. Ostali su na trećem mjestu na tabeli, nakon čega nisu iskoristili remi Nimesa. Ali, ohrabrujuća vijest zanjih je u perspektivi preostalih utakmica. Bit će to jedna zanimljiva borba za drugu poziciju sa Nimesom, jer je gotovo nemoguće za njih da završe ispod trećeg mjesta. Nije težak raspored do kraja za ekipu Pantalonija, tako da je i direktna promocija u igri. Maazou će nedostajati u ovoj utakmici, jer je posuđen iz Lensa, tako da nema pravo igranja protiv njih. Lens je napravio još jedan kiks kod kuće, gdje su igrali 3-3 protiv LeHavrea. Imali su dobro vodstvo od 3-1 na poluvremenu, ali su igrali mnogo lošije u drugom, što je navelo LeHavrea da napadne i iskoristi tu priliku. Uzeli su im bod kod kuće. Mislim da Lens ovdje nema što tražiti. Ajaccio se bori za tu drugu poziciju i vjerujem da motivacije neće nedostajati. Zoubir je ozlijeđen za Lens i propustit će ovo putovanje. Ajaccio ima šest pobjeda zaredom u 2018. godini na svom terenu, gdje su izgubili samo tri utakmice protiv velikih timova u ovoj ligi. Očekujem da će nastaviti svoj niz i protiv Lensa. Sretno! (Koeficijenti 23.4. u 15:15 CET)
   Koeficijenti su podložni promjenama.
  • Dobitnici nagrade su: sestincan (2.32)   - 50€ zvona989 (2.15)   - 40€ Čestitke sretnim dobitnicima! Nagrade će biti doznačene na račun dobitnika u roku od najkasnije 30 dana od objave rezultata (u većini slučajeva nagrade će biti isplaćene znatno ranije, svega nekoliko dana nakon završetka nagradne igre). Prije nego je nagrada isplaćena dobitnik nagradne igre treba imati barem jedan napravljen depozit od minimalno 10€ na svoj kladioničarski račun u zadnjih godinu dana.  Rok za podnošenje žalbe je 24sata od objave službenih rezultata, pisanim putem i adresirane na info@svijetkladjenja.com 
  • 2 listića koja su po meni izgledna 
 • Bet365

 • Teme

×