Jump to content

  •  

Photo

24.10.2009


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Christy

Christy

    Iskusni član

  • Članovi
  • PipPipPip
  • 118 posts

Posted 23 October 2009 - 14:38h

24.10. (sub) 14:00 Svedska 1
Đurgarden - Ergrite 1 @ 2.61, pinnacle, 8/10

U Djurgardenu se u okviru 28 kola 1.Svedske lige , sastaju domaci Djurgarden i Ergrite.
Dokraja sampionata Svedske je ostalo jos samo 3 kola. Borba za titulu je veoma zanimljiva izmedju AIK-a i Geteborga a nista manje zanimljivija nije ni borba za opstanak. Upravo je ovaj mec od velikog znacaja.
Djurgarden, sampion Svedske od pre nekoliko sezona je u situaciji u kojoj strahuje za opstanak u ligi. Oni su trenutno na poslednjem mestu na tabeli sa samo 20 bodova iz 20 meceva. Iznad njih je Hamarby sa osvojenih 22 boda i upravo Ergrite sa 23 boda. Ergrite se nalazi na 14 mestu na tabeli i ta pozicija garantuje plej of meceve sa 3.timom iz 2.Svedske lige.
Za Djurgarden nece nastupiti povredjeni Daniel Sjölund, Johan Oremo Dan, Burlin, Michael Owen (ne igrac Man.Utd :-)) i Peter Magnusson.
Djurgarden je dosao u ovakvu situaciju veoma losom igrom na poslednjih 10 meceva , kada su cak 7 meceva izgubili uz jednu pobedu i 2 neresena meca.

Sa druge strane, Ergrite je dugo bio na dnu tabele, ali su usledila dva trijumfa na domacem terenu protiv Helsingborga i Kalmara i sada su van zone ispadanja. I oni imaju 2 povredjena igraca: hristoffer Bengtsson i Jonathan Lai.Suspendovan je Bjorn Anklev.

Zanimljivo je da su poslednjih 5 meceva izmedju ova 2 tima zavrsavana nereseno. Pre toga je Djurgarden slavio 3 puta.
Verujem u trenera Andree Jeglertza i trijumf domacih. Djurgarden nema izbora, mora da pobedi. I pobedice! Tip 1
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users